banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Maj 2025, 23:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Podforum politika?
UKINUTI!!!! 27%  27%  [ 7 ]
neka ga.. 73%  73%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 26
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 17:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
gibojner je napisao:
Ne ucestvujes na politici a bavis se podforumom politika!? A posle smo mi na politici bolesnici...

Učestvuje. Čim joj od 100 novih poruka od posljednje posjete izbaci 90 sa "Politike", onda učestvuje. I da, bolesnici ste.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 17:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2006, 16:58
Ako vam smeta podforum Polika nemoj te ni ic tamo.Resen je problem

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 17:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2002, 13:34
Johne, Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 17:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
`bes politiku.....nista pametno :lol: :lol: :lol: 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 19:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Bice bolje posle izbora... sve ce biti bolje posle izbora... cak ce biti i seksa na Politika V2.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
eh varloce svaka ti dala. gibojner ti si ritard to stoji. ali zaista niti pomazes promovisanju srpskog naroda, nit postizes ista. ja sam srbin takodje, ali mi apsolutno ne pada na pamet da zalazim na taj retardirani podforum. sve sto je potrebno je samo da se tu lijepo stave jedno dva, tri nemilosrdna administratora celicnih zivaca jer jedan zaista ne moze sve stici, nek stave CVRSTA pravila sta se smije a sta ne i to je to. ko prekrsi, kazna se zna delete/ban.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 19:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Maj 2005, 11:51
Najbolje je da se pusti otvaranje tema a ko odgovori odmah BAN, našima obični a muslimanima IP jer oni su žilaviji :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 21:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Nov 2001, 01:00
ocigledno da pojedinci sa ovog foruma uopste nisu svjsni u kakvoj okolini zive ,ovi likovi poput ovog johna i ostalih ocigledno puno vremena provode pored kompa i nemaju puno dodira sa stvarnoscu,zive u nekom svom zamisljenom svjetu...pre bi rekao da su ovi likovi koji se iscudavaju politici autisticni bolesnici sa teskim poremecajima...politika je sve i svugdje u sportu,muzici,ekonomiji,istoriji ...sve je vezano za politiku i nasi zivoti zavise od politike i zato bavimo se politikom da se ona nebi bavila nama.....

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
:lol: e, stroje... loma si promasio temu. Problem nije u politici uopste nego u forumu Politika. I u bolesnicima koji tamo dolaze i na prakticnim primjerima pokakazuju svoje dusevne poremecaje. naprimjer.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 22:08 
Pripravnik
Pripravnik

Bik je napisao:
:lol: e, stroje... loma si promasio temu. Problem nije u politici uopste nego u forumu Politika. I u bolesnicima koji tamo dolaze i na prakticnim primjerima pokakazuju svoje dusevne poremecaje. naprimjer.

O tome i govorim ..zar ti stvarno mislis da je problem u 15-20 forumasa sa politike koji se tamo prepucavaju,uzmi malo novine prelistaj koliko se samo incidenata desava sirom bih,izadi malo medu narod da vidis sta se prica i sta se desava,pojedini likovi zive ucahureni u nekom svom svjetu,ponasaju se kao da su u Svicerskoj a ne u Bosni u kojoj samo pre nekoliko godina bjesnio krvavi rat

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 22:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Ma listam ja novine, volim pricati o situacji u zemlji, ali sa ljudima sa kojim mogu da pricam. Sa ljudima koji zele razvoj i napredovanje u svakom smislu. A na politici su non stop prepucavanja oko toga ko je iza sebe ostavio vise masovnih grobnica i ko je vise crkava/dzamija porusio. Cemu to moze da koristi i posluzi??? Rat je gotov! Zrtve se mogu pamtiti ali ne i koristiti u kojekakvim prepucavanjima i dokazivanjima. To vecina ne shvata vec pokusava da pokaze ko je za sta krivlji, ko je poceo rat, ko je bolji od koga, ko je sad jaci, ko ce koga bolje zaklati, cija ce majka crnu vunu da prede za par godina i tako dalje. Dje je tu politika???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 23:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nigdje.. to je ... ma uf...
necu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 08:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Pa, ja kad sam se registrovala na forum otisla sam i na podforum Politika. Kako sam prije cesce pratila politicke emisije, bas sam htjela da s nekim razgovaram o politici, nasoj i vanjskoj. Ali kad sam dosla na taj podforum, razocarala sam se. Nije, naravno, bilo nista od zdravorazumske rasprave i razmjene informacija.
Svejedno sam nedavno otisla na jednu temu i vidjevsi kako se pogresno upotrebljava naziv bosanski umjesto bosnjacki jezik, od strane onih koji se izjasnjavaju kao Srbi, ja sam kao OT postavila objasnjenje zasto treba jezik Bosnjaka nazivati bosnjackim. I tu se razvije nova rasprava u kojoj sam pokusavala da im objasnim Logicno, zasto je to tako. Medutim, iduceg dana te teme vise nije bilo, i mislim da je mozda bolje da ne znam zasto.
Elem, nisam dovoljno dugo na forumu da znam istoriju tog podforuma, pa sam glasala za opciju: neka ga, ali ako je ovo sto je John dao kao moguce rjesenje izvedivo, onda sam za da se s tim pokusa. Ovdje bi trebalo razvijati kulturu dijaloga, a ne kulturu vrijedanja.
:( :fadein: :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 10:16 
Pripravnik
Pripravnik

Bik je napisao:
Ma listam ja novine, volim pricati o situacji u zemlji, ali sa ljudima sa kojim mogu da pricam. Sa ljudima koji zele razvoj i napredovanje u svakom smislu. A na politici su non stop prepucavanja oko toga ko je iza sebe ostavio vise masovnih grobnica i ko je vise crkava/dzamija porusio. Cemu to moze da koristi i posluzi??? Rat je gotov! Zrtve se mogu pamtiti ali ne i koristiti u kojekakvim prepucavanjima i dokazivanjima. To vecina ne shvata vec pokusava da pokaze ko je za sta krivlji, ko je poceo rat, ko je bolji od koga, ko je sad jaci, ko ce koga bolje zaklati, cija ce majka crnu vunu da prede za par godina i tako dalje. Dje je tu politika???

pa tako se svi ponasaju i o tome svi razglabaju,pogledaj novine iz federcije,pogledaj dnevnik bhtv1 neprode ni jedan dan a da oni negde neotkopavaju neku masovnu grobnicu,pogledaj o cemu pricaju politicke partije ,intelektualici ,ta se prica prenosi i u narod..jos nesto da ti kazem nebih se slozio da je rat gotov,gotova je oruzana borba,rat se nastavlja politickim i drugim metodama,strane koje su ratovale jos su tu i nastoje na sve nacine sprovesti ratne ciljeve.....

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 10:23 
Pripravnik
Pripravnik

draga moja Frieda mi da smo mogli normalno komunicirati nebi 100 000 ljudi izginulo,milioni izbjegli..mi smo balkanci nismo svedani,kod nas seodmah za vratove hvata

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 10:50 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
Ratovi prvo počinju u ljudima pa tek onda medju ljudima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 10:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

NACIONALNI STROJ je napisao:
draga moja Frieda mi da smo mogli normalno komunicirati ...

Mogli smo, ali nam nisu dali.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 10:54 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
draga moja Frieda mi da smo mogli normalno komunicirati nebi 100 000 ljudi izginulo,milioni izbjegli..mi smo balkanci nismo svedani,kod nas seodmah za vratove hvata

Komsija NACIONALNI STROJ, na koga to mislis pod "mi" kad kazes da ne mozemo da normalno komuniciramo? Je li hoces da kazes da ti ne mozes normalno da komuniciras ili...?

Pozdrav!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 11:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bik je napisao:

pa tako se svi ponasaju i o tome svi razglabaju,pogledaj novine iz federcije,pogledaj dnevnik bhtv1 neprode ni jedan dan a da oni negde neotkopavaju neku masovnu grobnicu,pogledaj o cemu pricaju politicke partije ,intelektualici ,ta se prica prenosi i u narod..jos nesto da ti kazem nebih se slozio da je rat gotov,gotova je oruzana borba,rat se nastavlja politickim i drugim metodama,strane koje su ratovale jos su tu i nastoje na sve nacine sprovesti ratne ciljeve.....

Sta mislis, kakve ciljeve imaju ti sto se prepucavaju u novinama, osim da nas ostave zavadene, pa da se tamo iza kulisa dogovaraju kako ce nas jos opljackati. Ne stede oni ljudsko dostojanstvo. A mi im samo pomazemo u tome time sto usvajamo njihov nacin komunikacije. Moramo biti pametniji od njih i ne dozvoliti im da nama upravljaju. (Mislim na politicare)
:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 13:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

E bash zbog takvih kaao ti NACIONALNI i dolazi do ratova. :roll: samo je zalosno shto vas nema malo...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]