pmalic je napisao:
Sjećam se tvog usernamea
Nadam se da nije po smaranju.
pmalic je napisao:
I još se sjećam da je bila barem još jedna verzija foruma prije ovog trenutnog, ali su poruke izgubljene (nije bio phpBB, nije bilo mogućnosti za import). Ta prva verzija jeste bila na forum.blic.net, ali se stvarno ne sjećam kad se prešlo na banjaluka.com domen. Sjećam se banjaluka.com sajta i besplatnog webmaila, mislim da imam negdje backup cijelog tog servera

Od kad sam prestao raditi u Blicu u ljeto 2007. stvarno nisam pratio šta se dešava, možeš li prepričati šta se sve izdešavalo, teško je pohvatati iz nekih pojedinačnih poruka. Hvala

Moj datum registracije na forum je otprilike datum kada sam postao korisnik blic.net dial up, tada su mi tamo rekli da imam mogućnost korištenja foruma. Mogu se naći i urlovi u obliku forum.blic.net
A što se tiče istorije foruma ovaj dio je najzanimljiviji, prvi i jedini put kada su se na forumu ujedinili oko jedne teme svi, da su ovi iz Infoarsa šupci i da su kao sa domenom kupili forum. Iako im je Mirko rekao, barem tako je rekao Vaderu i V@nji da forum nije bio predmet prodaje i da je Mirko digao ruke od foruma.
Ali ono što je zanimljivio jeste kako sam ja to otkrio, neki đavo mi nije dao, da pustim starim domen, već sam svaki dan morao bar jednom provjeriti šta konkurencija radi i imao sam šta vidjeti, verzija našeg foruma sa jednom vremenskom prazninom od dva tri mjeseca. Mogao sam se čak logovati na taj forum.
Mirko se pravdao da je u pitanju greška tj. da je baza greškom otputovala sa kredencijalima od domena.
Uglavnom detalji su ovdje
viewtopic.php?f=46&t=55609Od tada je forum izmjenjao više vlasnika, čak sam i ja bio moderator