Block out je napisao:
Kim,
posto naivno srljas u temu iskljucivo sa svojim misljenjem koje je po meni veoma laicko, valjda onda i shvatas zasto ljudi nece da ulaze sa tobom u diskusiju. Bez uvrede, ali tako je! Predlazem ti da pogledas i apsolviras prvo sam pojam Apstrakcija.
Ev' ovaj link mi je nekako najbolji

:
http://sr.wikipedia.org/wiki/Апстракција
Procitas to, pa onda svoje postove i nelogicnost ce ti se sama ukazati!
Citiraj:
još o temi nisi rkao-la ni riječi
Utopija je otvorio ovu temu prije 3 godine!
Mislim, probaj citati teme od pocetka!

i ti ko mačak oko vruće kaše ovo ono, ja sam nešto iznio što ti nazivaš laičkim, dobro u redu, mene interesuje tvoje ili bilo čije mišljenje, da negirate ili potvrdite ili bilo šta ,a ne da mi servirate linkove wikpedije, ljudi koji nemaju svoje mišljenje često citiraju druge, pristojnije bi bilo da bar parafrazirate to iz wikpedie, nego onako ostavit link usuvo.
ono o "temi nisi rekao ni riječ" odnosilo se na moju tezu u postu.
a pojam apstrakcije se može apsolvirat u milion verzija i uvjek će se vodit diskusije o tome, nemoj mi samo reći da si otkrio univerzalno objašnjenje pojma apstrakcija, ja sam dao bar svoje mišljenje o kom se da raspravljat.
a ukazivanje na nelogičnost očekujem od diskutanata na ovom forumu, zato sam valjda i pisao post. jer ako kažeš da je nešto nelogično pristojno bi bilo da kažeš i šta?