|
Daleko najjj lista za sport, svjetski sport, preko 3000 sportskih i PPV kanala iz cijelog svijeta u UHD, 4K, Full HD rezoluciji, Hulu, Netflix, Amazon prime videoteka, svi ex yu kanali, ekstra cijene, test od 24 sata, fantasticna videoteka sa preko 25000 naslova, cijene mjesec 10 km, 3 mjes 27 km, pola godine 45 km, godina 80 km, uplata Xbon, Aircash, uplata na mobitel, evo iskustva nekih klijenata:
Mega OTT je promijenio način na koji moja porodica gleda televiziju. Možemo pristupiti kanalima iz cijelog svijeta, a izbor filmova je nevjerovatan. Podrška za više uređaja znači da svako može gledati ono što želi, kad god želi.
Proveo sam previše vremena skačući od jednog IPTV provajdera do drugog — stalno je bilo bježanja, nedostajali kanali, lačna “4K” kvaliteta ili preprodavači koji nestanu preko noći.
Ali nakon godina testiranja i bacanja novca, konačno sam naišao na nekoliko IPTV servisa koji zapravo rade kako treba.
Ovi servisi strimuju glatko, imaju pravu 4K i FHD kvalitetu, i ne ruše se tokom velikih događaja kao što su Premier liga ili UFC. Koristim ih svakodnevno već mjesecima i su izuzetno pouzdani.
Kontakt, viber ili whats app na +385 97 773 2871
|