banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Maj 2025, 23:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 85 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 21:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
A kada se babo vrati, pilot babo...

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 21:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Vidim da neki ne kontaju skrivenu ironiju...

@Veliki: Hvala.

@Helena: Ako je tebi sve nebitno i ako se mi "nadojebavamo", zasto i ti komentarises onda? Zasto ucestvujes u diskusiji, ako ti je nebitno? :)

Zale se neki na strogocu moderatora, da brisu previse i da pendrece ko pravi murjaci, a s druge strane prigovaraju kako ima po forumima previse smeca, offtopica i nepotrebnih tema - nije li to kontradikcija? Odlucite se...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 21:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
najbolje da vi malo moderatorima zapucate u noge da zaplesu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 23:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ovo sto veliki rece bas ima smisla.......tj imalo bi smisla da gomili ljudi ne smeta sto ima toliko najava za koncerte......

Meni licno te najave ne smetaju al ima ljudi kojima smeta (i to ne malo ljudi)......a posto ovo nije moj forum onda ne mogu drugacije nego da postujem pravila.......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2007, 00:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
nista od pilota, trenutno uzivam u penziji igrajuci sah kod galerije sa flashom u ruci 8)

a za micelijusa...hm, kad skontam, nemam nikakav komentar. mislim da je ovo prilika da administrator bez obrazlozenja momentalno obrise ovu njegovu poruku. iz minute u minutu cita je sve veci broj ljudi, sto narusava ugled samog foruma. problem dobija na tezhini kad potencijalni novi korisnik ispod njegovog vidi ono "urednik". auh...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2007, 01:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
Freak_on_a_leasH je napisao:
ne mogu drugacije nego da postujem pravila.......

ne kenjaj. ti si moderator, ipanema je moderator, medolino je moderator. lijepo promijenite praivla. kraj price. ako se vasi dragi korisnici bune, onda cete biti moderatori bez materijala za moderisanje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2007, 02:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
zasto ga mrzis? :|

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2007, 10:02 
Stara kuka
Stara kuka

micelijuse:

1. sav si u offtopicu. ovo nije rasprava o muzickim (ne)kvalitetima svetlane raznjatovic
2. nametanje tvoje volje ovdje ne pali, ovo je rasprava o losem/dobrom moderisanju podforuma muzika
3. moj offtopic: muzicki i moralni kvaliteti gore pomenute su u najmanju ruku upitni
4. aj ne kenjaj, onako narodski da ti kazem. ti nesto kenjas o miru i ljubavi medju ljudima, uzajamnom razumjevanju itd itd a ljude nazivas pogrdnim imenima bez da znas ista o njima. u ostalom, o cemu mi govorimo na ovoj temi!? i dalje ne vjerujem da si otkucao sta si otkucao...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2007, 11:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
E ovako.

Na forumu muzika treba da bude sljedeca postavka.

Podforumi

Nova izdanja - novi albumi, dvdovi
Najave koncerata - i komentari o istim
Samo-promocija - ko ima bend, svira, miksa, sta god, da se tu pohvali i predstavi.
Svi znamo da je grad pun raznoraznih muzickih poduhvata. Moze se nazvati i kutak za muzicare, pa da odvojite teme poput "Najbolji bas" ili "Kakvu gitaru imate" od ovih generalnih, jer price muzicara bas smaraju ljude kojima to nista ne znaci...pogotovo maratonske rasprave gitarista.

Zar je ovo toliko tesko?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2007, 19:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo, ja da prozborim koju jos.
Nemam vremena i stvarno nekad prodje par dana da ne dodjem na forum. Evo, poslednjih par dana sam bio malo cesce i... Nemojte da mislite da je ovo samo zbog moderatora. Razmislite koliko toga ima u vama i koliko (ne)tolerantnosti postostoji u vasim postovima. Mozda se necete sloziti, ali ljudi koji slusaju metal, hard rock i slicno 8ne svi, hvala Bogu) su prilicno netolerantni prema ostalima. Ne kazem ja da su svi rokeri hasisari, drogerasa ima i medju fanovima Cece :) .
Znaci, nema napretka bez obostrane saradnje.
Ako zelite topic o nekoj vrsti muzike - dobicete ga.
Topic o koncertima vec postoji. Po meni, ako vi mislite da je to toliko aktuelno, mogao bi se otvoriti i podforum za to, ali, nekako ta tema balansira izmedju tema zabava, novosti i desavanja i muzike.
Nekima smetaju sto moderator otvori exrtra temu za pjesmu, eto, ja sam istu zakljucao i nadam se da je monstrum zadovoljan.
:angel:
Jednostavno, osjecam da ne postoji neka prevelika zelja za pomirenjem. Svi bi trebalo da stanemo na loptu i to je to.
Ne dozvolite da se muzika pretvori u politika podforum.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2007, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka

...i ovdje zavrsava jer je van naslova teme.

dakle, medolino, sve je to u redu, ali bojim se da nema veze sa muzickim afinitetima. eno brate teme o rapu u koju ja ne zalazim, kao i o dream teatru itd itd. ja to nit volim nit slusam, ali se i ne mjesam. a tu bi trebali da se mjesaju moderatori pa da brisu postove onih koji zalaze u takve teme sa ciljem da loze i provociraju one koju vole takvu muziku jer oni ne vole. meni ne smetaju ni ceca ni cana da se sepure na podforumu muzika, ali mi smetaju ova nekakva nova pravila koja veze sa mozgom nemaju. ok, tema za koncerte, lijepo je to da neko brzinski izlista datume, ali brisanje tema vezanih za jedan odredjen koncert koji se desio/ce se desiti/se desava!? e to me nervira. to je logicno i potrebno. price tipa idel ko, ajmo zajedno, mozda se upoznamo i zaljubimo i izrodimo buljuk djece, jes nam dobro bilo, evo fotografija. sta je tu lose!? zasto je to zabranjeno??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2007, 02:01 
Stara kuka
Stara kuka

digresija - dosta prepucavanja. sve sam ti vec rekao tako da... nisam spao na to da se prepucavam sa nekim tvog godista. a vjerujem da bi tebi bilo prilicno neugodno prepucavati se sa nekim mog godista. 'spustati se na moj nivo' sto bi stariji rekli. nebitno je u potpunosti.

ono sto jeste bitno je to da se slazem sa tobom u ostatku tvog posta. da, treba malo kompromisa. evo ovako: i ti sa svojim forumom zabava, kao i flash sa svojim forumom NiD neka sve najave koncerata prebacuje u forum muzika AKO takva tema vec ne postoji. AKO postoji onda neka tu temu na SVOM forumu zakljuca sa objasnjenjem zasto je zakljucana (tema vec postoji - link - kljuc).

ako je na muzici neko otvorio novu temu za najavu koncerta, neka moderatori sami zakljuce sta da rade sa njom. moj prijedlog: ako je neki manji koncert lokalnog tipa neka je prebace u neku opstu temu najava koncerata na LOKALNOM nivou. ako je neki veci koncert tipa hammerfall u beogradu, ceca u matavazama gornjim, nek ostave temu par dana pa ako krene nekakvo bulaznjenje nek il' brisu offtopic il' pod kljuc temu il' sta misle da je pametno. tema ce sama izduvati nakon nekog vremena. moraju malo imati tolerancije.

tolerancije i odstupanja od pravila samo ne smije biti na forumu politika, al' o tome je vec bilo rijeci i previse.

i useri moraju imati tolerancije. ako se sad neko zainati da otvara novu temu za svaki moguci koncert koji mu padne na pamet, to sve onda trpati u neku temu ex-yu koncerata, najavi koncerata, bla bla koncerata. sta ja znam. pametni ste, organizujte se dobro. znate vec, lokalni koncerti, ex yu koncerti, balkanski koncerti, koncerti na marsu, sta-ja-znam-kakvi-koncerti, partiji, zurke, . . . malo maste i dobre organizacije nije na odmet.

OT:
ovo mi je ja mislim 6 post pun konstruktivnih prijedloga a ne vidim da se nesto mijenja. jesam ja jedina budala ovdje!?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2007, 06:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:)

Vidi, postoji tema koncerti u ex YU.
Znaci, koliko ja sam sve kontam, to je malo prevelika tema jer skrkati sve koncerte u te teme nece ici.
A, da podsjetim, ta tema je je zbog vas i stavljena u sticky kako sui onomad neki trazili (ako mene sjecanje sluzi). :)

Ajmo ovako:

Party, zurke po meni ne ide na muziku, za to je zabava ili novosti i desavanja.

-Lokalni koncerti, tema bi se odnosila na grupe koje obecavaju. Lokalne grupe, lokalni rad, lokal, lokati, ovo ono :)
-Koncerti u RS / BiH - ovdje mislim na malo vece koncerte (Antidope u Doboju :) )...sala mala... Ovdje bi isli veci koncerti na kojima se okupljaju ljudi sa sireg podrucja
-Koncerti u exYU - ovdje je sve jasno.

Ako se dogovorimo tako, tema koncerti u exYU (stara tema) ide pod katanac.
Prijedlog: da ove teme ne budu sticky vec da ih sami odrzavate na vrhu svojim postovima.
I, nema onda ljutnje zasto je taj i taj koncert tu i tu zavrsio u toj i toj temi.
Rekoh, ne mogu moderatori izigravati policajce, sve se to moze polako spustiti na neki normalan nivo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2007, 11:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja jedno od rjesenja vidim ovako.

Najave za koncerte tj. dozivljaji sa koncerata na Zabavu i to u vidu podforuma, a ne teme. Zamislite poslije Exita 2007. kakvih ce tu prica biti?

Stvar koja bi uveliko uredila podforum Muzika je:
Cijepanje na Pop, Rock, Techno i Folk podforume + generalna kategorija koja bi bila odmah pod muzika.
Zanrovska podjela ce razdvojiti Micelijusa od mene i tako vise nece dolaziti do kriticnih spojeva koji prouzrokuju OT i teske rijeci.

Znam da su ovo radikalne promjene, ali sve u cilju da ide na bolje. Promjene su dobre s vremena na vrijeme.

Da li mogu dobiti misljenje o ovom prijedlogu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2007, 12:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Podrzavam ANtidopeov prijedlog! Ako su Cstrike i Warcraft koji su IGRE mogli da dobiju svoje posebne podforume, zasto muzicki zanrovi ne bi? Mislim, ipak je muzika umjetnost, stil zivota, pokretacka energija...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2007, 14:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
forum je tu zbog clanova, tako da bi bilo ok da ovi predlozi budu prihvaceni od strane administracije

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2007, 14:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

monstrum je napisao:
Mislim, ipak je muzika umjetnost, stil zivota, pokretacka energija...

Rock or die!
0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2007, 16:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
monstrum je napisao:
Podrzavam ANtidopeov prijedlog! Ako su Cstrike i Warcraft koji su IGRE mogli da dobiju svoje posebne podforume, zasto muzicki zanrovi ne bi?

Vec je bila nekakva rasprava oko tih "igrackih" podforuma i tad smo se svi slozili da je potrebno izdvajanje ... A.Dopov predlog ima rezona, s time sto bi se onda uvela posebna sekcija "Muzika" pa unutar nje sve navedene kategorije... medjutim to bi dosta "produzilo" forum i usitnilo ga...

Da li bi onda istu sudbinu doziveo i Film? Posto bi onda on "ispao", kao i kultura... :-?

Zaista bi najsretnije resenje bilo pod-podforum, ali phpBB to ne moze...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2007, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka

slazem se sa varlokom. aj da ovi janezi vec jednom otkupe ovo sve pa da uloze u forum majku mu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2007, 16:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
ne svidja mi se ovaj Antidope-ov predlog na podjelu zanrova (btw. Antidope --- tema exit ima, a ako nije dovoljno odredjena potrebno je samo otvoriti temu exit 007 i to je to --- moze se sve tu pisati )

mislim da je najbolje da budu odvojene teme (kako je Medolino predlozio!) :

-bl
-rs-bih
-ex yu
-----------> to sve za komentare i mislim da bi bilo bolje da su ljepljive .... ali ne nuzno

a za najave ipak mislim da ce biti problem jer svako ce prije po inerciji staviti na muziku najavu koncerta/svirke nego na desavanja.... cini mi se....
mozda da i one idu u ove teme?

bas me interesuje sta cete odluciti... i definitivno je potrebno da se dobro razmotre sva misljenja.... :wink: sretno :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 85 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]