Evo da svima odgovorim.
Mi smo
Evron & Reklam i kod nas se nabavljaju slike
Evron se nalazi u ulici Slavka Rodića 4a, (od Gradskog mosta prema "Studencu" veeeelika žuta kuća z'desna) a Reklam je u Koste Vojinovića 43.
Prvo, kad izabereš sliku i veličinu
obratiš se nama i slika je spremna za par dana.
To je u najjednostavnijem mogućem slučaju, jer postoji mogućnost da odštampaš svoju sliku - nešto sto ti hoćeš (neku porodicnu fotku, dragu osobu, ili je neko samo narcis pa mu pokloniš njegovu sliku).
Možeš od nas da tražiš još motiva. Na primjer želiš da ti ponudimo nešto direktno vezano za tvoju branšu kako bi opremio kancelariju, zubarsku ordinaciju, pekaru, kafanu, štand na pijaci... šta god ljudima može zatrebati. U tom slučaju ti pošaljemo neke izdvojene slike na e-mail da izabeš ili u boljem slucaju da dođeš pa ti pokažemo sve. Imamo preko 50 000 autorskih fotografija koje su pravili fotografi Evrona plus fotografije kupljene iz nekih foto baza zajedno sa pravima korištenja. Što se tiče umjetničkih djela to spada u "globalno dobro" i ovo što nudimo su reprodukcije.
Eto kako doći do slike

I da,
slike nemaju okvir jer im ne treba, to nije bakin goblen!

Ti možeš da uokviriš sliku ali to je do tebe.
Ove slike se štampaju na
PLATNU, a ne na nekom papiru, što zahtjeva posebnu vrstu boje. Otisak je premazan zaštitnim lakom koji trajno štiti boju na platnu. Platno je zategnuto i pričvršćeno na slikarski okvir na kojem već imate kukicu za kačenje. Dobili bi i ekser, ali više ih nema, potrošili smo ih hehehe.
Na
ovoj adresi (
http://slikezazid.com/kvalitet/) je prikazan proces proizvodnje u sličicama. Klikneš i vidiš veću sliku.
Kontakt informacije se nalaze na stranici:
http://slikezazid.com/kontakt-nase-kontakt-informacije/ Nismo htjeli da ljude zamaramo tekstom pa na svakoj stranici piše nešto sitno. Mislim, nema potrebe pisati Rat i mir kao što se inače radi. Trudili smo se da sajt napravimo "user frendly" koji služi samo da neko izabere sliku, javi nam šifru ispod slike sa dimenzijama i to je to.
A obraćam vam se da mi kažete šta bi ste vi voljeli da vidite u galeriji, koje motive, kakve slike itd.
@The_new_Statesman: Da to je to SOLARNO, pare na sunce hehehe