banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 09:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 112 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jun 2010, 17:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
ma onda mjesec za mjesec. nisam ja ovca. bolje uzeti onda totaltv al imas koga hvatati za gusu

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 18:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Nov 2007, 13:41
E bogme njih ces i morati hvatati za gusu... signala vise nema nego sto ima, i kad ga ima ne valja $"$"%$^%!£.....

Za drugi TV cu uvesti ovaj CS, ono dok istekne ugovor skidam...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 19:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 18:20
Ma ne kupuj total, koliko god cs bio los uvjek je bolji od totala :)(ipak kad samo pomislis da dok je talijanska liga u toku imas 10-15 kanala na svakom kanalu jedna utakmica :)))
Nego i meni nesto zadnja 3 dana kako je kise pada signal, ali ni ne cudi me, eutelsat 16.0 je jako slab i najmanje nevrijeme signal pada, on je odavno ostecen i radi sa pola signala.
Naime bi trebali dizati novi satelit ali...naime :).

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 20:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Mar 2010, 14:15
Ljudi ja sam sve probao od totala preko digija do free CS-a i na kraju sam naletio na xserver i vjerujte da tih 60 KM za 6 mjeseci je nešto najisplatnije što sam u životu platio :)

Imao sam ja i cs od ljudi besplatno ali to je gola voda malo radi malo ne radi i samo se nervirao,a i moraš imati i ti neku karticu koju opet moraš platiti da bi ti neko dao pristup svojoj kartici tako da se to ne isplati,

Ja već 6 mjeseci koristim usluge xservera i prezadovoljan sam. Slijedeci mjesec cu uplatiti opet 6 mjeseci. Ovo pišem zbog ljudi koji još uvijek ne vjeruju da je xserver ozbiljan po pitanju svojih usluga. Za 10 KM dobijaš pristup na 5 servera i otvaraš sve živo i mrtvo, a da ne govorim da su u toj cijeni i hd kanali.

Kome je ovo skupo neka pogleda koliko košta samo jedna kartica i sve će mu biti jasno.

Opet kažem kome je skupo i ko misli da je xserver prevara neka se uhvati foruma i vidi koliko treba truda i sati provedenih na netu da se skupe besplatni pirovi i da imaš nekakav besplatan cs koji radi dok onaj tamo ne ugasi svoj reciever :)

Ljudi xserver je ok, nema potrebe da se vise priča šuplja prica o tome. Serveri im rade besprijekorno i ključevi stizu konstantno bez prekida ;)

Kad bude drugačije ja ću prvi ovdje to napisati 8)

Poz svima i poz za xserver tim :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
Drago mi je da rade, al ja mislim da svako od nas hoce da se ogradi od potencijalnih problema

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 22:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Jun 2010, 12:34
za PBB
druže, prije nego štaa ga nahvališ kao da te plaća, pročitaj ponovo šta sam napisao. Nema više 1,3 ili 6 mjeseci. Čovjek hoće samo godišnje uplate, i svi koji su plaćali drugačije će 1.7. biti isključeni.
Što se mene tiče može biti i najbolji na svijetu al sad nema šanse da mu uplatim.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 06:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Druže ja ih hvalim jer su dobri, a ti ako si voljan platiti za 6 mjeseci mislim da neće biti problema. Na kraju krajeva niko nikog ne ne tjera imaš kablovsku, a odnedavno i iptv pa plaćaj mjesečno ;)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 07:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

goxon je napisao:
Drago mi je da rade, al ja mislim da svako od nas hoce da se ogradi od potencijalnih problema

Pa zbog Vas i opisujem svoje iskustvo sa xserverom. Nisam imao nikakvih problema u toku 6 mjeseci i ključevi su redovno dolazili. Zbog toga i služi forum da se iznose mišljenja pomaže drugima i sl. ;)

Ja samo želim da pomognem ljudima koji još uvijek nisu sigurni od koga da uzmu CS.

Nema potrebe pisati šuplju priču. Ljudi su davali i mjesečno i tromjesečno i svako ko je probao mogao je zaključiti da su ok. Pa što je sada problem platiti i godišnje...???

Na kraju krajeva zašto ovdje da se piše o tome ko NEĆE platiti to nije bitno.

Ljudi pišite o iskustvu sa xserverom kako bi drugi ljudi mogli uvidjeti da li je taj CS za njih ili nije.

Mislim da su naredni postovi o tome da li neko hoće ili neće uzeti CS od njih suvišni i samo spamuju temu kao i ovaj moj text koji trenutno pišem :evil3:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 08:39 
Početnik
Početnik

"Druže ja ih hvalim jer su dobri, a ti ako si voljan platiti za 6 mjeseci mislim da neće biti problema. Na kraju krajeva niko nikog ne ne tjera imaš kablovsku, a odnedavno i iptv pa plaćaj mjesečno "

PBB, evo voljan sam platiti 6 mjeseci, da vidim hoće li se neko iz x-servera javiti ovdje i potvrditi da može.
,

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 09:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Kontaktiraj ljude na Skype: x-server-team

Možeš se sve s njima dogovoriti ako si ti ok.

Pusti piskaranje po forumu ;)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 10:00 
Početnik
Početnik

Druže, čitaš li ti postove ili se samo pojaviš s vremena na vrijeme da ga nahvališ kad vidiš da su drugi nezdovoljni.
Već sam ga kontaktirao i dobio instrukcije "da ga zaobiđem" ako ne mislim plaćati godišnje.

Zato sam i napisao na forumu da ću uplatiti 6 mjeseci odmah ako može i čekam da se lik javi, a obzirom da se ne javlja znači da tvoja priča o plaćanju 6 mjeseci ne pije vode.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 10:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Spamaš temu, ako imaš problem samnom napiši mi pm.

A nešto ne vidim da su drugi nezadovoljni osim tebe koji prvo pljuješ po njima pa onda očekuješ da ti ljudi izađu u susret.

Nick ti je pravi. Treba mi aspirin dok se s tobom prepucavam jer me glava zaboli od tvoje šuplje.

:lol:

I šta si se toliko zakačio za xserver team pa ima još ljudi koji nude CS kvalitetan i jeftin

:lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 11:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Avg 2008, 15:10
Hvala PBB na ovako lijepim rijecima, pri sledecoj uplati imas jos 3 mjeseca free,
a odgovor za @aspirin,
juce sam te blockovao na MSN i na Skype, to naravno i sam znas, a sto se tice uplate nudio si mjesecno i tromjesecno, naravno ja nisam pristao, 6 mjeseci nisi ponudio a sad ne bi vise ni pristao ni na to,

pokusacu sada objasniti trenutno stanje oko uplata novih ljudi i produzenja starih
-ako ste novi korisnik, dosli ste se interesovati za CS ( na skype ili MSN ) i ako ja procijenim da ste "normalan" bicete odmah nakaceni u protivnom ne gine vam block
-ako ste stari korisnik, zelite produziti nakon xx mjeseci koristenja i tu vrsimo procijenu, ukoliko ste u tom proteklom periodu bili OK korisnik koji nije svaki put kada pada kisa i nije imao signala na tanjiru nas pljuvao da nema usluge neznajuci da je problem do njega i slicni "korisnicki problemi" nema vise produzetaka i nakon isteka uplacenog perioda slijedi vam brisanje sa mreze.

Zasto ovako rigorozno subjektivno odlucivanje? vise razloga je za to:
- x-server i bez obzira na sve provokacije svaki dan dobija korisnike i bez proaktivnih reklama i "naturanja" po svim web oglasnicima
- x-server bez obzira na najnizu cijenu je zadovoljan sa trenutnim zaradama
- x-server zeli jednu finu i prijatnu atmosferu rada gdje su korisnici zadovoljni onim sto dobijaju za cijenu koju placaju
- x-server na kraju krajeva je privatno vlasnistvo i naravno da ima pravo da odlucije ko moze koristiti uslugu a ko NE moze

Znam da ce sada mnogi ovdje skociti i reci kako njihov novac nije dovoljno dobar za nas, NE, nije stvar samo u novcu.
Imate mnogo lijepe djecice koja su se zaigrala CS-a ( npr. VIPCS team Gradiska, vlasnistvo mog bivseg poznanika ) eto vam njih i ajte svi lijepo tamo, ja sam sretan sto Deki moze da zaradi i neka samo radi, njegov "tim strucnih ljudi" vam je uvijek pri ruci a serveri su zamislite sada svi, vise ni manje nego Debian OS, pa ljudi moji oni su otkrili Linux, BRAVO Deki, samo napred.... :lol:

Toliko od mene za sada
@Ciro
X-Server

:angry4:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 11:37 
Početnik
Početnik

hahahahaaaaaa, šta sam rekao.
PBB piše kao da ga plaća kad ono za lijepe riječi tri mjeseca free.

Što se x-servera tiče, jučer sam napisao da se ponaša arogantno, a Vi iz ovog mail prosudite da li sam u pravu.

I ja nisam tražio da uplaćujem mjesečno nego na tri mjeseca, ako želiš paste-ovaću kompletan razgovor pa da to mogu svi i vidjeti.
Takođe da vide i kako se potencijalnoj mušteriji u prvoj rečenici obraćaš sa "Da? Šta si trebao?

a što se tiče tog vipcs iz Gradiške molim sve da posjete ovu temu:
http://www.banjaluka.com/forum/viewtopi ... w=previous

gdje se vidi kako je taj x-server fin i pošten i pljuje konkurentku firmu u njihovom postu.

Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 11:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
мени сте ви људи смјешни :)
само једни друге омаловажавају и праве будалама..
не знам, не контам чему пљувачина по конкуренцији.. може се то и културније..

ЦС је супер фора...
не знам како ради овај икс сервер али десет марки није много за неког ко се не жели зајебавати а хоће имати тону канала..
иначе, ко је вољан да се мало исцима, мјења карте итд може се наћи и за џабе, али опет то значи да морате посветит неко вријеме да научите нешто око тога :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 11:51 
Početnik
Početnik

aspirin je napisao:
hahahahaaaaaa, šta sam rekao.
PBB piše kao da ga plaća kad ono za lijepe riječi tri mjeseca free.

Što se x-servera tiče, jučer sam napisao da se ponaša arogantno, a Vi iz ovog mail prosudite da li sam u pravu.

I ja nisam tražio da uplaćujem mjesečno nego na tri mjeseca, ako želiš paste-ovaću kompletan razgovor pa da to mogu svi i vidjeti.
Takođe da vide i kako se potencijalnoj mušteriji u prvoj rečenici obraćaš sa "Da? Šta si trebao?

a što se tiče tog vipcs iz Gradiške molim sve da posjete ovu temu:
http://www.banjaluka.com/forum/viewtopi ... w=previous

gdje se vidi kako je taj x-server fin i pošten i pljuje konkurentku firmu u njihovom postu.

Pozdrav

izvini, a sta sam ti trebao reci osim toga sto sam rekao???
a VIPCS pljujem, to je tacno i imam naravno razloge za to, nego drug moj hajde ti mlacni koji aspirin sa pivom i smiri se malo, prosetaj po gradu jer evo sunce nas je ogrijalo ponovo a mene se okani molim te.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 12:01 
Početnik
Početnik

aspirin je napisao:
ja sam išao na soluciju 3 mjeseca jer mi tko najviše odgovara. Na taj način tjeraš i providera da održava dobar kvalitet

a i sa svojih 30 KM ces me bas natjerati da odrzim kvalitet, ja da ne prodam ni jednu liniju u BiH, imam dovoljno prometa, a sto se tice mojih godina, sigurno sam stariji od tebe ali nema veze, svi ste vi ovdje onako u globalu veoma perspektivni momci i bas mi je drago sto zivimo u istoj zemlji.

@aspirin, jos jednom molba, zaobidji me ali sada bas u sirokom luku.

:angry4:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 12:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 18:20
O boze oko cega se vi prepirete, ciji je cs bolji, dok vani narod nema hljeba jest...
al dobro, ja sam imao losa iskustva sa cs teamom, kupio sam 4 ili 5 mjeseci ne sjecam se (ili 6) i imao sam ga cca 2 i po.Nakon toga su oni promjenili domene linija i nit su se na mob javljali nit na msn slali...nista...Svako ima svoja iskutva ovo su moja, nije da sam propao sto su me odradili za tih 30-40 km, ali onako...jadno je :).
Msm odnjih sam uzeo i box i radi sasvim ok, ali support im je grozan.
Toliko od mene, pozdrav!

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 12:26 
Početnik
Početnik

Saleee86 je napisao:
O boze oko cega se vi prepirete, ciji je cs bolji, dok vani narod nema hljeba jest...
al dobro, ja sam imao losa iskustva sa cs teamom, kupio sam 4 ili 5 mjeseci ne sjecam se (ili 6) i imao sam ga cca 2 i po.Nakon toga su oni promjenili domene linija i nit su se na mob javljali nit na msn slali...nista...Svako ima svoja iskutva ovo su moja, nije da sam propao sto su me odradili za tih 30-40 km, ali onako...jadno je :).
Msm odnjih sam uzeo i box i radi sasvim ok, ali support im je grozan.
Toliko od mene, pozdrav!

uspio sam nakon dugo vremena skontati tvoj slucaj, kolega mi je ispricao.
zao mi je sto je tako ispalo ali ipak cs nisi uzeo od mene nego od nekog drugog ko ti je prodao x-server CS, a stavrno taj kolega ima "problem" u komunikaciji sa korisnicima, i sada sam spremn da ti vratim novac, uzeo si bio za period od 4 mjeseca odnosno box 160 KM + 40 KM CS-a,

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 13:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Jan 2010, 15:10
...

Poslednji put menjao dreambox dana 21 Jul 2010, 11:19, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 112 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]