banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 20:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Jun 2009, 14:03 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
cuj kako spremis kovertu od 10 000 km i turnes je nekom ministru i on te ubaci u ministarstvo i onda svaki dan dolazis u svoju kancelariju i ne radis nista,citas novine,surfas internetom ,igras igrice, a ako hoces da se samo vodis odnosno da budes na platnom spisku a da ne dolazis u kancelariju to kosta vise najmanje 20 000 :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 11:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Dec 2008, 21:05
Lokacija: Univerzitet "Posejdon"- friske diplome na kilu i po pola kile
ozna je napisao:
cuj kako spremis kovertu od 10 000 km i turnes je nekom ...

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=67313

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 21:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Jebiga... Takva nam je država, ništa neočekivano... Koliko ih ima što nisu ni došli do novina, a 'lade jaja u zgradi vlade...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 03:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Maj 2009, 10:00
Preko tate.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 11:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Javio se na oglas koji sam nasao na netu. Trazio sam posao "na nekoliko mjeseci" (zavrsavao sam fax) a radim vec cetiri godine 8)
Poceo kao asistent projektanta a sad sam sef biroa, tacnije - tehnicki direktor. Americki san, jbt :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 13:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Feb 2009, 01:51
Ja se javio na konkurs koji sam cuo u medijima i upao...
Dao otkaz prije par mjeseci i pojeo govno.
Izgleda da je trebalo vremena da skontam da je to ipak bio posao koji sam obozavao a zbog licnih kompleksa, digao ruke.Kajem se, ali kasno
Javljaj se na sve oglase, nikad se ne zna...
Good luck!

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.”

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Otišao u firmu koja mi je izgledala zanimljivo, rekao da bih volio da radim kod njih, ostavio CV i portfolio i zvali me za 2 mjeseca da dođem na posao.
Kod druge firme za honorarni posao, vidio oglas/konkurs na netu, prijavio se i dobio posao.
Simple as that :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
WhoMadeWho je napisao:
E ovako,ja sam zavrsio pravni fax i najradije bih radio kao pripravnik kod nekog advokata,ako ima takvih neka se jave na pp 8) (jbg-a ja sam vjecni optimista),to traje dve godine i polazes pravosudni i onda si svoj covjek a dosad sam imao ili ponude da volontiram ili nesto sto nema veze sa strukom(da budem dopisnik nekog nidje veze casopisa).

Btw,ovde sam mislio na ozbiljne poslove a ne na poslove tipa prodavao sam tresnje u naselju kad sam imao 3 godine ili usisao sam kucu pa mi je mama kupila cokoladu...

NiZ je napisao:
Sedam dana obijanja pragova i skrsen telefonski racun bi trebali biti dovoljni

Pa i ja nesto kontam da bi samoinicijativnost bila najbolja varijanta.

To ti je najpametnije, nece ti niko doci kuci, vuci te za rukav. Ja u septembru upisujem 4. god na pravnom, ali vec pripremam teren za pripravnicki.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 19:32 
blackrose je napisao:
WhoMadeWho je napisao:
E ovako,ja sam zavrsio pravni fax i najradije bih radio kao pripravnik kod nekog advokata,ako ima takvih neka se jave na pp 8) (jbg-a ja sam vjecni optimista),to traje dve godine i polazes pravosudni i onda si svoj covjek a dosad sam imao ili ponude da volontiram ili nesto sto nema veze sa strukom(da budem dopisnik nekog nidje veze casopisa).

Btw,ovde sam mislio na ozbiljne poslove a ne na poslove tipa prodavao sam tresnje u naselju kad sam imao 3 godine ili usisao sam kucu pa mi je mama kupila cokoladu...

NiZ je napisao:
Sedam dana obijanja pragova i skrsen telefonski racun bi trebali biti dovoljni

Pa i ja nesto kontam da bi samoinicijativnost bila najbolja varijanta.

To ti je najpametnije, nece ti niko doci kuci, vuci te za rukav. Ja u septembru upisujem 4. god na pravnom, ali vec pripremam teren za pripravnicki.

preporucujem ti da se ukljucis u onu praksu, odnosno pravne klinike sto drzi prof. simovic, ako to jos postoji... pomoci ce ti, a i da ako imas nekog ko je advokat, vec sad pokusas ponuditi neku pomoc u radu advokature, pa makar ispocetkla samo zavodila spise po datumima, kasnije stvoris temelj za dalje... ukoliko te naravno to interesuje, ili zelis mozda neki drugi posao s pravnim fakultetom.. svakako moras proci period volontianja odnosno pripravnicenja poslije faxa gdje god budes..

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 06:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
zeovuc je napisao:
Preko tate.

jedan od rijetkih koji je javno priznao,posteno brate :cat:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]