banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Jul 2025, 23:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jul 2011, 08:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Tacno cu ti donijeti koju kilu graha, kada budem dolazila u UK :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 11:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Čitam ove gluposti kako jedu krompir i štekaju svaki euro :roll:
Pa zašto bi to radili, plate su im 5 puta veće nego ovde, a sve je jeftinije nego ovde prema tome mogu kako oće, tamo više imaš ako ne radiš, ono socijala naštancaš par djece, većina ih je tamo ostala pomoću fiktivnog braka, pa kad se razvedu ostanu samohrani roditelji i država im plaća stan i režije, sve imaju i laganini.

Znam jednu svoju komšinicu koja se razvela od muža dok nisu imali djece i udala se fiktivno za švabu, onda dolazi ovde i svaki put joj taj muž ovde složi po jedno dijete koje ona rodi u de i zavede na prezime od tog švabe za kojeg se udala i što je najbolje taj švabo odjednom rikne :lol:
elem ona sad od države kao samohrana majka ima stan sa plaćenim režijama, na svako od djece po jedno 800e dječjeg doplatka + 1500+e socijalne pomoći + sve besplatno dobija za školovanje, čak i garderobu, ide joj i radni staž kao menadžeru domaćinstva, a usput zaradi i koju hiljadu eura čisteći haustore i szanove na crno, ono laganini.

Tako živi 50 posto naše bagre na zapadu, a drugih 50 posto sasvim solidno mogu živjeti od svoje zarade i nije im nikakav problem kupiti auto od 30+ hiljada eura i kupiti par stanova u otadžbini ili napravit koju kuću u antičkom stilu što oni inače preferiraju :lol:

Poslednji put menjao old fashion men dana 23 Jul 2011, 11:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 11:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
spavac je napisao:

a pasulj zadnji put jeo 95'..

Pa ni za pasulj nemas?! :lol:
Nista, ajkula ponese pasulj, ja ti po njoj posaljem koju kilu krompira...pastetu sam kupi :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 13:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
mrkvica je napisao:
Nicole je napisao:
Ma daj molim te, jedu krompir cele godine, gladuju, uvale se, zaduže, da dođu ovde sa dobrim autom da "crkne komšija" od muke i zavisti :confused1:

Ovo je apsolutno tačno! U stanju su da štekaju svaku marku samo da mogu da se pohvale ovim ili onim kad dođu ovamo!

:lol: :lol: :lol:
cure, a da nadjete neki hobi, cisto da se ne zamarate ko sta jede i sta vozi. redovan sex bi vas isto ucinio srecnima.

jebote, fakat ne mogu da verujem. neka vi znate sta ko i koliko jede. :lol:

zamisli, i ja kupila auto. i to od honorarnih poslica :lol:
a jos uvek odem svakodnevno na kafu. znaci svakodnevno 8e, jbga to mi dodje kao fetis.

ali zato zato kuci gladujem, jedem krompir cele godine, pasteta je kod mene luksuz, a za piletinu da ne pricam. to je vec samo za praznike. htela sam ja i da se zaduzim i uvalim, ali ne nadjoh nikog ko ce mi dati kredit. to gladovanje se na kraju isplati jer je cilj samo jedan "da "crkne komšija" od muke i zavisti" kada dodjem dole. kuckala bih vam celi dan, ali moram otici da kupim nove alu-feluge, spremam se za bl. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 13:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
old fashion men je napisao:
Čitam ove gluposti kako jedu krompir i štekaju svaki euro :roll:
Pa zašto bi to radili, plate su im 5 puta veće nego ovde, a sve je jeftinije nego ovde prema tome mogu kako oće, tamo više imaš ako ne radiš, ono socijala naštancaš par djece, većina ih je tamo ostala pomoću fiktivnog braka, pa kad se razvedu ostanu samohrani roditelji i država im plaća stan i režije, sve imaju i laganini.

Znam jednu svoju komšinicu koja se razvela od muža dok nisu imali djece i udala se fiktivno za švabu, onda dolazi ovde i svaki put joj taj muž ovde složi po jedno dijete koje ona rodi u de i zavede na prezime od tog švabe za kojeg se udala i što je najbolje taj švabo odjednom rikne :lol:
elem ona sad od države kao samohrana majka ima stan sa plaćenim režijama, na svako od djece po jedno 800e dječjeg doplatka + 1500+e socijalne pomoći + sve besplatno dobija za školovanje, čak i garderobu, ide joj i radni staž kao menadžeru domaćinstva, a usput zaradi i koju hiljadu eura čisteći haustore i szanove na crno, ono laganini.

Tako živi 50 posto naše bagre na zapadu, a drugih 50 posto sasvim solidno mogu živjeti od svoje zarade i nije im nikakav problem kupiti auto od 30+ hiljada eura i kupiti par stanova u otadžbini ili napravit koju kuću u antičkom stilu što oni inače preferiraju :lol:

Malo puno ti pretjeruje ta komsinica. Ko je na socijali, ne moze voziti auto skuplje od , bubam sada - 3 000 €, isto tako mu je i ogranicen iznos na stednoj knjizici. Kad bi pomoc bila tolika, onda niko ne bi radio isvi bi samo stancali djecu. Djeci doplatak je 160 €, sto ne da je duplo, vec 5 puta manje od toga sto ti je komsinica opricala. Isto tako 1500€ socijalne pomoci je prenaduvano. Od svega toga je istina samo da dobija sve besplatno za skolu, da ima socijalni stan i dobija garderobu za djecu. A ako ima toliko djece, onda mora da bude kuci i nema kad da ide cistiti po stanovima. I ako se tako lako zaradi koja hiljada , onda prosjek ne bi bio 1200-1300€.
Ne treba vjerovati svemu sto drugi pricaju.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
stigmata je napisao:
mrkvica je napisao:
Nicole je napisao:
Ma daj molim te, jedu krompir cele godine, gladuju, uvale se, zaduže, da dođu ovde sa dobrim autom da "crkne komšija" od muke i zavisti :confused1:

Ovo je apsolutno tačno! U stanju su da štekaju svaku marku samo da mogu da se pohvale ovim ili onim kad dođu ovamo!

:lol: :lol: :lol:
cure, a da nadjete neki hobi, cisto da se ne zamarate ko sta jede i sta vozi. redovan sex bi vas isto ucinio srecnima.

jebote, fakat ne mogu da verujem. neka vi znate sta ko i koliko jede. :lol:

zamisli, i ja kupila auto. i to od honorarnih poslica :lol:
a jos uvek odem svakodnevno na kafu. znaci svakodnevno 8e, jbga to mi dodje kao fetis.

ali zato zato kuci gladujem, jedem krompir cele godine, pasteta je kod mene luksuz, a za piletinu da ne pricam. to je vec samo za praznike. htela sam ja i da se zaduzim i uvalim, ali ne nadjoh nikog ko ce mi dati kredit. to gladovanje se na kraju isplati jer je cilj samo jedan "da "crkne komšija" od muke i zavisti" kada dodjem dole. kuckala bih vam celi dan, ali moram otici da kupim nove alu-feluge, spremam se za bl. :lol: :lol: :lol:

Dobro ti ide! Već zvučiš onako kako treba!

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 14:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nejebico, teska li si :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 14:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 14:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
Ljudi na zapadu zive, a mi mozemo samo da kenj*mo kako je nama fino u ovoj bijedi a oni tamo ne znaju da zive....

Moj drug i njegova zena u Italiji imaju oko 2.300e zajednickih primanja + 13. a kod druga i 14. plata...

Kad oduzmu sve troskove za stan, hranu...ostane im najmanje oko 1.000e.

Sta je njma uzeti novo auto? I onako nikad nisu bila jeftinija... A realno i ne rade neke placene poslove..

Tamo je zivot, ovde su snovi...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 15:08 
I ona prica isto kako oni (gastarbajteri) crkavaju zarad kore hljeba i rade kao crnci...

Nesto gledam kolege i ne djeluje mi da je ovdje drugacije, samo sto na zapadu imas sve sto normalan covjek moze pozeliti, normalna primanja, normalne poreze, zakon te stiti, a ovdje deru kao majmuni gdje god stignu i kako god stignu, drzava tesko sra*e i sve u rasulu...

Znam da to nije tema, al jbg...

I da, ne zaboravimo:

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 15:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Moze li mi neko objasniti sta to znaci raditi kao konj? I ako moze da mi to kaze neko ko radi. Molicu balavurdiju koja zivi na maminom dzeparcu da se suzdrze komentara :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 16:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Pa raditi kao konj znaci udarati 4, cak 5 smjena. Ustajati u pola pet, raditi u fabrici, a posle neka gradjevina. Ili 10 sati sjediti za kompom, nista forumi, fb i slicne zajebancije.
Raditi kao konj znaci i raditi i po 12 sati dnevno ukljucujuci i subotu, ne dobijati platu ali zato otkaz cim se upita za istu nije problem. Ukratko, bez obzira gdje, vecina rinta a tek poneko ima neke lude srece da ga glava zbog posla ne boli. To vam kaze ciko koji je radio i tamo i ovamo.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 16:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zašto je toliko teško prihvatiti činjenicu da postoje ti bahati gastarbajteri koji se ponašaju tako kako se ponašaju kad dođu ovdje?!
Po ko zna koji put, nisu svi takvi, ali ih ima pobogu! VI KOJI SMATRATE DA TO NISTE osjećate se prozvanima. Zašto? Ako to niste, recite lijepo... Ako niste vi takvi, ne znači da nisu ostali, kao ni obrnuto!

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 16:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ali opet ti ponavljam da ti bahati gastosi nastaju od osoba poput tebe.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 16:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Ali opet ti ponavljam da ti bahati gastosi nastaju od osoba poput tebe.

Dobro, to je tvoje mišljenje. Kad ja jednog dana odem odavde, pa se vratim prvo tebe zovem na kafu da ti pokažem kako sam bahata.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 16:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I jos nesto? Zasto, umjesto da se komentarise sta ko vozi, ne komentarise sta ko zna da RADI?

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 16:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sto bi isla, vidis da je sve pokvareno?

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa vuče me, jbt... Sam si rekao da takvi nastaju od mene...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 16:18 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Na stranu sve,meni ne smetaju auti koje "šveđani" voze niti stil kojim žive.Smeta mi bahatost.Bahati su i domaći konji,samo je sada broj konja veći.Ono što mene posebno isfurava u ovom momentu je to negiranje da dobar dio gastarbajtera stvarno radi kao konji :) i uzdržava se od svega da bi petkom ili subotom otišli u neku "našu" diskoteku i demolirali se.Ok,to je i ovde postao lajt motiv života al' nećemo se pretvarati da na zapadu teče med i mlijeko....Ili da ne postoje ljudi kojima je vrhunac godine kada dođu ovde i kad se "pokažu".....

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 16:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kao sto smo rekli ne odu svi, mnogi i ostanu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]