neću više čitati novine ujutro,pogotovo kad je ovako lijepo jutro,samo se iznerviram....prvo ovo...novi birač (i mnogo gore!!

),za koji svi žmire,a onda će se za 2 godine svi "iznenaditi",vlada,premijer,predsjednik
Citiraj:
BROD, Rafinerija nafte u Brodu, koja je u ruskom vlasništvu, posluje sa velikim gubicima, a njena zaduženost deseterostruko premašuje vrijednost osnovnog kapitala, utvrdila je revizorska kuća “Deloitte”.
U revizorskom izvještaju, objavljenom na sajtu Banjalučke berze, “Deloitte” je konstatovao kako je Rafinerija 2012. godinu zaključila sa neto gubitkom u iznosu od 51 milion i 774 hiljade KM, a njen akumulirani gubitak je bio veći od 455 miliona KM.
“Kratkokoročne obaveze veće su od obrtne imovine za 417.723.869 KM, a neto zaduženost više je od deset puta veća od kapitala”, stoji u izvještaju.
okrenem stranicu i pročitam da je emir kusturica većinski vlasnik andrićgrada,iako je uložio samo pet hiljada maraka osnivačkog kapitala,a Vlada RS samo dosad-14 miliona maraka
mislim,svaka njemu čast,dobro je na sarajevskoj Gorici naučio kako se kupaju levati,ali zar zaista možemo biti toliko ograničeni kao balkon?
zaista bih volio da mi neko bar pokuša objasniti taj segment Andrićgrada oko vlasništva,možda ja nisam shvatio nešto dobro..?
Sve ok,stvarno lijepa ideja,Kusturica poznato ime,promoter,biće to odlična turistička atrakcija,uvjeren sam,ali kako može VEĆINSKI VLASNIK biti neko ko uloži 5000 maraka ako je neko drugi uložio 14 miliona maraka,i uložiće još barem toliko,ako ne i više?

uostalom,sam sam kriv,umjesto da dođem na forum na relaksaciju,ja se hvatam novina i politike