Talija je napisao:
Nije tačno da su cijene bez pdv-a. Jesi li dobio fiskalni račun? Ako si dobio sve ti je jasno.
Poenta je u tome da svaka
slatka kuća (bilo gdje u BH) pripada koncernu Swisslion Takovo, pa prema tome ima i najveći rabat, a samim tim i najniže cijene. Svaka slatka kuća može da povuče robe koliko hoće i da je vrati ako je ne proda. Slatke kuće i služe tome.
U slatkim kućama su inače cijene niže nego u diskontima.
Citiraj:
Strategija distribucije
Posrednička mreža: preduzeće ima sopstvenu prodajnu mrežu, koju čine 20 prodajnih objekata ‘‘Slatka kuća’’. Nalaze se širom zemlje u Beogradu, Novom Sadu, Vršcu, Čačak, itd. Neke od ''Slatkih kuća'' nalaze se i u Bosni i Hercegovini. Svi prodajni objekti imaju isti enterijer, i prodaju isključivo proizvode Swisslion-a, u rinfuzi i u pakovanju. Cene u ovim objektima su niže nego u ostalim sistemima prodaje.
u teoriji da...ali ti ocigledno ne zivis u bl...
ovde je npr.mala kantica eurokrema skuplja samo kod miskovica i u manjm prodavnica(u kojie ljudi idu uglavnom zbog drugih artikala) ...
eurokrem je bio jeftiniji npr. u zokiju i cini mi se u interexu...ali vidim da sada ima neka"akcija" u slatkoj kuci pa cu da proverim cene.
i jos slatka kuca ima dve lepe lokacije u bl...
i nije tacno da imaju samo swisslionove proizvode unutra...
maki065 je napisao:
ovako bio sam neki dan kupovao nesto sto po cjenama izgleda jeftinije nego u ostalim prodavnicama međutim da bi na kraju skontao da su cjene postavljene bez PDV-a, pa me zanima ako neko moze da mi kaze da li je to zakonom dozvoljeno.
Ja licno smatram da je to prevara i da nebi smjelo da bude, ali ocu da saslusam vas pa onda da im se malo m.... naj...
mislim da moraju imati cene sa pdv.