banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Jun 2025, 08:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 351 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Apr 2011, 11:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ako im posaljemo Filozofa hoce li to biti isto kao da smo bacili atomsku?

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 11:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Filozofa i cobru...

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 11:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Evo, otišao, glasao, odjavio se....
Spoiler:
Ali ja sa potkupljive prirode, ako mi se obeća visoka pozicija na onom forumu, mogao bih glas promjeniti :lol: :lol: :lol:

Sa korita Ivanova

Poslednji put menjao Džontra dana 28 Apr 2011, 11:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 11:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Džontra je napisao:
Znači, u ovom trenutku, oružije još uvijek ostaje ispd sjena, ne ide se u rat?

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 11:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
stigmata je napisao:
sta je sa bllive, jel i oni imaju svoj forum?
mozemo i tamo da okacimo info o "profesionalnosti" infoARSa. neka svi znaju o kakvim se ljudima radi i na sta su spremni.
neka svi znaju sta su nama uradili i kako su podli.

S obzirom na to da banjaluka.com i banjalukalive.com imaju identican favicon ja sam poprilicno siguran da se dio ekipa ukljucen u te projekte preklapa.
Tako da, tvoja ideja, ne bi puno vode pila.
:D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 11:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Pun mi je K**** onakvih idiota. Malo sam imao vremena pa im poslah ovo:

Citiraj:
Kao dugogodisnji clan foruma ne mogu a da ne reagujem na lazi koje ste iznijeli u vezi sa zatvaranjem foruma (anketa).

Na forumu sam objavio dosta fotografija, crteza, 3D modela objekata koje sam projektovao isl.
Podsjetio bih vas na dio zakona koji se odnosi na ovo sto ste Vi uradili:

Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima u BiH summa summarum:

Citiraj:
Član 6.
(2) Autorskim djelom smatraju se, naročito:
i) fotografska djela i djela proizvedena postupkom sličnim fotografskom.

Član 12.
(1) Autor djela je fizičko lice koje je stvorilo djelo.
(2) Autorska prava pripadaju autoru od trenutka stvaranja autorskog djela i nisu uvjetovana ispunjenjem bilo kakvih formalnosti.

Član 30.
(2) Autorsko djelo može da iskorištava drugo lice samo po odobrenu autora, ako ovim zakonom nije drugačije navedeno.

Posto sam siguran da je glasanje namjesteno i da necete forum necete obrisati, najljubaznije Vas molim sledece

Obrisite sve moje postove, crteze, i fotografije sa foruma. Izricito ZAHTJEVAM(ne molim)
da obrisete sve moje, te postove clana Nek@d_sam_bio_W@lter na temi http://forum.banjaluka.com/viewtopic.php?f=48&t=25626&start=100.
Ti radovi su nastali kao produkt zajednickog, intelektualnog rada. Nadam se da shvatate da su to radovi koji su intelektualno zasticeni, u ciju izradu je utroseno dosta vremena i telenta i od kojih zivimo.

Pored toga vas molim da me kontaktirate kako bi se dogovorili oko preuzimanja CD-a na kome se nalazi backup doticnih radova i kako bi se uvijerio da ste pomenute uklonili i sa CD-a. Postoji mogucnost i da ih zadrzite uz nadoknadu meni kao autoru navedenih.

S postovanjem,

*****.

Naravno njima sam se potpisao sa pravim imenom :)

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 11:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
A da ti njima Vanja predložiš da dopuste da ljudi napišu da ili ne na onoj temi ko napiše da da mu se obriše profil i svi postovi, ko napiše ne daleko mu lijepa kuća i ćao... A ovde baciš kružnu i daš svima do znanja o čemu se radi i tako.
Ovo sa 47 glasova mi je za plač :lol:
Džaba poslao sam i ja neku poruku, mada ja tamo i nemam puno intelektualnog vlasništva, al me lik naravno iskulirao...

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 11:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jesu li to ovi?

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 702&ref=ts

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 11:43 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 18 Apr 2011, 13:37
Poštovani korisnici ovog foruma,

Prvo ćemo odgovoriti na nekoliko citata:

V@nja je napisao:
Tada je mirko predlozio, posto govora o prodaji foruma u paketu sa banjaluka.com domenom nije bilo, da se mi preselimo na drugu adresu (sto smo i uradili) i da se on konacno povuce iz rada foruma.

Kompletna konverzacija je obavljena s "mirkom", a ne sa vlasnicima domene banjaluka.com i nikad nismo upoznali te ljude. Takođe, plaćanje je obavljeno mirku a ne vlasnicima. Ne želimo optužiti mirka za bilo šta, ali sigurno da je trebao biti bolje upućen kad se upuštao u ovaj transfer. Da smo znali da će se ovo desiti na kraju, pomenutu kupovinu ne bismo ni vršili. Nakon što je kompletna uplata izvršena i nakon što smo preuzeli CD sa forumom, čuli smo se s mirkom vezano za frku koja je nastala. Dobili smo objašnjenje da se on prešao i da je mislio da nećemo pokrenuti forum. To objašnjenje nije više u našoj nadležnosti i nećemo više sa tim da se zamaramo.

Da bismo izgladili stvari i riješili ovu zbrku koja je nastala (ne InfoARS krivicom), ponudili smo Vaderu da forum ostane na originalnoj adresi a zauzvrat bismo dali potpunu slobodu nad administracijom foruma, obezbijedili tehničku podršku, hosting i dr. Cilj ove priče je privlačenje starih korisnika sa foruma na portal banjaluka.com i obrunuto, privlačenje novih korisnika na forum. Ovaj predlog je bio savršeno logičan i mislili smo da niko neće imati ništa protiv, međutim...

Kad smo odlučili da ugasimo forum i pokrenemo novi, u međuvremenu se desila promjena. Ljudi su zahtijevali da forum ostane na staroj lokaciji. To nas je navelo da pokrenemo anketu koju možete vidjeti...

V@nja je napisao:
Vader je kontaktirao sa jednim od predstavnika InfoARS koji je (valjda kad je vidio da ovo gore gdje su "na silu" pokusali da uzmu forum) predlagao saradnju odnosno povratak na staru adresu.

Pokušali putem forumbanjaluka.com pozvati ljude na diskusiju ali sve je uvijek završavalo vrijeđanjem, ponižavanjem, trolovanjem i spamom. Nakon toga smo tražili da se imenuju bar 2 osobe s kojima bismo sjeli na kafu i porazgovarali o tome šta nudimo, ali nije pokazano interesovanje za tim. Sve se završilo na nekonkretnoj raspravi putem privatnih poruka na forumu.

V@nja je napisao:
Sve u svemu, moj stav je da su gospoda iz InfoARSa najobicniji prevaranti i muljatori koji na jeftin nacin zele da dodju do baze korisnika koja bi im posluzila kao "jump start" za zeljeni banjaluka.com projekat.

Takođe, i na ovoj diskusiji je prisutno mnogo omalovažavanja u kojem nažalost čak i moderatori sajta učestvuju da bi na što gori način prikazali situaciju i izvršili manipulaciju korisnicima. Ima li potrebe za tim? Jesmo li nekoga uvrijedili? Jesmo li prekršili jedno jedino pravilo ovog foruma? Zašto se ne možemo logovati na InfoARS nalog? Kome je bilo u interesu da se ovi pregovori sabotiraju? Zašto se ne poštuju pravila ovog foruma vezana za spam i offtopic? Zašto se i dalje troluje? Zašto, zašto,..?

Uslovi korištenja foruma je napisao:
Prihvatate da “banjaluka.com forumi” ima prava da ukloni, izmeni, pomeri ili zatvori bilo koju temu bilo kada. Kao korisnik, prihvatate da bilo koja informacija koju unesete bude sačuvana u našoj bazi. Ove informacije neće biti prikazivane trećim licima bez vašeg pristanka, niti će “banjaluka.com forumi” ili phpBB biti odgovoran za bilo kakav hakerski pokušaj da ovi podaci budu kompromitovani.

Kao što se iz citata sa starog foruma može vidjeti, vi ste samovoljno ustupili informacije forum.banjaluka.com i mi ćemo postupati sa njima sa pažnjom savjesnog domaćina. Ukoliko neko želi, deaktiviraćemo njegov nalog ali ne i postove jer bi bio narušen tok komunikacije na forumu. Sve privatne poruke će biti potpuno bezbijedne i nema potrebe da se stvara lažni osjećaj "histerije" da će neko nešto zloupotrijebiti. Više informacija o uslovima korištenja možete naći i na http://www.phpbb.com.

Žao nam je što je ovim manipulacijama izvršen nepošten uticaj na glasanje koje se može vidjeti na forum.banjaluka.com ali vjerujemo da još uvijek ništa nije riješeno.

Takođe, molimo sve korisnike da se uzdrže od spamovanja i vrijeđanja, zbog kojeg smo morali pooštriti uslove moderacije postova. U slučajevima gdje je prisutno vrijeđanje i iznošenje neprovjerenih informacija koje bi mogle uticati na tok glasanje, postovi neće biti objavljeni.

Poslednji put menjao InfoARS2 dana 28 Apr 2011, 11:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 11:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
ferdinand je napisao:

to su oni :lol:
i ovo
http://www.facebook.com/pages/Informati ... 45?sk=wall

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 11:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
V@nja je napisao:

S obzirom na to da banjaluka.com i banjalukalive.com imaju identican favicon ja sam poprilicno siguran da se dio ekipa ukljucen u te projekte preklapa.
Tako da, tvoja ideja, ne bi puno vode pila.
:D

da ali redovno kaciti info na njihov forum, i ako jedna osoba dnevno procita i sazna kakvi su ovi smecari, opet dobro.
bl je mali grad, sve se brzo sazna, tako ce ljudi na kraju saznati kakvi su ovi "profesionalci".

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 11:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
stigmata je napisao:

ko je Stojanka Lukić ?! :lol: :lol:
Svaka joj čast...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

InfoARS2 je napisao:
Poštovani korisnici ovog foruma,

Prvo ćemo odgovoriti na nekoliko citata:

V@nja je napisao:
Tada je mirko predlozio, posto govora o prodaji foruma u paketu sa banjaluka.com domenom nije bilo, da se mi preselimo na drugu adresu (sto smo i uradili) i da se on konacno povuce iz rada foruma.

Kompletna konverzacija je obavljena s "mirkom", a ne sa vlasnicima portala i nikad nismo upoznali te ljude. Takođe, plaćanje je obavljeno mirku a ne vlasnicima. Ne želimo optužiti mirka za bilo šta, ali sigurno da je trebao biti bolje upućen kad se upuštao u ovaj transfer. Da smo znali da će se ovo desiti na kraju, pomenutu kupovinu ne bismo ni vršili. Nakon što je kompletna uplata izvršena i nakon što smo preuzeli CD sa forumom, čuli smo se s mirkom vezano za frku koja je nastala. Dobili smo objašnjenje da se on prešao i da nije mislio da ćemo mi pokrenuti forum. To objašnjenje nije više u našoj nadležnosti i nećemo s tim da se zamaramo.

Da bismo izgladili stvari i riješili ovu zbrku koja je nastala (ne InfoARS krivicom), ponudili smo Vaderu da forum ostane na originalnoj adresi a zauzvrat bismo dali potpunu slobodu nad administracijom foruma, obezbijedili tehničku podršku, hosting i dr. Cilj ove priče je privlačenje starih korisnika sa foruma na portal banjaluka.com i obrunuto, privlačenje novih korisnika na forum. Ovaj predlog je bio savršeno logičan i mislili smo da niko neće imati ništa protiv, međutim...

Kad smo odlučili da ugasimo forum i pokrenemo novi, u međuvremenu se desila promjena. Ljudi su zahtijevali da forum ostane na staroj lokaciji. To nas je navelo da pokrenemo anketu koju možete vidjeti...

V@nja je napisao:
Vader je kontaktirao sa jednim od predstavnika InfoARS koji je (valjda kad je vidio da ovo gore gdje su "na silu" pokusali da uzmu forum) predlagao saradnju odnosno povratak na staru adresu.

Pokušali putem forumbanjaluka.com pozvati ljude na diskusiju ali sve je uvijek završavalo vrijeđanjem, ponižavanjem, trolovanjem i spamom. Nakon toga smo tražili da se imenuju bar 2 osobe s kojima bismo sjeli na kafu i porazgovarali o tome šta nudimo, ali nije pokazano interesovanje za tim. Sve se završilo na nekonkretnoj raspravi putem privatnih poruka na forumu.

V@nja je napisao:
Sve u svemu, moj stav je da su gospoda iz InfoARSa najobicniji prevaranti i muljatori koji na jeftin nacin zele da dodju do baze korisnika koja bi im posluzila kao "jump start" za zeljeni banjaluka.com projekat.

Takođe, i na ovoj diskusiji je prisutno mnogo vrijeđanja u kojem nažalost čak i moderatori sajta učestvuju da bi na što gori način prikazali situaciju i izvršili manipulaciju korisnicima. Ima li potrebe za tim? Jesmo li nekoga uvrijedili? Jesmo li prekršili jedno jedino pravilo ovog foruma? Zašto se ne možemo logovati na InfoARS nalog? Kome je bilo u interesu da se ovi pregovori sabotiraju? Zašto se ne poštuju pravila ovog foruma vezana za spam i offtopic? Zašto se i dalje troluje? Zašto, zašto,..?

Uslovi korištenja foruma je napisao:
Prihvatate da “banjaluka.com forumi” ima prava da ukloni, izmeni, pomeri ili zatvori bilo koju temu bilo kada. Kao korisnik, prihvatate da bilo koja informacija koju unesete bude sačuvana u našoj bazi. Ove informacije neće biti prikazivane trećim licima bez vašeg pristanka, niti će “banjaluka.com forumi” ili phpBB biti odgovoran za bilo kakav hakerski pokušaj da ovi podaci budu kompromitovani.

Kao što se iz citata sa starog foruma može vidjeti, vi ste samovoljno ustupili informacije forum.banjaluka.com i mi ćemo postupati sa njima sa pažnjom savjesnog domaćina. Ukoliko neko želi, deaktiviraćemo njegov nalog ali ne i postove jer bi bio narušen tok komunikacije na forumu. Sve privatne poruke će biti potpuno bezbijedne i nema potrebe da se stvara lažni osjećaj "histerije" da će neko nešto zloupotrijebiti. Dosta odgovora na pitanje autroskih prava možete naći i na http://www.phpbb.com.

Žao nam je što se ovim manipulacijama izvršio nepošten uticaj na glasanje koje se može vidjeti na forum.banjaluka.com ali vjerujemo da još uvijek ništa nije riješeno. Takođe, molimo sve korisnike da se uzdrže od spamovanja i vrijeđanja, zbog kojeg smo morali pooštriti uslove moderacije postova. U slučajevima gdje je prisutno vrijeđanje i iznošenje neprovjerenih informacija koje bi mogle uticati na tok glasanje, nećemo objavljivati postove nećemo.

Ok, dokazite da ste otkupili a ne ukrali podatke sa foruma.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 11:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ma kakvo glasanje, traziti potpuno brisanje naloga i postova i cao.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 11:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Joj kako cemo da utrolamo ako nastave da kenjaju.
Ovo bi moglo da bude i zabavno. :)

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 11:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:)

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 12:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
мало ћу да имитирам ташка.

Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gpeJQx-JncA[/youtube]

него, господо из инфоарса, зајебаћете се ако оставите тај форум против воље ових чланова.
овдје има много људи који се баве ИТ пословима и крећу се у таквим круговима тако да вас могу оцрнити и прије него што поставите ваш портал.
а о `акерима да не говорим. :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 12:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Ljudi su zahtijevali da forum ostane na staroj lokaciji. To nas je navelo da pokrenemo anketu koju možete vidjeti...

Koji ljudi?
Mozete li vi navesti nickove (i da to ljudi potvrde) ovde i(li) tamo?
Ja (mi), za ove ljude koji su glasali pod opciju "DA" sam poprilicno siguran da ce se svi (ili barem vecina) doci i potpisati da su rekli "DA".
Ni ovde, a ni tamo nisam vidio nijednog clana izuzev vas iz InfoARSa da govori da hoce da ponovo aktivira forum na staroj adresi.
Za citavo vrijeme glasanja nemate nijednog posta na forumu, a pricate o velikom broju korisnika.

Citiraj:

Ne, niste.
Prvo ste aktivirali forum pa ste onda pozvali na diskusiju.
Sve to sto navodite bio je iskljucivo revoltiran odgovor na vase predjasnje ponasanje (da se ponovim, gasenje naloga administratorima + aktiviranje foruma bez dogovora i sa kim, a sve to u momentu kad ste znali da se forum preselio i pod kojim uslovima)
Rasprava na PP nije bila "nekonkretna" nego vrlo konkretna - vi hocete forum nazad na staru adresu, mi vam kazemo da na to ne pristajemo. Sta tu nije konkretno? (I kad kazem "mi", ne mislim na Vadera, moderaciju i sebe, nego i na ovde aktivne korisnike).

Citiraj:
Takođe, i na ovoj diskusiji je prisutno mnogo vrijeđanja u kojem nažalost čak i moderatori sajta učestvuju da bi na što gori način prikazali situaciju i izvršili manipulaciju korisnicima. Ima li potrebe za tim? Jesmo li nekoga uvrijedili? Jesmo li prekršili jedno jedino pravilo ovog foruma? Zašto se ne možemo logovati na InfoARS nalog? Kome je bilo u interesu da se ovi pregovori sabotiraju? Zašto se ne poštuju pravila ovog foruma vezana za spam i offtopic? Zašto se i dalje troluje? Zašto, zašto,..?

Nikakva "manipulacija" nije na mjestu nego iznosenje cinjenica koje smo vam mi vrlo jasno predocili, a vi vrlo mudro odlucili da ignorisete.
Pravila ovog foruma niste prekrsili, zasad, zato vam je jos uvijek i dozvoljeno da pisete.
InfoARS nalog nije niti banovan niti deaktiviran. Ja licno sam to provjerio u administratorskom logu onog momenta kada ste napisali da nalog jeste banovan. Tako da ni ta prica ne pije vode.
Govorite o manipulisanju, a u vasem mailu korisnicima zvuci kao da je grupa diletanata pala s Marsa i otela forum, a ne da se radi o ekipi koja je forum godinama odrzavala u zivotu i zahvaljujuci kojoj forum i ta baza koju ste prisvojili uopste postoji.
Manite me tih prica ala predizborna politicka kampanja u kojima se mnogo govori, a ne kaze nista.

Citiraj:
Kao što se iz citata sa starog foruma može vidjeti, vi ste samovoljno ustupili informacije forum.banjaluka.com i mi ćemo postupati sa njima sa pažnjom savjesnog domaćina. Ukoliko neko želi, deaktiviraćemo njegov nalog ali ne i postove jer bi bio narušen tok komunikacije na forumu.

MI smo samovoljno ustupili informacije ondasnjem forumu koji sa vama nije imao ama bas nikakve veze.
Da li se namjerno pravite blentavi, zaista ne znam, al' je vec i pticama na glani jasno da ste poprilicno cvrsto odlucili da tamo zadrzite i naloge i postove ljudi koji su izricito protiv toga :?

Citiraj:
Žao nam je što se ovim manipulacijama izvršio nepošten uticaj na glasanje koje se može vidjeti na forum.banjaluka.com ali vjerujemo da još uvijek ništa nije riješeno. Takođe, molimo sve korisnike da se uzdrže od spamovanja i vrijeđanja, zbog kojeg smo morali pooštriti uslove moderacije postova. U slučajevima gdje je prisutno vrijeđanje i iznošenje neprovjerenih informacija koje bi mogle uticati na tok glasanje, nećemo objavljivati postove nećemo.

A sasvim je posteno to sa vase strane sto ste svim korisnicima poslali kruzni mail sa onakvom sadrzinom?
Daj molim te :?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 12:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
V@nja, Ce Gevaro nas, u celo te ljubim :)

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 12:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2003, 17:28
... Pokrali su me hakleri, Hakleri mi usli u kompjuter!!!!!, HakLeri, ... :lol: :lol: :lol: :lol:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i toljagom zatući mamuta...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 351 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]