Hristov je napisao:
Ja vam prijateljski savjetujem da iskoristite jedinstvenu priliku da kroz forum zaradite solidan novac, ciste savjesti, sasvim legitimno. Ako nista drugo, taj novac mozete dati u humanitarne svrhe. Ja ne vidim nijedan jedini razlog zasto forum ne biste iskoristili za reklame, ne moraju to biti brdo reklama, dovoljno je da nadjete sponzora, potpisete ugovor na 6 ili 12 mjeseci, i obnavljate ugovor ako su obe strane saglasne i ako je sponzor zadovoljan sa brojem tzv. page-impressions, i neka stoji jedan jedini logo na vrhu.
Zamislite, dodjete kod recimo BL pivare (lupam), i ponudite im mogucnost da se reklamiraju na najjacem RS forumu, gdje oscilira dnevno vise stotina posjetilaca iz citave RS a pogotovo iz inostranstva. A sta njima predstavlja za takvu reklamu izdvojiti mjesecno hiljadu-dvije maraka, a vama puna saka brade. Pa samo Coca-Cola izdvaja 28% profita za reklame ako se dobro sjecam.
The_new_Statesman je napisao:
Hristov, ne bih da ti kvarim odusevljenost ali ovaj Forum je trenutno prilicno malen za bilo kakve ozbiljnije finansijske igre.
Jedna banka je itekako zainteresovana da se reklamira na forumu, cekam odgovor od Vanje i Vadera pa cemo im proslediti ponudu. Moj prijedlog je bio da ako cemo prelaziti na vbulletin da recimo oni finansiraju doticni mada iskreno, ne bih imao nista protiv ni da V&V ostvare finansijsku korist od ovog foruma jer realno, ne znam osobu koja bi besplatno radila ovaj posao koji ipak svaki dan oduzima sat i vise a nekada i par sati dok se sve pregleda...ali ocigledno ima izuzetaka.
<Enter_name> je napisao:
Ako je u pitanju reklama rada nekog događaja u kom učestvuju forumaši - OK, može proći, samo previše odudara od dizajna foruma (kao što sam već napisao, reklama treba da privuče pažnju, ali je ona meni, u ovom slučaju, odvlači od foruma); bilo bi ljepše da prati boje foruma, tj. da se na neki način "stapa" s njim. A što se tiče uzimanja novca... OK, hosting nije džabe, ali ako će to značiti da će forum biti šaren ko novogodišnja jelka... radije nek otvore žiro račun, ja sam voljan dobrovoljno uplatiti iznos do 5 KM.
jbga, nigdje nisam cuo da je na nekom portalu/forumu definisano koje boje baner mora da bude....ako je u pitanju lupam raiffiesen banka, ne mogu oni stavljati sivo plavo kad je njihova zastitna boja zuto crna, ili jos bolje da se coca cola reklamira u plavo..