Citiraj:
Ljudi su zahtijevali da forum ostane na staroj lokaciji. To nas je navelo da pokrenemo anketu koju možete vidjeti...
Koji ljudi?
Mozete li vi navesti nickove (i da to ljudi potvrde) ovde i(li) tamo?
Ja (mi), za ove ljude koji su glasali pod opciju "DA" sam poprilicno siguran da ce se svi (ili barem vecina) doci i potpisati da su rekli "DA".
Ni ovde, a ni tamo nisam vidio
nijednog clana izuzev vas iz InfoARSa da govori da hoce da ponovo aktivira forum na staroj adresi.
Za citavo vrijeme glasanja nemate
nijednog posta na forumu, a pricate o
velikom broju korisnika.
Citiraj:
Pokušali putem forumbanjaluka.com pozvati ljude na diskusiju ali sve je uvijek završavalo vrijeđanjem, ponižavanjem, trolovanjem i spamom. Nakon toga smo tražili da se imenuju bar 2 osobe s kojima bismo sjeli na kafu i porazgovarali o tome šta nudimo, ali nije pokazano interesovanje za tim. Sve se završilo na nekonkretnoj raspravi putem privatnih poruka na forumu.
Ne, niste.
Prvo ste aktivirali forum pa ste onda pozvali na diskusiju.
Sve to sto navodite bio je iskljucivo revoltiran odgovor na vase predjasnje ponasanje (da se ponovim, gasenje naloga administratorima + aktiviranje foruma bez dogovora i sa kim, a sve to u momentu kad ste znali da se forum preselio i pod kojim uslovima)
Rasprava na PP nije bila "nekonkretna" nego vrlo konkretna - vi hocete forum nazad na staru adresu, mi vam kazemo da na to ne pristajemo. Sta tu nije konkretno? (I kad kazem "mi", ne mislim na Vadera, moderaciju i sebe, nego i na ovde aktivne korisnike).
Citiraj:
Takođe, i na ovoj diskusiji je prisutno mnogo vrijeđanja u kojem nažalost čak i moderatori sajta učestvuju da bi na što gori način prikazali situaciju i izvršili manipulaciju korisnicima. Ima li potrebe za tim? Jesmo li nekoga uvrijedili? Jesmo li prekršili jedno jedino pravilo ovog foruma? Zašto se ne možemo logovati na InfoARS nalog? Kome je bilo u interesu da se ovi pregovori sabotiraju? Zašto se ne poštuju pravila ovog foruma vezana za spam i offtopic? Zašto se i dalje troluje? Zašto, zašto,..?
Nikakva "manipulacija" nije na mjestu nego iznosenje cinjenica koje smo vam mi vrlo jasno predocili, a vi vrlo mudro odlucili da ignorisete.
Pravila ovog foruma niste prekrsili, zasad, zato vam je jos uvijek i dozvoljeno da pisete.
InfoARS nalog nije niti banovan niti deaktiviran. Ja licno sam to provjerio u administratorskom logu onog momenta kada ste napisali da nalog jeste banovan. Tako da ni ta prica ne pije vode.
Govorite o manipulisanju, a u vasem mailu korisnicima zvuci kao da je grupa diletanata pala s Marsa i otela forum, a ne da se radi o ekipi koja je forum godinama odrzavala u zivotu i zahvaljujuci kojoj forum i ta baza koju ste prisvojili uopste postoji.
Manite me tih prica ala predizborna politicka kampanja u kojima se mnogo govori, a ne kaze nista.
Citiraj:
Kao što se iz citata sa starog foruma može vidjeti, vi ste samovoljno ustupili informacije forum.banjaluka.com i mi ćemo postupati sa njima sa pažnjom savjesnog domaćina. Ukoliko neko želi, deaktiviraćemo njegov nalog ali ne i postove jer bi bio narušen tok komunikacije na forumu.
MI smo samovoljno ustupili informacije ondasnjem forumu koji sa vama nije imao ama bas nikakve veze.
Da li se namjerno pravite blentavi, zaista ne znam, al' je vec i pticama na glani jasno da ste poprilicno cvrsto odlucili da tamo zadrzite i naloge i postove ljudi koji su izricito protiv toga

Citiraj:
Žao nam je što se ovim manipulacijama izvršio nepošten uticaj na glasanje koje se može vidjeti na forum.banjaluka.com ali vjerujemo da još uvijek ništa nije riješeno. Takođe, molimo sve korisnike da se uzdrže od spamovanja i vrijeđanja, zbog kojeg smo morali pooštriti uslove moderacije postova. U slučajevima gdje je prisutno vrijeđanje i iznošenje neprovjerenih informacija koje bi mogle uticati na tok glasanje, nećemo objavljivati postove nećemo.
A sasvim je posteno to sa vase strane sto ste svim korisnicima poslali kruzni mail sa onakvom sadrzinom?
Daj molim te