Nenad.Ostojić je napisao:
Došao i ja pisati na ovakve i sl...trule teme.
Neki od ukucanih izraza u google daju tagove na ovu stranicu,ti tagovi mi nikako ne odgovaraju pa ću da vam objasnim i napišem par stvari.
Sada sam vas pročitao i nadam se da neću više.Ovo o čemu vi pišete ovdje,vaše nametanje,vaša priča,vaše ponašanje u relativno virtuelnom svijetu kakav je ova stranica je predškolskog uzrasta.Niste ni svjesni šta pišete o čemu pišete,kakvim tonom o tome pišete i na kraju krajeva niste ni svjesni kakve posledice možete vi snositi i ne samo vi već još dosta ljudi.Ne prizivajte đavola dok spava,ne dozvolite sebi da upadnete u probleme na više strana da se morate kriti po podrumima i ko zna sve kuda.
Ti ćiro_kd nudiš uslugu potpuno nelegalnu za 10 km mjesečno pa da te ja nešto pitam.Koliko jedan tcp protokol svlači podataka kada kroz njega ide saobraćaj svakih 10 sekundi brzine 30 kpbs,koliko provuče Internet saobraćaja samo jedan takav protokol na mjesečnom nivou.Drugo,znaš li ti uopšte koliko košta na mjesečnom nivou:Sky Italia full,Sky Deutchland full,Pink full,Total tv full,Digi tv full,ITV Partner full,Digitalb full...
Koliko pretplate na takve pakete koštaju na mjesečnom nivou,koliko ti treba novca da sve te pakete imaš da daš svojim korisnicima .Zašto ljudima prodaješ vazduh i to nelegalan vazduh i za sobom povlačiš nisi ni svjestan šta sve.Uhvatila bi te panika kada bi znao.Zašto pišeš oglase po stranicama javnog tipa koje čita ko zna koliko ljudi.Jesi li ti normalan čovječe,imaš li ti imalo mozga.
Druge slične neću prozivati ovo se ne odnosi samo na nesretnog ćiru već na sve slične ćire koji nemaju ni trunke mozga i pameti.
Ukoliko još samo jednu riječ pročitam na ovoj stranici koja mi ne bude odgovarala lično ću se pobrinuti da se nađu odgovorni za ovakve sadržaje pa da je i sam RAK otvorio ovu stranicu ne interesuje me,dok toplo preporučujem ćiri i sličnim njemu okanite se ćorava posla.
Druze da rijesimo par stvari,
1)Jesi ti admin ovog foruma?Ne
2)Jesi ti moderator ovog foruma?Ne
3)Jesi ti "starosjedioc" ovog foruma sa 5k postova pa bi ga trebali mozda poslusati?Ne
To smo rijesili ajmo dalje,
prvo kazes da su ovo svadje na nivou predskolskog uzrasta, a onda prijetis RAKom.
Znaci RAK se bavi djecim stvarima?Oni nemaju pametnija posla nego tebe slusati i dolaziti vamo potezati interpol naci ciru i slicne i pohapsit ih radi stvari koje se reklmairaju/rade vec desetljecima?
Cardsharing je veoma popularan u nerazvijenim zemljama poput nas i tu se placa, inace pametni ljudi kupe neku karticu(najjeftiniju) I spoje se u neki community, ali valja placati tu karticu koju ce te drugima djeliti.
Da ne duzim o srzi cardsharinga to vec svi znamo.
Nenad.Ostojić, reci mi ovo, posto vidim da ti se ne svidjaju komentari na forumu koji se pisu vec godinama, a ti si dosao tu prije po sata, sta bi ti uradio da sada stojis na trgu krajine pokraj mene(cekas bus) i ja nekome sviran mater i tebi se moj komentar ne svidja?Prijavio bi me policiji?Gimme a break ponasas se ko one babe sto zovu narod pita na pinku ahahaha

.
Sto se tice ilegalnosti na netu, cardsharing je mala maca, pored tolikog broja stealanih accounta, cc i slicnoga na netu, cardsharing nije nista.
Posto u nasoj drzavi nema zakona koji spominje card sharing, a vala niti bilo koju drugu ilegalnost na netu sem one koja krsi neciju privatnost( a cardsharing je mnogo kompliciran, on se ne uplice u zakon diretkno, razmisli zasto se zove card[b]SHARING[/b, ti nemas sta izigravat ovdje muriju.
Ako ti se ne svidja sta neko pise NE CITAJ ONDA.
Prodji 1h gradom, pa poslusaj sta svako prica, ti ces na svaku rijec koju cujes, a ne svidja ti se, zvati muriju nekome?
...