Prijedlog sam po sebi nije loš, ali...da bi bilo većeg opravdanja za takvom oblasti bilo bi dobro da na forumu bude bar par dobrih poznavalaca astrologije, koji bi mogli kvalitetno pisati, pomagati i odgovarati drugima. Drugi forumi koji imaju tu oblast obično imaju ljude koji dosta dobro poznaju astrologiju. Ja bih mogao nabaciti neke tekstove koje sam preuzeo iz drugih izvora, ali to nije problem, to bi mogao svako, ono što bi bilo dobro je da imamo učesnike koji sami poznaju astrologiju. A takvih nisam primjetio. Na Duhovnost i religija postoji solidna tema o astrologiji, i možda još poneka negdje drugdje na forumu, mislim na Zabavi, i to je sve. Nisam stekao utisak da ima zainteresovanih.
Astrologija nije puka zabava, i otvaranje neozbiljnih tema o astrologiji na kojima bi se samo pisalo o tome ko je ko u horoskopu i sa kojim znakovima se slaže bi bilo nipodaštavanje ove ozbiljne, obimne, drevne i vrlo kompleksne nauke.
Ja bih lično volio da ovde na forumu ima (ili bude) vrsnih poznavalaca astrologije, i da imamo oblast Astrologija na kojoj bi se pisalo o ozbiljnim stvarima, da svi iz toga dosta naučimo...i da se produhovimo
Ne bih se složio da astrologija nema veze sa duhovnošću i religijom, i mislim da je to trenutno oblast koja joj najviše odgovara.