banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 17:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Kako to radi Apple
PostPoslato: 20 Apr 2010, 10:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Citiraj:
U WC-u izgubio prototip novog IPhonea 4g

iPhone četrvrte generacije nađen je navodno na podu zahoda jednog bara u Kaliforniji. Uređaj je bio 'skriven' u omotu kako bi izgledao kao posljednji model 3GS, piše web portal za tehnologiju Gizmodo. Nalaznik je uočio neke razlike između pronađenog i 3GS modela te je ogulio omot. Ispod je bio uređaj s Appleovim logom, kamerom sprijeda za video-chatanje, mnogo većom lećom kamere na stražnjoj strani i bljeskalicom. Za mijenjanje glasnoće glazbe postavljena su dvije tipke, umjesto dosadašnje jedne, a kraj utičnice za slušalice je drugi mikrofon. Estetski, promijenjena je boja u metalik crnu, uz što je još stražnja strana i ravna, umjesto dosadašnje zakrivljene poleđine, te su dodane tipke za glasnoću i ugađanje tona.
- Stalno dobivamo lažne dojave. No, nakon što sam se tjedan dana igrao s uređajem, našao sam puno toga što dokazuje da je riječ o novom iPhoneu, a šansa za prevaru je skoro nikakva - rekao je Jason Chen koji radi za Gizmodo. Dodao je da je John Gruber, bloger koji je navodno povezan s Appleom, napisao kako je tvrtka izgubila prototip iPhonea četvrte generacije.
- Javna je tajna da je Gizmodo kupio uređaj prije tjedan dana od nalaznika. Raspitao sam se i vjerujem da je riječ o Appleovom uređaju, uređaju koji Apple jako želi natrag. U tvrtki vjeruju da je uređaj ukraden, a ne izgubljen - napisao je Gruber. Chen je rekao i kako ovaj iPhone koristi mikrokarticu kakvu ne koristi niti jedan drugi mobitel u Americi. Rastavio je uređaj i našao dijelove sa Appleovim logom.
Iz kompanije još ništa nisu komentirali, a ni ne očekuje se da hoće jer su šutjeli i kada su neki tvrdili da imaju prototip iPada.

Slika

Nisu ga jos ni najavili a vec citav svijet prica o njemu. Tako to radi Steve Jobs, kralj marketinga.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 16:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
A ja не могу да схватим колико далеко иде људска глупост и снобизам, да се толико узимају сва та iSranja. Човјек кад би изрекламирао iGovno, људи би похрлили да купе ...

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 16:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
меди je napisao:
A ja не могу да схватим колико далеко иде људска глупост и снобизам, да се толико узимају сва та iSranja. Човјек кад би изрекламирао iGovno, људи би похрлили да купе ...

Ljudska glupost nema granica.
Amerikanci šampioni. Bar što se Apple-a tiče. Al' i još nekiJeh stvari.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]