MuskoBre je napisao:
svaki forumas ima na vise mjesta priliku da bilo kojem moderatoru skrene paznju na bilo sta.
BMary je napisao:
opciju "!" ?
E, ako ćemo o nečemu.
Desilo se da sa teme "Islamski ekstremista pucao na americku ambasadu u Sarajevu" (
viewtopic.php?f=4&t=58301) nestane moja poruka, neko obrisao.
Nije poruka naročito bitna, otprilike je važno samo istaći da moderator nije primjetio link dimenzija 520 x 505 piksela.
Ja sam prvo reagovao sljedećom porukom:
Vlaja1 je napisao:
Koji je talenat izbrisao moju poruku sa ove teme?
(
viewtopic.php?p=1443314#p1443314)
Ništa.
Zatim sam poslao privatne poruke jednom moderatoru pa drugom. Jedan ne odgovara na poruku iako je pročitao (morao sam dva puta da mu šaljem isto), drugi sa zakašnjenjem od dan vremena, a kad su stigli odgovori, oba su bili u stilu "ne znam ko je obrisao, puno brišem svaki dan, bavi se nečim bitnijim". A ja sam samo htio da znam ko mi je obrisao poruku i zašto.
Onda sam našao koji od njih dvojice mi je obrisao poruku, saznao zašto, i u redu. Putem PP mu poručim da onda obriše i ovu što je ostala. To mu je bilo teško. Stoga sam kliknuo i na "!" za tu istu poruku. Kao što vidimo, poruka još stoji, a uklonjena je oznaka "!" sa te poruke (provjerio admin).
A ovdje ovaj što piše da je zaključao poruke, šta reći sem "Bravo! Bis!", jer, možda je i bolje tako.