brži je napisao:
Otvori seksi klubić (kiosk za gledanje) ili slično.
Unajmiš neke super-seksi devojčice i da skidaju gaćice.
Kako ćeš to uraditi promisli.
To je posao one way to hell jeah.

Nije loša ideja ali sve što se tiče noćnih klubova, prostitucije i droge to mogu odmah batalit jer će mi drugi dan doći ćelavci po proviziju za "usluge" a ja neću da se petljam sa kriminalcima.
langolijer je napisao:
Ako znas IT, ostani u tome. Pogotovo ako imas kontakte iz te oblasti. Sve sto nabrajas su manje profitabilni sektori, a za automobile trebash vishe love (kontam da sa 10K E ne mozes nesto puno da obrnes).
Nisam mislio da kupujem automobile i prodajem nego da otvorim plac gdje bi mogli ljudi da voze svoja kola u prodaju.
Citiraj:
Ukoliko nemas ideju, iskopiraj neki biznis iz okruzenja koji nema kod nas, a gotovo sigurno ce doci u nadolazecim godinama. Bices prvi, probijaces led, ali zarada moze biti velika. Ali i rizik je velik.
To sam nešto i razmišljao, vidjeću.
Citiraj:
Drugi savjet jeste da skontas sta nema u mjestima gdje otvaras posao. Ili, sta nedostaje nekim firmama, kaficima i sl., gdje ti vidis prostor za sebe. Ustvari, razmisljaj malo sire - sta nema u BiH?
I nemoj u trgovinu, proizvodi nesto, dugorocno je isplativije.
Nisam ti dao konkretnu ideju, ali mozda ti ovo pomogne..
eto..
Hvala na komentaru!
Pošto umem da se snadjem u IT oblasti tu planiram da otvorim dva "biznisa" za ciljnu grupu englesko govoreće države, na prvom mjestu SAD, u početku 2007-e godine. (trenutno radim na tome)
Osnovao sam još jednu ideju (na području Slovenije, nije daleko a potrošačka korpa je troduplo veća od ove naše), treba da se uradi detaljan plan, koja bi trebala vrlo dobro da prodje pa bi se posle proširio na Austriju i Njemačku.Razdradjujem ideju.Planiram da počnem sa radom za dvije godine.
Dakle, ako ovi "biznisi" prodju neću trebat da brinem o novcu ali hoću da imam rezervni plan u slučaju da ne podje sve po planu tj. povlačenje na područje Prnjavora ili Bijeljine i radnja na drugim projektima ali pošto treba od nečega da se živi zato tražim neke ideje koje bi mi donijele minimalnu zaradu ali dovoljno da može da se preživi kroz mjesec.
Chova iz Kingstona, nemam para za dionice

.
U svakom slučaju hvala svima, vidjeću nešto, valjda.