Zavisi i od stanja baterije, otprilike između 850 i 950.
Ako je baterija nekim čudom 92-95% onda može i malo preko, ali Mini nisu baš popularni i nije ih lako prodati čak i da ga daješ za 750.
blaf77 je napisao:
Razlog prodaje - nakon 10+ godina na androidu nemam volje ni zivaca prelaziti na iOS.
LoL, kontam te potpuno.
Nakon 12 godina+ na Androidu iOS mi nikako ne leži.
Imam iPhone 6S kao "backup" i prošle i ove godine sam ga par puta koristio po mjesec dana jer je mali i lagan, da ne nosam ciglu u džepu na posao/u kafanu.
Ok, to je star telefon i nije reprezentativan ali i dalje je aktuelan, dobar za probavanje iOS-a, ali toliko sam navikao na Android da subjektivno mogu da kažem da je iOS sranje - ali vjerovatno nije, inače se ne bi toliko koristio.
Bitan mi je način upotrebe, tweak-ovi, customization, prečice, brzina animacija, raznovrsnost, manjak ograničenja, sve to prevazilazi "foolproofness" iliti jednostavnost i fluidnost kod Jabuke.
blaf77 je napisao:
Imam samo zabiljezenih preko 500 transakcija, i bar jos toliko bez razmijenjenih dojmova. Nazalost navikao na takve, i digao ruke od PIKa. Pokusavam i oguglati ali ne ide bas.
Jedan savjet, iskuliraj takve.
Ja im opšte ne odgovaram.
Npr. prodajem auto, opišem šta je i kako je i stavim broj telefona.
Pa pitaju je li ovo, je li ono, kada je servis, može li ovako, može li za toliko i toliko.
Ali oni koji su zaista zainteresovani će pozvati, doći da pogledaju, kupiti ako im odgovara, a stanje auta je onakvo kako je oglašeno i cijena je korektna.
Prodali smo i kupili više porodičnih auta tako, ništa preko poruka i glupih pitanja.
Nego "dobar dan, dobar dan, zovem u vezi tog i tog auta na oglasu, kada se može pogledati", pogleda se, ispita, kupi se, tako bude u većini slučajeva.
Sve porukice sa glupim pitanjima pokazuju da čovjek nije zainteresovan nego mu je dosadno pa malo ispituje i onda se više ne javi - takve poruke samo iskulirati i nema sekiracije.

Prije sam odgovarao iz kulture "nisam zainteresovan, hvala" ali i to sam batalio.
Bem li ga, nije toliko skupo da pozoveš telefonom ako si zainteresovan da kupiš..