banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Maj 2025, 22:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

da li ste da se zatvori podforum politika 2.0?
Glasanje se završava 20 Jun 2007, 20:19
DA, bezuslovno 32%  32%  [ 9 ]
NE 68%  68%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 28
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 06:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Nego,fino neko licemjerstvo,kada je predlagano da pedofilske,nekrofilske i ostale gluposti ne citaju ljudi koji su osjetljivi,pogodjeni,itd,osulo se drvlje i kamenje

Predlog je predlog .. moze da se poslusa .. a i ne mora. Ja ni najmanje ne ocekujem da neko zbog mojih rijeci 'progleda' i odustane od citanja politike. On(a) to radi na svoju odgvoronost .. nervira se zato sto je on tako odabrao .. ja znam da ja jesam, citajuci te gluposti na CH .. na kraju sam ipak, odustao

Citiraj:
ta tema je trenutno u komi,nakon inicijalnih bruku postova

Nestalo inspiracije nakon 1 brisanja teme .. ili vas je toliko pogodio taj 'delete' .. ajde molim te ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 08:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Slažem se da podforum politika treba da ostane. Sigurno, čak sam 100% siguran da bi se te teme prenijele na ostale podforume i upropastilo kompletno forumašenje.

Moderator je potreban i u to sam siguran. Ko će ganjati moderatora da prijavi vređanje i sl. Kad bi bio jedan (problem je što mora da bude 100% nepristrasan) bilo bi i manje uvreda, blaćenja, offtopica...

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 09:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Ljudi, postoje moderatori na podforumu Politika, koji brisu poruke, teme i predlazu posjetioce za banovanje, ali ne mozete ocekivati da neko od moderatora bude 24h na forumu i da promptno reaguje na necije uvrede, provokacije i offtopic.

Ja sam i dalje u uvjerenju da je ignorisanje problematicnih korisnika najbolji lijek, jer time nece dobiti paznju, koja bi im dala daljnju motivaciju za gnojenjem po forumu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 09:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
Ko su moderatori na tom podforumu? Vidim da pored naziva podforuma nema ni jednog nick-a koji je zaduzen za moderisanje te sobe. Mislim da bi bilo puno lakse kada bi bar neko eksplicitno bio zaduzen za to pa da se bar zna kome se javiti kada nastanu problemi. Jasno mi je da je to puno obaveza jer je podforum dosta aktivan ali se nadam da ce se bar neko latiti tog Sizifovog posla.

Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 10:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2007, 23:02
DELLBOY je napisao:
Slažem se da podforum politika treba da ostane. Sigurno, čak sam 100% siguran da bi se te teme prenijele na ostale podforume i upropastilo kompletno forumašenje.

Moderator je potreban i u to sam siguran. Ko će ganjati moderatora da prijavi vređanje i sl. Kad bi bio jedan (problem je što mora da bude 100% nepristrasan) bilo bi i manje uvreda, blaćenja, offtopica...

Kad su uvrede na nacionalnoj, vjerskoj i spolnoj osnovi nema tu pristrasnosti...uvreda je uvreda.
Problem je sto se BAS takve uvrede na podforumu Politika precesto ponavljaju a njihovi autori su uglavnom iste osobe....ignorisati je moguce, ali kako vec napisah postoje granice koje se precesto prelaze. Zbog toga je (po mom skromnom misljenju) potreban ostar pravilnik i to hitno....

RESISTANCE IS FUTILE!

http://www.youtube.com/watch?v=4n25pdHl ... re=related

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 10:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
V@nja je napisao:
Nestalo inspiracije nakon 1 brisanja teme .. ili vas je toliko pogodio taj 'delete' .. ajde molim te ..

zar nije interesantno da isti one osobe koje su se zgražale na toj temi sad ovde pričaju iste priče koje sam ja njima pričao: neka teme, ako ne možete podneti - zaobiđite.
a nije nestalo inspiracije, nego ne želim da se prepirem sa individuama koji smatraju da čine dobro delo time što se bore protiv viceva.
da ste tolike majke tereze kakvima se predstavljate, taj sat vremena ne biste proveli na forumu kritikujući glupu temu, već bi digli dupe i volontirali u nekom domu, ili bi preskočili jednu kafu i dali tu marku nekome kome je potrebna. ali neka, ja mislim da vam je gomila gladnih beskućnika i bolesne dece zahvalna do groba jer ste zatvorili temu na blic forumu. osećajte se ponosnima!

i ružo, starfucker otkida!!! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 12:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Starfaker aj zdrao :lol: |\| | |/|

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 12:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
the_grunf je napisao:
Ko su moderatori na tom podforumu? Vidim da pored naziva podforuma nema ni jednog nick-a koji je zaduzen za moderisanje te sobe. Mislim da bi bilo puno lakse kada bi bar neko eksplicitno bio zaduzen za to pa da se bar zna kome se javiti kada nastanu problemi. Jasno mi je da je to puno obaveza jer je podforum dosta aktivan ali se nadam da ce se bar neko latiti tog Sizifovog posla.

Pozdrav
Ima ih nekoliko, ali njihovi nickovi nisu navedeni, zbog maltretiranja (uvrede, prijetnje, provokacije i td.) od strane "pogodjenih" pojedinaca.
Ako neko ima primjedbu, zalbu i sl. slobodno moze da napise ovdje o cemu se radi, sto ce vidjeti i doticni moderatori, kao i administratori...

A da je Sizifov posao ... ma, ne nije... ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 17:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Ma da ove skorojevicske mame/tate ne daju da pricamo pedofilske viceve...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 21:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2005, 05:36
Japanese_rose je napisao:
Ljudna je napisao:

I,usput,prije nego shto pocnemo sa tim,da bolestan sam,da poremecen sam shto se ne zgrazam nad RIJECHIMA,da.pih. :roll:

Ne moras se zgrazati ni nad svakodnevnim vijestima o nestaloj djeci koju onda nadju silovanu i mrtvu, ne moras se zgrazati ni nad "sretnicima" koje ove zivotinje ostave u zivotu, a koje nakon 15-20 godina sretnes na ulici ( i na heroinu ), ili u bircuzu, ili na nekoj psihijatrijskoj klinici ili u zatvoru ( jer oni postanu zlostavljaci djece koja nisu u stanju da se odbrane ). Ne moras se zgrazati ni nad njihovom strankom u Holandiji, ni nad time sto jos nije pronadjen efikasan nacin da se drustva zastite od ovog zla.

I nemoj obracati paznju na ovo sto ja pisem, posto su u pitanju izjave o djeci, upitaj neko 10-godisnje dijete za misljenje o tome, jer mladja djeca ne bi shvatila sta ih pitas ( ako imas obraza za to ). PIH i ogromno fuj.

O podforumu Politika ( iliti zona sumraka ) nemam sta reci. Mozda stanje kakvo je tamo i nije iznenadjujuce, s obzirom na stepen manipulacije kojoj je izlozen prosjecan gradjanin od strane politicara. Kad su u pitanju redovni podizaci tenzija, tu je vec u pitanju uredjivacka politika foruma, zar ne V@nja ?

Moj obraz nije u pitanju.Mislish da 10-godishnje djete ima neku predstavu o psihopatama?Sumnjam.Razlikovanje rijechi i djela ti bjezi?Vic je vic.Grozote koje bolesnici cine su grozote koje bolesnici cine.Moje mishljenje o tome sta treba raditi tim ljudima je VRLO poznato,ali to ne znachi da cu da glumim,sto kaze Nerevar Majku Teraziju....Bah.

Let teachers and priests and philosophers brood over questions of reality and illusion. I know this: if life is an illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the illusion is real to me. I live, I burn with life,I love,I slay, and am content.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]