Izvini al moram da kazem da si ti izgleda krenuo istim stopama kao ja nekada, da za malo para kupim gomilu jeftinih stvari i napravim odlicno ozvucenje u autu, samo sto ti izgleda nisi uspio:) Sto se tice first i fener zvucnika tipa fis/kinezi pokazali su se jako dobro za normalne ljude, vecina zvucnika tih dimenzija je bila mnogo bolja od panasonic i pioneer modela koji su kostali 3 puta vise, i tek sa mnogo skupljim modelima se dobijalo nesto vise. Ja sam zahvaljujuci tim ljevim markama napravio ekstra ozvucenje u 2 auta sa fener pojacalom, fener zvucnicima, bazuka i sl. U glavnom u autu sam u jednom momentu imao 13 zvucnika(razlicitih dimenzija) ovih ljevih proizvodjaca, sve za smjesne pare, a radilo ekstra. Takodje, ozvucenje u kuci...itd...U svakom slucaju moja preporuka. I jos nesto ovi zvucnici tek pokazuju koliko su dobri ako koristis skretnice i rucno radjene zvucne kutije koje im po proracunima odgovaraju, bez skretnica puno ih gusi bas, bolje ga je odvojiti na odgovarajuci zvucnik opet fener koji kosta 17 maraka, a znam ljude koji su ga farbali i udarali naljepnicu pioneer i prodavali ga za 250 maraka, jer je on zaista mogao da izgura ogromnu snagu. Pa fener sa duplom bombinom kako tek taj radi, trebalo mi je 4 godine da ga spalim, a prosao je zurki vise nego ja

...