Prodajem samsung galaxy s2. Telefon, kao sto mozete vidjeti na slikama, je ostecen samo po rubovima. Nije udaren, ili udubljen ili izgreban, vec se folija sa rubova malo izlizala od nosenja mobitela u dzepu. Naravno, to se moze i zamjeniti, ukoliko nekome smeta ( mozete naruciti preko eBay-a novi okvir za cca 10ak $, ili naci na PIK.ba ukoliko neko prodaje ), posto nije vezano za display pa se moze zamjeniti. Naravno kad se stavi silikonska zastita koja dolazi uz telefon, ona prekriva rubove telefona te se samim tim nista ne vidi. Ostalo je sve u perfektnom stanju. Telefon je root-ovan, 4.1.2 verzija. Trenutno je na njemu Resurrection rom sa Apex launcher-om ( s kojima sam odusevljen, nijednog bug-a nema, milion opcija za sto jednostavnije koristenje, a dostupan je i za isti ). Telefon je jdefinitivno najbolji od svih koje sam imao sto se tice svih mogucnosti i potreba korisnika ( a promijenio sam ih dosad mali milion ). Slike su losijeg kvaliteta, posto je jedino Nokia sa 2mpx kamerom bila dostupna u trenutku slikanja.Uz telefon dolaze :
- punjac
- usb data kabal
- dodatna kartica od 16gb micro sd
- 2 silikonske zastite za pozadinu telefona
- 5 providnih zastita za ekran ( screen protector ), a takodjer na slikamamozete vidjeti vec jedan koji je na telefonu
Mijenjam jedino za Samsung galaxy Note N7000.
Cijena : 480 km ( za zamjenu, za kes povoljnije )
http://www.pik.ba/artikal/4805318/samsu ... -s2-i9100/