Hvala PBB na ovako lijepim rijecima, pri sledecoj uplati imas jos 3 mjeseca free,
a odgovor za @aspirin,
juce sam te blockovao na MSN i na Skype, to naravno i sam znas, a sto se tice uplate nudio si mjesecno i tromjesecno, naravno ja nisam pristao, 6 mjeseci nisi ponudio a sad ne bi vise ni pristao ni na to,
pokusacu sada objasniti trenutno stanje oko uplata novih ljudi i produzenja starih
-ako ste novi korisnik, dosli ste se interesovati za CS ( na skype ili MSN ) i ako ja procijenim da ste "normalan" bicete odmah nakaceni u protivnom ne gine vam block
-ako ste stari korisnik, zelite produziti nakon xx mjeseci koristenja i tu vrsimo procijenu, ukoliko ste u tom proteklom periodu bili OK korisnik koji nije svaki put kada pada kisa i nije imao signala na tanjiru nas pljuvao da nema usluge neznajuci da je problem do njega i slicni "korisnicki problemi" nema vise produzetaka i nakon isteka uplacenog perioda slijedi vam brisanje sa mreze.
Zasto ovako rigorozno subjektivno odlucivanje? vise razloga je za to:
- x-server i bez obzira na sve provokacije svaki dan dobija korisnike i bez proaktivnih reklama i "naturanja" po svim web oglasnicima
- x-server bez obzira na najnizu cijenu je zadovoljan sa trenutnim zaradama
- x-server zeli jednu finu i prijatnu atmosferu rada gdje su korisnici zadovoljni onim sto dobijaju za cijenu koju placaju
- x-server na kraju krajeva je privatno vlasnistvo i naravno da ima pravo da odlucije ko moze koristiti uslugu a ko NE moze
Znam da ce sada mnogi ovdje skociti i reci kako njihov novac nije dovoljno dobar za nas, NE, nije stvar samo u novcu.
Imate mnogo lijepe djecice koja su se zaigrala CS-a ( npr. VIPCS team Gradiska, vlasnistvo mog bivseg poznanika ) eto vam njih i ajte svi lijepo tamo, ja sam sretan sto Deki moze da zaradi i neka samo radi, njegov "tim strucnih ljudi" vam je uvijek pri ruci a serveri su zamislite sada svi, vise ni manje nego Debian OS, pa ljudi moji oni su otkrili Linux, BRAVO Deki, samo napred....
Toliko od mene za sada
@Ciro
X-Server