Meni stvarno nije jasno kako ovaj forum funkcionise. Ucestvujem na jos jednom forumu koji dnevno posjecuju minimalno
300!! posjetilaca, i to samo MINIMALNO, posto ih zna biti i 900 na dan... i jos ovo nisam dozivjela..

. Mislim, koliko tamo ljudi ima, razlicitih ljudi, svi imaju razlicite osobine, pozude, stil... 87980 korisnika koji, recimo 87000 imaju razlicite avatare, pocev od religioznih avatara do cuke i mace...i jos nisam vidjela da je neko nekoga diskriminirao zbog avatara.
Samo se na ovom forumu covjek moze osjecati ugrozenim, paziti sta pise, samo na ovom forumu mozes biti proglasen budalom, nevaspitanim, maloumnim, autenticnim, lazovom, nereligioznim bludnicima, "rukobludnicima", narkomanima, .... Haallllo... pa gdje smo mi to??!! Stvarno se vidi da je ovo BOSANSKI FORUM! Stvarno se vidi zasto je ovaj narod rat vodio. Jadno, jadno, jadno....
Svako ima svoj ukus, nisu svi ljudi isti.... Ovde nas je 5900 korisnika...i zar nije prihvatljivo i zar se ne moze prihvatiti da svi mi ne razmisljamo isto?! Zar se ne moze prihvatiti da neko ne vjeruje u nista, da neko hoce i zeli da zivi svojim zivotom, da se neko samozadovoljava, da neko voli da stavi za avatar ono sto mu je volja...???? Zar se svaka rijec i svaka j***** slika postavlljena ovde na forumu mora vagati i analizirati od opterecenih ljudi koji nemaju boljeg posla nego traziti dlaku u jajetu?
Ljudi sta vam je, pa gdje smo mi to. Probudite se. Forum je mjesto za sve ljude. Na ovaj forum kad dodjes kao da si dosao na neki sektaski sastanak. Moras samo paziti da nebi uradio pogresan korak i strepiti da ti neko nezabode noz u ledja.
Malo mi je ovaj forum previse vjerski ogranicen ili jos gore - opterecen.
Ako je Lisa samo zbog avatara smaknuta sa mod. mjesta...onda... ne znam... stvarno ovaj forum nije zasluzio da nosi titulu "forum". Ovo je nesto sasvim novo, nesto nevidjeno.