Ja sam im napisao na onoj temi kojom će, kao, odlučiti o ukidanju foruma.banjaluka.com... nadajući se da će objaviti. U kratkim crtama:
Nisam za ukidanje foruma na toj adresi, jer je njihov domen i neka rade sa njim šta hoće.
Nema niko drugi pravo da odlučuje šta će oni raditi sa svojim domenom, ali kupovinom domena nisu kupili forum koji je bio na tom domenu.
Svi mi smo prilikom registrovanja prihvatili:
Citiraj:
Prihvatate da nećete slati uvredljive, vulgarne, kleveničke, reči mržnje, preteće, seksualno orijentisane reči ili bilo kakav materijal koji ne poštuje zakon vaše zemlje, zemlje gde je “banjalukaforum.com” hostovan kao i međunarodni zakon. Čineći to, rizikujete da budete odmah i zauvek izbačeni, uz obaveštenje vašeg Internet provajdera ako mi tako zahtevamo. IP adrese svih postova se beleže da bi pomogle u ispunjavanju ovih uslova. Prihvatate da “banjalukaforum.com” ima prava da ukloni, izmeni, pomeri ili zatvori bilo koju temu bilo kada. Kao korisnik, prihvatate da bilo koja informacija koju unesete bude sačuvana u našoj bazi. Ove informacije neće biti prikazivane trećim licima bez vašeg pristanka, niti će “banjalukaforum.com” ili phpBB biti odgovoran za bilo kakav hakerski pokušaj da ovi podaci budu kompromitovani.
Oni su treće lice, i ko god i kako god je neko ustupio podatke trećem licu, oni nemaju pravo da koriste tu bazu podataka bez našeg pristanka...
Tako da ste trebali pametnije postaviti pitanje, a ne da se ponašamo kao i oni. Oni odlučuju o našoj bazi, a mi o njihovom domenu...
Pravo pitanje bi bilo nešto kao:
Da li ste za brisanje baze podataka na staroj adresi foruma?
Ali ako je čisto zbog kontre njima, onda je odgovor DA.