Samy je napisao:
soulman je napisao:
Ja sam već duže vrijeme korisnik x-servera i više sam nego prezadovoljan, stabilnošću, brzinom te ponudom paketa. Ovaj server ima oko 15-ak originalnih kartica u HOP 1 a ostatak je uglavnom u HOP 2, što znači da pored dobrih lokala imaju i jako kvalitetne, probrane i stabilne (24/7) peerove. Inače sam koristio raznorazne c-linije od mnogih ponuđača, sve dok nisam dobio x-server linije (x4) na probu. Sve do tada sam dobijao samo po jednu (x1) c-liniju sa par kartica u HOP 1 (uglavnom Total Tv & BHT) a bilo je tu i mnogo "nefiltriranih" peer kartica čak do HOP 5 ??? ...što je svakako činilo jako sporim otvaranje kanala, dok je server "naizgled" bio pun kartica a koje u praksi, teško ili nikako možemo otvoriti i sve to sa cijenama od 15-20 KM mjesečno.... Moja sreća je bila da stupim u kontakt sa x-server timom te osjetim ugodnosti i privilegije gledanja x-server CS usluge, po meni a i mnogim drugima, najkvalitetnije na ovim prostorima. Na kraju, ukoliko svemu ovome dodamo i aktivnu te nadasve ljubaznu MSN podršku x-server team-a za svoje korisnike, postaje jasno da je X-server najbolji cs izbor u BiH pa i šire.....Peace...

Usluga je super, nema se sta prigovorit, cijena pogotovo, ali interesuje me zasto se ne moze placati unaprijed za jedan mjesec, umjesto da se mora platiti minimalno za pola godine?
Bas zbog takvih stvari sto svi traze unaprijed po 6 mj. minimalno moja CS usluga, koja krece sa radom 15.03 ,ce se potpuno razlikovati.
Ja cu raditi na principu mjesecnog placanja i tek kad se uvjerite u kvalitet usluge mozemo i ne moramo preci na period placanja po 3 mj.
Server je Linux Debian sa velikim brojem lokala, izmedju ostalog i Sky Germany ex. Premiere full kartica itd.
.A sto se tice cijene bice veoma povoljno.
Izmedju ostalog nudim i pomoc pri instalaciji i svim ostalim problemima u vezi rada risiver,pomoc putem telefona i MSN-a.
Cilj mi je da steknete povjerenje u kvalitet moje usluge