Ovako, pokusacu sada svima odgovoriti,
Gocias je napisao:
Озбиљно размишљам да уведем тај CS јер је ово заиста супер што нудите + и ресивер није скуп!
П.с. Држава је криминал

CardSharing Vam je najbolji izbor jer imate najveci moguci izbor kanala, ukupno na satelitu oko 9000 kanala, od toga oko 100 exyu regionalnih kanala, 45 kanala titlovanih i sinhronizovanih.
Sto se tice stranih paketa imate oko 80 sportskih extra kanala koji emituju i sa originalnim engleskim komentarom i komentarom zemlje za koju su namijenjeni, a da ne pricam koliki je izbor djecijih, dokumentarnih, muzickih i naravno erotskih.
tensSa je napisao:
Gocias neces se pokajati, ja imam Cs vec 2 godine i odlichno rjeeshenje (a taman mi kazesh kako radi ovaj)...
Mozesh pratiti sve utakmice 5ice u evropi, skoro sve vaznije kupove, kad je liga sampiona birash tekmu koju ces glerdati (na preimere sport portal ofc), ma ja sasm rek'o necu sa kablovskom da se bakcem poslije ovoga...
Kao sto sam vec rekao CardSharing nemozete porediti sa nicim slicnim (kablovska, IPTV,.....) jer on je jedinstven.
Gocias je napisao:
У плану је дефинитивно!
Реците ми само каква интернет конекција треба да буде, која је минимална за нормално гледање?
Najobicnija internet koneklcija 128/64 je dovoljna, bitno je da Vam internet modem konekciju odradjuje automatski i podrzava DHCP a danas svi uglavnom to mogu (adsl, kablovska, wireles)
tensSa je napisao:
Kod mene je 386/128 i radi bez greshke...mislim da je vazniji ping nego konekcija, ali nisam siguran...
To je i vise nego dovoljno, a ping je najbitniji u svemu tome, npr jednostavan test, ukoliko prema google imate ping preko 350ms, CS Vam nece raditi najbolje.
MatrixNeo je napisao:
Moze da radi i sa dial up, ali je velika potrosnja prometa, tako da ako imas neki flat nemoras da razmisljas.
Ne CardSharing nece raditi preko DIal up-a, ondnosno moze se natjerati ali ping je problem i sama isplativost koristenja ove vrste interneta za CS je u upitna.
Inace Dreambox koji se kaci na CCcam servere kao sto su nasi koristi 2kbit Vaseg interneta, sto je takoreci zanemarljivo.
Ako ima jos neko pitanaj i nedoumica, slobodno pisite, tu smo da odgovorimo.
pozdrav
X-Server team