Bostech2000 je napisao:
Najkvalietnije proglasena auta su VW Bettle i Lexus (Toyota) pa ostali.
Camry je dobar ali nije najbolji.Nego nije mi jasno ako nov Camry trosi 31 milja na galon kako STARIJE auto moze da stedi vise?
Sa godinama miljaza opada.

A prijes svega Honda je bolja od Toyote po kvaliteti,mada Toyota je malo stedljivija...al opet zavisi od modela do modela.
Najvise se isplati kupiti hibrid il Jettu da se ustedi na gasu.
Al opet gas i kad poskupi nece toliko vise kostati..mene izadje 10 dolara vise od prije dvije godine do danas u jednoj sedmici i ja jos vozim auto puno.
Gas je bio $1.40 a danas je $2.90 ,razlika je $1.50 na 10 galona je 15 dolara vise ali ko od normalnih ljudi trosi 10 galona sedmicno?
to ti je skoro 40 litara benzina.
Vise je poskupio porez na kucu nego benzin.
A uz to cijene kuca idu kao lude,vecina ljudi je zaradila po 50 hiljada dolara na kucama.
Hmm, previse se uzdas u mali broj izvora informacija.

Nova buba je katastrofalna, stalno na popravke mora. Isto vrijedi i za Jettu. Ne lupam vec znam od prijatelja i poznanika. A i kad odvezemo nase Camry-je do servisa dibro vidim sta je parkirano oko VW servise preko puta.

Od novijih auta je najpouzdanija Toyota (vecinom), a miljaza jako varira od onoga sta se radi sa autom. A to da je Honda bolja... Nemoj svemu vjerovati.

Licno nisam neki ljubitelj Toyota-e i njihovih automobila, isuvise su okrenuti porodicnom stilu. Meni je draza Honda (pogotovo malo stariji Accord) i njihova Acur (mmm, TL i TSX), al' to je zato sto bih takav auto sebi prilagodio, pa bih bilo daleki ispod 30mpg.
Najekonomicnije je stopirati.