Frenki je napisao:
Radio je lemi, turtles igraonica u boriku, kad ides onom jednosmjernom od kajaka picis samo pravo, pa ces morati skretati lijevo i nakon autopraone sa desne strane, raspitaj se. On je svojevremeno radio, ne znam da li jos uvijek radi.
Inace uskoro ce Sony 3 slim izaci sa cijenom 300$ sto dodje oko 450km tako da ....
Знам Лемија, стара му живи у Новој, па лако могу узети његов број телефона.
Својевремено, док сам био млађи, од њега сам изнајмљивао. Али прошло је доста времена.
Е сад, што се тиче чипа, пише да ови не оштећују ласер, то им пише у спецификацијама.
Сви новији мод-чипови ваљда сад то имају као одлику, не знам какви су ти ранији чипови били,
нисам се пуно ни интересовао. Ево како пише на сајту:
Kod:
Sleep-mode (the modchip will switch off itself after boot)
Very stable (thanks to sleep mode the IC will never overheat)
CD lens safe (avoid CD lens damage by sending un-necessary signal to drive controller)
Не разумијем шта му значи ово треће, али ваљда значи да је сигурно.

А за PS2 Slim сам прочитао доста описа и искустава других, кажу да је велики проблем загријавање
зато што је хлађење избачено да би се добио тај Slim изглед (више него дупло тањи од обичне конзоле).
Како наводе, не можеш више од неколико сати у комаду играти, прегрије се. Ја бих зато узео себи PS2
стандардну конзолу, црна боја (како рече cicak, има доста негативних критика о сребрним конзолама).