banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 22:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2007, 22:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2006, 00:29
zakuhajte ko i one dvije gore pa se pohrvite u toploj cokoladi... :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2007, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
drkonjić .... jos ga bacas u nesvijest...sine..pozlice ti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 14:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Feb 2007, 11:03
Ma da decki icurice,iapk u banja luku dolaze mnogi dj iz hrvatske i rade neke svoje partije,a da ih prije nikad niste nigde culi jer niste bili tamo gde je radio,a ipak je dosao u banjalukumtako isto dj iz crne gore i srbije,dosli su samo zato sto ih je netko cuo.
TAKO SAM JA CULA I GLEDALA,GLEDALA,GLEDALA, OVOGA VIDEO DEEJAY I DJ,ZNACI SLUSALA I ONO STO JE PUSTAO GLEDALA,TO SU 2 POJMA.
Ne znam sto da vise kazem,nije cela banjaluka isla slusati dj iz crne gore i srbije da bi dala neku odluku da on tu gostuje.
Mislim da ova stvar s video dj partijem bi ovde bio pun pogodak jer ipak to nije nikad bilo ovde a dj svaki vikend neki dodje a niste ga culi.
Zato molim vas bez prepucavanja,dok ne vidite kako to izgleda ne mozete kazati dali je dobro ili ne,isto kao s dj iz SRBIJE I CRNE GORE,mislim da znate na koje se to odnosi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2007, 15:52 
Početnik
Početnik

sve je puklo malo vise se zabavite oko cura a manje oko kompjutera i raznoraznih foruma

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2007, 20:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Feb 2007, 02:57
imam ja devojku, ako si na mene mislila, nemoj ti za mene da brines!
a sto se tice foruma, tu samo obijam vreme dok skidam ziku s neta!

:fist:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2007, 20:48 
Početnik
Početnik

Dali si ti dj jer izgleda da se bojis da ne izgubis posao ako netko dovede ovoga vj,jer pazi on radi isto ono sto rade dj samo on ti to sve radi s video spotovima i isto tako miksa,radi raznorazne video efekte s tim spotovima,znaci opet odradjuje 2 stvari kao dj i vj.
Vredno je to pogledati i onda o tome pricati a ja sam to gledala i par puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2007, 20:58 
Početnik
Početnik

svaka njemu cast, nisam to jos video i ne mogu da komentarisem kako to izgleda....
A uopste se ne bojim da cu "da izgubim posao", jer dobar DJ uvek prolazi...
nije da se hvalim, imam 18 godina, pustao sam muziku na:
festivali:
NiSOMNIA 2006, BeYre (Beograd);
clubovi:
BK-music club (Budva), TRokadero (Budva), Lovebore Atheens-Greece, Klub 501 (Negotin), Diskoteka Lifka (Subotica), Club Face (Uzice)...i pitaj boga u kolko manjih kafica....dosta ljudi znaju za mene, tako da mislim da ne mogu ja prvi da puknem kad se pojave ti VJ.....
:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2007, 21:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
simbaleo je napisao:
Dali si ti dj jer izgleda da se bojis da ne izgubis posao ako netko dovede ovoga vj,jer pazi on radi isto ono sto rade dj samo on ti to sve radi s video spotovima i isto tako miksa,radi raznorazne video efekte s tim spotovima,znaci opet odradjuje 2 stvari kao dj i vj.
Vredno je to pogledati i onda o tome pricati a ja sam to gledala i par puta

jel ti stvarno mislis da mi u banjaluci nikad nismo vidjeli VJ-a???? :evil:

za tvoju informaciju jesmo, i cesto je znao biti tih vj-ing fazona na tehno partijima.... ima ih i u banjaluci, a dolazili su i izvana (nebitno koja drzava :roll: )
tako da....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2007, 21:19 
Početnik
Početnik

da vi ste videli vj koji je bio podloga za dj,pustao je neke efekte ali ovo sta ja pricam nema veze s ovim sto ti pricas.
Ovaj vj ne pusta efekte,vizuelizacije i neke crtice samo da popuni one projektore ili plazme.
ON radi sasvim nesto drugu a to nije bilo nikad u banjaluc u bosni i samo jedna osoba to radi na ovim prostorima.
Dali me razumete on umjesto ploca to sve pusta kao video spotovi,znaci za sve hitove ima video spotove,znaci da celo vece miksa video spotove,miksa spotove u beat,ritam s puno ostalih video efekata,a to nije bilo nikad kod nas,posetite me gde je to bilo kod nas ili u celoj bosni i tko je to radio,neki kontakt tog vj da ga zovem u club kod prijatelja,samo me podsetite kad je to bilo,jer da je bilo i dalje bi taj program trajao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2007, 21:58 
Početnik
Početnik

lepo....
ne znam sto se napinjete oko tih VJ-eva, cinjenica je da je to nova stvar i da je nema svuda, a i gde je ima ostavi ogroman utisak na posmatraca, u ovom slucaju "simbaleo-a" (posto ti ne znam ime). On/ona je ocigledno pod utiskom. Treba pustiti da prodje odredjeno vreme kako bi se i to pojavilo pa da vidimo i to....
Inace sad to su sve prazne price, ti kazes on radi ovo, ono, mixuje, luduje, ubacuje efekte....etc. moguce ali to je jos za nas nepoznanica, bar jos neko vreme.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2007, 07:40 
Početnik
Početnik

Je tu si u pravu to je za nas spansko selo,treba nam vremena za to ali to je bio samo predlog,ali ne volim kad netko kaze da je to vec vidjena stvar kao to je vec davnih dana bilo u banja luki,onda vidim da ljudi stvarno neznaju o cemu ja pricam,oni videli neke vizualne efekte s winampa i sad kazu bio ovde vj ,zar mislis da mi ne znamo sto je to i takve slicne stvari.
Stvarno nam dugo treba da nesto prihvatimo.
JE po dojmom sam zato jer sam prvi put videla taj sistem zabave,sta cujes to i vidis

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2007, 14:46 
Početnik
Početnik

ma nisu to spanska sela, vec treba da se pojavi neko ko ce to i primeniti, neko dovoljno hrabar, ambiciozan i pre svega neko ko je dobro finansijski potkovan...
Kad kazem da mora da se nadje ko ce to primeniti i neko dovoljno hrabar mislim pre svega na to da su svi vlasnici clubova i diskoteka navikli da angazuju DJ-eve i nekad neke bendove. Kladim se da bi to dobro prolazilo kod ljudi (vidim po tebi), ali niko (od vlasnika) nije siguran da ce to uspeti, samim tim sto je to novo....Oni hoce sigurnu kintu. Retko se nadje neko ko je dovoljno lud da eksperimentise , kad mu diskoteka dobro radi.
ali to ja mislim....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2007, 18:41 
Početnik
Početnik

Pa u cemu je problem,treba da se to proba,kako se to moze znati ako ta osoba dj ili vj ne dodje da to pokaze,znaci netko mora da ga zove,ali kako vidim svi se pale na sigurno,ali i to sigurno se je moralo nekada probati.
Ti si dj,znas kako to ide,pa ajde ti malo pokusaj,GAZDE nemaju pojam sta je net i sta se tamo dogadja,oni nemaju pojma kako to funkicionira.
Znaci netko treba da ima kaze sto se nudi,mislim da na ovome forumu nema niti jedan gazda,tako da oni ni neznaju sto se dogadja.
Kako mislis dali prolazi,pa nista ne prolazi ako se ne proba,za sve treba vremena da se nesto nauci,a to traje,mislim da razumes sto mislim.
Financijski potkovan,sta to znaci,pa ne trazi on novce neke velike da bi gazda propao,a mislim da vise kosta neka grupa neko taj vj,neznam ali mislim da nije skuplji on sam nego njih 5 osoba.
evo ponova njegov blog pa ga kontaktirajte,bez kontakta nema nista,samo mozemo da pricamo bez veze
http://deejayvideoclip.blog.hr/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2007, 22:05 
Početnik
Početnik

razumem ja sta ti hoces da kazes, ali ponekad i ja jedva izvucem ono sto sam zaradio....majke mi! Vrtim neku muziku po 5-6 sati NEPREKIDNO, glava mi je kao vodenicni tocak od sluske, obavezno posle neka extra zurke me po 2-3 dana bole use, ljudi polude od igre, a on na kraju mi kaze kako nije zadovoljan nastupom i kako je publika nezadovoljna.....mislim stvarno!!!!
A publika pada u trans, nemam nijedan snimak da ti pokazem, umrla bi od smeha!
I ti mislis takvima nesto predstaviti i ponuditi im kao novitet! Njih samo interesuje kako moze vise ljudi da stane u kaficu, kako da poskupe cene, hocu da kazem da niko nije zainteresovan za to....
A mozda si ti i u pravu oni ni neznaju sta sve moze da se nadje na net-u, a sto bi i gledali vazno da oni sto vise zarade....:)
Ne znam, sto se tice svega toga ja sam skeptican, bar za sada, ne znam mozda gresim!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2007, 17:05 
Početnik
Početnik

ma to si dobro i sve rekao,a ako se sev svodi na to,nije mi jasno kako neke dj iz vana(kazu da su iz holandije,engelske,francuske,a u stvari su osobe iz nisa,beograda i pancevamdodju na gazu uzmu novce,naravno ne znanju nas jezi,prave se da ne znaju,ne razumijem koko nam mogu da prodaju te laznjake,znaci on se zove DJ EVRLYN,ili bilo kao i sad dodaju da je iz nekih drugih zemalja,i to sad prolazi,ma molim te cista provala laznjak a uzmu novce 1000 eura za noc,a napravi ono sto i ti mozes napraviti a tebe placaju 20 eura za noc,BLESAVO

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2007, 18:09 
Početnik
Početnik

pa to ti je fazon, ne radi se to samo kod vas.
pustao sam muziku i po inostranstvu, pa mogu da ti kazem kako ljudi reaguju. Cim mrdnem na stranu negde (ne mora da je inostranstvo), odma se ljudi drugacije ponasaju prema meni u smislu da me gotive...
A ne razumeju da ja istu muziku vrtim i u nisu, uzicu, pirotu, atini....A za tu istu muziku kod mene u Nisu uvek se nadje neko ko nije zadovoljan, ali uvek!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]