srdjannnn je napisao:
Pozdrav,
Imam jedno pitanje za Vas Miki.
Kako to da Tom Ford private blend ima testere?
Pokusao sam da nadjem na netu bilo gdje i sve informacije upucuju na to da ne prave testere, medjutim kod Vas na olx-u ima.
Nije nista zlonamjerno, nego planiram da kupi 1-2 pa razmisljam da li da uzmem tester.
Takodje, postoji li ikakva, ikakva razlika izmedju testera i ne testera, osim u pakovanju?
Inace, Vas sam stalni kupac.

Nisam pratio par dana forum pa nisam vidjeo konverzaciju ovde.
@srdjannnn Odgovorio sam Vam na OLX-u, ne mogu pronaći konverzaciju jer je bilo prije nekoliko dana ali evo ukratko i ovde zbog drugih.
Testeri svakako postoje samo što je brend jako "strog" sa količinama pa ih nema na tržištu. Istina je da testeri od Private Blend linije dolaze unbox tj bez ikakvog pakovanja ili kutijice pa možda zbog toga korisnici na internetu misle da ne postoje jer nemaju kutiju tj pakovanje kao većina drugih testera.
Prodavac treba da naruči ozbiljnu količinu da bi dobio tester a znate da su njihovi parfemi iz Private Blend linije prilično skupi.
Niche parfemi imaju testere, kako bi probali parfem prije kupovine ?
Ne mora značiti da je sve tačno što se pročita na internetu, toliko dezinformacija kruži nevezano za temu parfemi već inače. U današnje vrijeme smo svjedoci velikog broja FB grupa i stranica sa raznim tematikama, dovoljno je da neko npr pohvali neki parfem i da se primjeti u inbox povećan broj upita, a takođe i korisnici koji čitaju note i utiske pa dalje proslijedjuju a svako doda nešto svoje pa to na kraju bude daleko od tačnog i sto je najgore ljudi opisuju parfeme koje nisu ni probali lično već na osnovu pročitanih komentara, pa onda reformulacija, batch code ... itd itd.
Razlike nema nikakve što se tiče mirisa i bočice. Tester je inače samo oznaka za vanjsko pakovanje. Kod nekih brendova Tester dodje unbox, kod nekih u običnoj bijeloj kutijici, kod nekih dodje u istom pakovanju samo bez celofana a ima i brendova koji stave bijelu kutijicu i celofan, sve zavisi od samog brenda.
@west momak je takodje pitao na OLX-u i odgovorili smo mu, zahvalio se na detaljnom odgovoru i sve OK, nema tu šta biti škakljivo. Nisam pratio podforum pa sam tek sada ugledao.