banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 09:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: K: DVD player
PostPoslato: 31 Avg 2010, 15:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2010, 17:42
Hmmm .. kao da je ova tema malo zamrla, a toliko noviteta .. planiram da uzmem nekakav dvd-divx player koji podrzava mkv, avi a ako bog da i mp4 formate, a da otvara i titlove, jer skidam dosta filmova sa neta .. Preporuke ??

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 17:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Kao sto su ljudi vec napisali, nijedan DVD ne pusta mkv.... Procitaj sve postove na prosloj strani...

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 18:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Nov 2009, 16:45
ja cu opet kao baba iz kace .. ako skidas filmove sa neta znaci ili WDTV live ili Meder8er ... i jedna i drugi imas kupiti kod nas regularno tako da imas i normalnu garanciju i zavrsio si posao za dugo vremena ... cak iako pozelis gledati nesto sa bluray ili dvd medija imas plugine i za jedan i za drgui i ukacis standardni externi USB uredjaj i gledas ... cak stavise ovaj wdtv sam svojevremeno natjeravao da skida torrente ... proguglaj malo ...

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 21:45 
Pripravnik
Pripravnik

Archangel je napisao:
Kao sto su ljudi vec napisali, nijedan DVD ne pusta mkv.... Procitaj sve postove na prosloj strani...

Do sada ljudi koji su pisali su stvarno napisali da nema nijedan DVD koji pusta mkv, sto i ne znaci da takav ne postoji. Koliko znam LG BD370 regularno pusta mkv, stim da je malo poskuplji, takodje ima i zajebancije kao sto je ova http://cgi.ebay.com/Full-HD-1080P-Media ... 27b49d9ddb .. itd itd .. Uglavnom, moze se svasta naci, trazim nekakav optimum za sebe, a vjerovatno i za ostale koji navrate na ovaj forum, guglajuci ili kako vec ...

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Karesdy je napisao:
Archangel je napisao:

Do sada ljudi koji su pisali su stvarno napisali da nema nijedan DVD koji pusta mkv, sto i ne znaci da takav ne postoji. Koliko znam LG BD370 regularno pusta mkv, stim da je malo poskuplji, takodje ima i zajebancije kao sto je ova http://cgi.ebay.com/Full-HD-1080P-Media ... 27b49d9ddb .. itd itd .. Uglavnom, moze se svasta naci, trazim nekakav optimum za sebe, a vjerovatno i za ostale koji navrate na ovaj forum, guglajuci ili kako vec ...

LG BD370 je Blu Ray player, a ne DVD player... Procitaj sve postove na prosloj strani, vec su ljudi fino objasnili da DVD ploce ne mogu da enkodiraju matroska fajlove... A ni ovo sto si ti linkao nije DVD player, nego HD Media Player, sto opet nije isto...

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 22:14 
Pripravnik
Pripravnik

Archangel je napisao:
Karesdy je napisao:
Archangel je napisao:

LG BD370 je Blu Ray player, a ne DVD player... Procitaj sve postove na prosloj strani, vec su ljudi fino objasnili da DVD ploce ne mogu da enkodiraju matroska fajlove... A ni ovo sto si ti linkao nije DVD player, nego HD Media Player, sto opet nije isto...

Arhangel, obavjest za tebe, Bugari su usli u Sofiju. Mozda ti baba i djed nisu pricali, pa da ne pomislis da nije tako .. Zensonic Z500 zasada sto sam uspio naci ..

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Komentar ti je preprepreprelegendaran :D Ja ti fino pisem da su ljudi na prosloj strani sve fino objasnili, i ti postavljas ista pitanja na koja su vec dati odgovori... I gdje si ti uspio naci da Zensonic moze pustati mkv?? Evo ti link: http://www.cnet.com.au/zensonic-z500-240054980.htm... Nigdje se ne spominje ni mkv ni matroska... Ali eto, ako meni ne vjerujes, sacekaj jos komentara...

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 22:41 
Početnik
Početnik

Archangel ipak pise na spec da podrzava Matrosku ... Mada se slazem sa tobom ... Ovo je rijetka zvjerka, neces ga naci kod nas cijena je u australskim dolarima znaci da je to aj zdravo i treca stvar nepusta ti sa DVD medija matrosku vec sa eherneta ili usb sto nas vraca na to da je ovo HD media player samo sa ugradjenim DVD-om

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Moguce da podrzava... Uradio sam CTRL+F i trazio mkv i matroska i nije nasao nista, pa sam pretpostavio da nema, nisam bas citao sve...

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 22:49 
Početnik
Početnik

ima tamo na spec i unutra je realtek tako da je ovo def media player a ne DVD

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 22:55 
Pripravnik
Pripravnik

Spisak sto sam uspio naci .. zasada ovo .. uglavnom, cijenu su basnoslovne .. ne isplati se jos .. zasad je realnost kineski media playeri, pa na usb flesh

Buffalo LinkTheater PC-P3LWG/DVD
DigitalRise Xstream Player
H&B DNX-8620
Helios X3000
Helios X3620
Helios X5000
I-O Data AVeL LinkPlayer2 AVLP2/DVDLA
JVC ProHD SRDVD-100U CDR
JVC SRDVD-100U
KiSS 1600 CDR
KiSS DP-600
Microsoft Xbox 360 CDR
Quartek WHD500-V9
Redbell DV HD100 CDR?
Samsung HT-Q9 CDR?
Samsung HT-TQ72 CDR
Snazio Net DVD Cinema HD SZ1310
Snazio Net DVD Cinema HD SZ1350
Transgear DVX-700
Tvix HD M-4000U
Tvix HD M-5000A
Xoro HSD 8500
Zensonic Z500

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 23:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
На шта су спали ти ди ви ди плејери. Некад били 500км лошији од ових сад који коштају 29км :)

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2010, 07:41 
Početnik
Početnik

kineski media playeri :evil3: :bom: ](*,)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]