banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 17:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 8 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jul 2012, 00:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Prodajem polovnu masinu za sivenje Bagat Ruzu, ocuvanu, redovno servisirana.

Cijena (nije fiksna): 200KM

Idealna masina za pocetnike, kao i one koji zele da predju na sljedeci nivo. Savrseno sije rastegljive materijale (npr. majice od zerseja, kupace kostime...), lagane materijale, a podesavanjem pritiska na materijal moze sasiti i do dva sloja debelog teksasa.
Ima kvalitetan rotacioni, vertikalni hvatac konca, koji omogucava najkvalitetniji step kod kucnih masina i veliku brzinu rada. Brzina rada se regulise potenciometrom na samoj masini, kao i pritiskom na noznu papucicu.
Ima siroku paletu bodova, izradu rupice za dugme u 4 koraka, izbor da li ce igla nakon zaustavljanja masine biti u materijalu ili gornjem polozaju, mogucnost spustanja zubaca transportera, rad sa dvoiglovkom, sivenje u nazad, jednostavno mijenjanje stopica (tzv. snap-on stopice), rukavnu platformu (za sivenje rukava, nogavica...), svoje svjetlo.
Dolazi u svom koferu, sa dodatnim priborom koji se nalazi u kutiji u sklopu masine, stampano uputstvo.
Kontakt telefon: 065/426-101

Slika
Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 08:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2010, 20:23
Otkad je želim :love7: baš tu u koferu, ali uvijek nešto važnije...Doduše, imam singericu onu veliku, profesionalnu ali nikad nije radila kako treba pa sam odustala od nje.

Javiću ti se uskoro, ako je ne prodaš do tad...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 10:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Stara moja ima istu ovakvu i kada bi imala vremena ihvatila bi se mašine i za jedan dan bih dobio pantalone, bermude ili čak jaknu koja je ladno mogla parirati onoj iz Springfilda ili Oviesse-a..

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 10:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma, ja svoju Ruzicu volim, ali doslo je vrijeme da se ponovim. :)

BMary, javi se :) Dogovoricemo se.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 11:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Koje je godiste?

Ja bih http://www.naehmaschinen-center.de/naehmaschinen/singer/singer-160-limited-edition.html 8)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 14:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E, to ne znam. :oops:
Ja sam je kupila polovnu. Ali, isla je kod majstora redovno otkako je kod mene i nije bilo potrebe ni za kakvim stelovanjem (a nasi majstori gledaju da oderu), pa zato odgovorno :) tvrdim da je ocuvana i servisirana.

Da, da. Vidjela sam tu singericu, retro. Sa njom obiljezavaju neku godisnjicu i totalno je kul. :)

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2012, 14:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

150KM

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 18:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Moze se zakljucati.
Hvala

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 8 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]