banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 19:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Nov 2013, 11:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 18 Maj 2009, 16:50
Cijena se moze i korigovati, stvar dogovora.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2013, 11:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

f5

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2013, 20:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

eooo i kod mene 300km!

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 09:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

300km!!! f5

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 11:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2007, 10:40
Sinoć sam baš prćkao po ovom telefonu, zmajče malo. Od mene preporuka za kupovinu.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 11:40 
Daj napisi review, ima li laga, sta si sve radio, traze ljudi ovo cudo da kupe...

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 20:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Mob je stvarno fantastican ali imam vec jedan a nemam 3 sim kartice! Baterija za 4.5" display drzi 3 dana, sto je cudo, brzi je od xperie z /ok , nema instaliranih programa/, zvuk je perfektan,u odnosu na xperiu koji su zbog dizajna stavili kurcic koji se jedva cuje uz sve moguce hackove! Kamera sa auto objektivom, fantasticni snimci 10 puta bolji nocni snimci od ...da ne spominjem vec! Jedini problem je sto je za mnoge/skeptike/ noname, i kao takav se ne moze javno offirati! Dakle, ne zato sto ga prodajem, nego sto stvarno zasluzuje sve pohvale!Lag-a nema, o njemu mozemo pricati tek kad ga opteretis, ali bolji mob za te pare ne mozes ni sanjati !!!! Moja preporuka za one koji zele mob, a ne s4 ili xperiu z da bi se .......!

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 20:17 
Da se ope' ponovim, xperia je precijenjena (gledam bas na piku, ljudi traze po 350 km za xperiu arc), gledam cijene i specifikacije i smjesno mi, isto je i za samsung, poceli su prodavati brend jer znaju da uvijek ima negdje seljaka koji vole isfurati neki poznat telefon na sto (iz istog razloga se i prodaje hrpa kopija samsunga, ajfona i slicnoga). Ima daleko boljih telefona za iste novce.

Ja kada sam prvi put uzeo ZTE niko nije cuo za njega, a bio bolji od pola tih brendiranih telefona, naravno sa upola nizom cijenom.

I da, dovoljno je pogledati antutu i slicne testove, to nije los pokazatelj kakav je telefon, a stvarno ovaj allview i zte nisu bas krndzije na tim testovima kada se pogleda njihova cijena, naprotiv...

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 21:02 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
tensSa je napisao:
Ja kada sam prvi put uzeo ZTE niko nije cuo za njega, a bio bolji od pola tih brendiranih telefona, naravno sa upola nizom cijenom.

I da, dovoljno je pogledati antutu i slicne testove, to nije los pokazatelj kakav je telefon, a stvarno ovaj allview i zte nisu bas krndzije na tim testovima kada se pogleda njihova cijena, naprotiv...

Samo što nije sve u brzini procesora....a testovi se rade na novim telefonima. Koliki je vijek upotrebe tih no name telefona u odnosu na telefone etabliranih proizvođača? Garancija, dostupnost dijelova, servis?

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 21:26 
Kod nas ni nema dijelova sem za samsung i to ne bas svaki vec iskljucivo ovi najpopularnij modeli kao s3 i s4...
Nemas servise ni za neke poznatije marke tipa huawei, htc, lg, bar ja ne znam za to, eno Lana morala svoj htc slati u sarajevo cini mi se, tako nesto je pisala...

Vijek upotrebe normalan, bar iz prakse, eno ja to sam uzeo onaj skate i dan danas ziv, koristi ga forumas warrior of the light. Kao sto rekoh, vise sam problema imao sa provjerenim telefonima nego sa ovim lijevim. I da, ovo sto ja govorim nisu bas no name, samo nisu toliko popularni kod nas, ZTE se koristio dosta po stranim orange mrezama (drugo ime zte skatea je orange monte carlo). Da, ja sam ga uzeo sa garancijom na godinu dana, neki mobil shop iz tuzle je to bio cini mi se...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2013, 07:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Allview p5 quad hd aka/je u stvari/ Xolo 800q, nije to nista lijevo, izuzetno kvalitetno odradjen mob, i ako trazite mjesto medju etabliranim brendovima jedino ga mozete dobiti kvalitetom i niskom cijenom, medjutim u ljudskoj psihi je da jeftino a dobro smatra lijevim uredjajem. Ne zelim pisati o svojim iskustvima sa mob. uredjajima samo cu spomenuti da mi je prvi mob bio Nokia 2110! P5 quad je izuzetno kvalitetan telefon za tu cijenu i 2 god. garancije.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 06:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Moze lock.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]