banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 08:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Maj 2008, 10:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2007, 13:56
Jos jednom vas sve pozivam da posjetite sajamski dio Banjaluckih dana karijere, 30. maja od 10-18h i 31. maja od 10-15h, ispunite formu biografije i na taj nacin se predstavite kompanijama i omogucite SEBI praksu i/ili zaposlenje.

Formu biografije takodje mozete naci na sajtu http://www.bldk.info

Svako dobro!

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2008, 14:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 08:56
MC Miki je napisao:
Buduci da sam ja predsjednik AIESEC-a Banja Luka, molim da se konkurentske organizacije ne navode :P Inace, AIESEC pokriva sve fakultete danas(:

gde se nalazite, mogu li ici Apsolventi, Posto trenutno nemam novca, dajete li mogucnost zarade... bilo kakve. Isic kartice kako doci do njih,. Bre svadjate se ko je glavni a ne radite nista za promociju tih kartica, ako vam zatreba socijalni radnik ili menadzer ljudskih resursa zovite me, volontiracu ali mi treba 60km mjesecno za prevoz i topli obrok... :mad: :D 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2008, 19:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2007, 13:56
Mi ne pravimo kartice. Da ne bude zabune. Nismo ta organizacija. Mogu ici, ali su tek na jesen razmjene do tada je ljetnja pauza. Dodjes na BLDK ima AIESEC stand, pa izvoli(:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2008, 12:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 08:56
Para nemam, treba mi hitno bre. svi imaju neke ekipe za posao i sutaju mene i reju, dok nedignemo toljagu pa sve najurimo i pokupimo kajmak sebi.... :mad: :roll: :angry1:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]