banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Maj 2025, 22:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 85 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Feb 2007, 11:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Napravili ste sranje na muzika forumu. Sada se tamo komentarise da li je nesto za najavu ili nije.. ili je za ljepljivu, da li treba obrisati ili prebaciti ili ostaviti.

Zasto jednostavno niste ostavili da se prica o muzici i sve dok je vezano za muziku da ne dirate.

A ako zelite da imate odvojene najave, to je izvodljivo jedino tako sto cete otvoriti novi podforum na muzici "najave koncerata" ili slicno i da se tamo postavljeju teme vezane za svirke.
Iskreno, ne vidim razloga zasto to ne napravite... svejedno je ovom forumu potrebna neka promjena...isti je godinama... osim ako se ne bojite promjene....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 13:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
E vidi sada......
Smanjen je broj tema na 25 po stranici i to je napravilo problem......vecina ljudi ne cita uopste drugu stranu i teme tako propadaju......a sad se otvara vecina tema tipa:"koncert ovde-onde, svirka ovde-onde"......i onda se desava da teme koje su direktnije vezane za muziku a ne za desavanja padaju na drugu stranu jer na njih niko ne odgovori 3 dana......trecina tema na prvoj strani je vezana uz najave koncerata i svirki.....

Rjesenje bi bilo da se napravi drugi podforum i to se odvoji od muzike.....al da li ce to administratori htjet to nisam siguran......

Za sada ja necu ni brisat ni zakljucavat nikakve najave dok se ne pronadje neko dugorocnije rjesenje.....

Al trenutno su moderatori na muzici vezanih ruku jer sta god da uradimo to ne valja.....uvijek se neko buni......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 13:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Pa dovoljno je da u samo jednoj temi budu sve najave koncerata i slicnih dogadjanja... Ne mora se otvarati novi podforum za to...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 13:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Digresija je napisao:
Pa dovoljno je da u samo jednoj temi budu sve najave koncerata i slicnih dogadjanja... Ne mora se otvarati novi podforum za to...

Slazem se. Mislim da bi mozda cak boje bilo da jedna tema bude za najavu koncerata, a druga (obe sticky) za komentare o koncertima i time bi se rjesili svi postojeci problemi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 13:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

FLASH je napisao:
Digresija je napisao:

Slazem se. Mislim da bi mozda cak boje bilo da jedna tema bude za najavu koncerata, a druga (obe sticky) za komentare o koncertima i time bi se rjesili svi postojeci problemi.

Ljudi, kako ne kontate da svako odredjeno desavanje nosi komentare koji su vezani iskljucivo za taj dogadjaj. Zamisli da u istoj temi 10 korisnika komentarise 10 koncerata i da svako od 10 korisnika prokomentarise po jednom svih 10 koncerata.... kojim bi se to redom desavalo? Ko bi se tu uopste snasao?
Znate sta, boli me uvo kako god da bude, ovo je samo konstruktivan kritika. Kao clan zajednice osjecam da bi se na odredjene nacine doslo do bolje preglednosti, a da se svima udovolji.

Otvaranjem podforuma bi udovoljili i jednima i drugima. E sad, ne znam u kojoj su stranci administratori... moze li se doprijeti do njih pa da nesto urade ili je samo kandzijanje.

Kad bolje razmislim... konfuzija je odavno i to zbog konstantog dupliranja tema za najeve u Zabavi i Muzici. Kad razmislis moze i ovamo i tamo. Cak bi bolje bilo da se podforum za najave koncerata i komentare o istim postavi na Zabavu a da muziku ostavimo na miru... iako ce zauvijek biti problema zbog srodnosti muzike i zabave,

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
AntiDope je napisao:
FLASH je napisao:
Digresija je napisao:

Ljudi, kako ne kontate da svako odredjeno desavanje nosi komentare koji su vezani iskljucivo za taj dogadjaj. Zamisli da u istoj temi 10 korisnika komentarise 10 koncerata i da svako od 10 korisnika prokomentarise po jednom svih 10 koncerata.... kojim bi se to redom desavalo? Ko bi se tu uopste snasao?
Znate sta, boli me uvo kako god da bude, ovo je samo konstruktivan kritika. Kao clan zajednice osjecam da bi se na odredjene nacine doslo do bolje preglednosti, a da se svima udovolji.

Otvaranjem podforuma bi udovoljili i jednima i drugima. E sad, ne znam u kojoj su stranci administratori... moze li se doprijeti do njih pa da nesto urade ili je samo kandzijanje.

Evo o ovome ja govorim......kako tu svima udovoljit.....realno gledano Antidopeov predlog je puno bolji......ali da li je to prakticno izvedivo ne znam......to je do administracije.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 14:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Zabava
Žurke, svirke, mjesta za izlaske ... Da li se neko zabavlja u ovom gradu, ili svi pričaju o politici?

mozda bi bila dobra ideja da najave za svirke idu na zabavu...ionako tamo nema nekih novih tema cesto koliko vidim..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 15:07 
Veteran
Veteran

Po meni, postoje 3 moguca podforuma za takve teme:
1. Novosti i desavanja - mozda i najbolji, jer se tu najavi neko desavanje/dogadjanje, pa se moze i komentarisati
2. Muzika - jedna tema = jedno dogadjanje, a moze i sve u jednoj temi (tako i tako ne posjecujem taj podforum ;) )
3. Zabava - moze sve u jednu temu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
pilot babo nesto pametno rece o zongliranju sa nekakvim vrucim krompirima. moj prijedlog:

don't fix what ain't broken

muzika je necete vjerovati MUZIKA. moze neko otvoriti temu i na novosti i desavanja, a admin ili useri ce ga kontruktivno uputiti na vec postojecu temu na muzici. kraj price. ja cu prvi otvoriti zasebnu temu na muzici i reci da ce tog i tog dana biti taj i taj koncert. i onda ce neko komentarisati o tome koncertu. onda ce taj koncert proci. i onda ce svi reci kako im je bilo na tom koncertu. i onda ce ta tema umrijeti. ne sluze li tome forumi???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2007, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja samo znam da mi se od silnih pravila i odredjenih poteza moderatora ili administratora... ne znam ni ja koga tacno... cesto javlja osjecaj da mi je ovaj forum jako lose uredjen. Prolazi masa gluposti i smeca, a onda dodjete u ugusite nesto potpuno bezazleno bez razumnog objasnjenja, vec samo trenirate bezveze strogocu.

Ne znam zasto svaki dan posjecujem ovaj forum... ima nesto tu, ali bas znate zasrat i bit ograniceni... totalno.
:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2007, 17:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
VeLiKi je napisao:
... ja cu prvi otvoriti zasebnu temu na muzici i reci da ce tog i tog dana biti taj i taj koncert. i onda ce neko komentarisati o tome koncertu. onda ce taj koncert proci. i onda ce svi reci kako im je bilo na tom koncertu. i onda ce ta tema umrijeti. ne sluze li tome forumi???

jako lepo receno, podrzavam!!!
vidim da zestoko guzvate oko toga, pa reko´ da i ja kazem koju. slabo zalazim na muziku, ali cu navesti "slican" primer iz druge oblasti. dok je FiD svojevremeno bio jako aktivan, bilo je sasvim ok otvoriti posebnu temu za novu fotku. ljudi komentarisu, preglednije je, lakse za snalazenje, i vremenom tema padne u zaborav...i to je to!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2007, 20:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa evo recimo... RHCP -> ima najava na 'koncerti u ex-yu' a ima i zasebna tema...10 tema na prvoj strani su vezane samo za najave..

ok, svirke zasluzuju komentarisanje i ja takve teme necu zakljucavati, ali mozda ne bi trebalo da otvarate temu za svaki moguci dogadjaj?

I da, ako se vec i otvaraju teme za najave, u temu svirke u ex-yu trebaju biti samo! najave..a ne i komentari (da bi bilo pregledno)

hmpflj...

i treba povecati broj tema po strani definitivno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2007, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka

treba nam forum koji za podforume MOZE imati podforume. dakle:
blic.net forum -> muzika -> najave koncerata -> teme
-> -> bendovi -> teme itd...
-> politika -> gomila sranja -> teme
-> politika -> srbi/muslimani -> teme
-> ljepota i zdravlje -> ljepota ->teme
-> ljepota i zdravlje -> zdravlje -> teme

itd itd itd

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2007, 20:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
decko mudro zboris......gdje si bio ranije 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 00:52 
Stara kuka
Stara kuka

sapnula mi 'ticica :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 12:40 
Veteran
Veteran

AntiDope je napisao:
Ja samo znam da mi se od silnih pravila i odredjenih poteza moderatora ili administratora... ne znam ni ja koga tacno... cesto javlja osjecaj da mi je ovaj forum jako lose uredjen. Prolazi masa gluposti i smeca, a onda dodjete u ugusite nesto potpuno bezazleno bez razumnog objasnjenja, vec samo trenirate bezveze strogocu.

Ne znam zasto svaki dan posjecujem ovaj forum... ima nesto tu, ali bas znate zasrat i bit ograniceni... totalno.
Zasto imam dojam da se sugestivno predlazes za moderatora na tom podforumu? Mislis li da bi ti bolje obavljao tu duznost od postojecih moderatora?

Aj dajte covjeku status moderatora, trudi se iznadprosjecno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 13:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Ajoj tebe, Digresija....nemos vjerovat'. Samo zato sto je dechko iznerviran postojecim stanjem na podforumu koji ga zanima i sto predlaze neke novitete, automatski ima (skrivenu) zhelju o moderatorskom mjestu? :-?

A i vi, moderatori, tripate to je strashno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 14:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Objasni nam to 'tripate' molim te :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 14:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Ipanema_ nema potrebe....shvatila si vjerujem....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 14:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ipanema_ je napisao:
Objasni nam to 'tripate' molim te :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 85 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]