Пеле Мали je napisao:
Не могу ти дати одговор на питање о послодавцима али пробаћу ти предочити како ја то доживљавам кроз оно што сам видио у неколико случајева упуштајући се у неки психолошки моменат, иако је то тупљење. Био је рат, људи су крали, малограђани без смисла за бизнис су дошли до пара. То су данашњи приватници и "крем" нашег друштва. Недостатак емпатије долази из чињенице да он себе сматра вриједнијим од смртника који раде за њега јер се он "снашао". Ох Боже како мрзим ту ријеч. Углавном, он се "снашао" други нису. Како се "снашао" није битно, он је сад ту гдје јесте и има моћ да управља животима људи који раде за њега. А знаш шта се деси кад неко ко није имао ништа одједном има све? Па он постане покондирена тиква и никад му није доста. И тако он врти ту неку фирму коју има, и никад му није доста пара.. Није му доста јер треба подмирити жену, швалерке, дјецу.. Јебига, сви хоће нова аута и у шопинг у Аустрију. Најгоре од свега тога је што један такав послодавац осјећа да ти њему требаш бити захвалан јер ти је ето ДАО ПОСАО У ОВОЈ КРИЗИ па те онда крене звати да му обављаш приватне послове ван радног времена.. нпр. да му покосиш око викендице, опереш ауто, исцјепаш дрва... још ме нису звали да им јебем жену. Дакле ово што сам написао је искључиво моје искуство које сам стекао радећи код тројице новопечених "газда".
citam ti post,i svaka ti je zlatna,i svaka ti je tuzna,i najgore...svaka je na mjestu.pokusavanje prodora u um,ratnih(ili drugih profitera) je meni licno naucna fantasika,(
ja pisem knjigu o epskoj fantastici,a ovi ljudi su mi primjer za kalup suptilnog zla,onog najgoreg)i ja ,naivan,kakav kakav jesam,se nekako uvijek uzdam u bolje sutra i nove generacije,iako sam nova generacija trebao biti ja(bar po rijecima mog oca).ko taj novi sloj plebsa smatra za "krem" zasluzuje sav jad i sazljenje.Ja bih dao 100 dukata,samo da znam,jel taj covjek koji "подмирити жену, швалерке, дјецу.. Јебига, сви хоће нова аута и у шопинг у Аустрију" moze da spava mirnim snom!kad je sit...kad mu je dosta...da li jei kad istinski sretan?jer ako njega moc i pare cine sretnim...onda sve moje teorije padaju u vodu

da se razumjemo,ja palamudim...na majcinoj sam sisi...al me boli kad vidim kroz sta su sve moji starci prosli,i kakav olos im komanduje,a jos me vise boli sto to njima ne smeta.
Пеле Мали je napisao:
Оно што мени није јасно код данашњих послодаваца је чему толика жеља за гомилањем богаства.. Да ли они мисле на сутра и да ли су они свјесни гдје живе? Па овдје не постоји буржоаска фамилија која је саставила 3 генерације које би могле уживати у "благодетима"..
Извини бураз, попиј још једну па на спавање, рефундираћу.

bolje biti vazda dvorska luda,neg ponekad pametan......manje se nerviras

dalo bi se na temu starih porodica i gomilanja bogatstva raspredati nasiroko...ni meni nije jasno kupovanje podmladku novih kocija,aleksandre....nasekiro si me pravo....dodjes mi 12 pivi u tihim nocima....ako si jesa preracunacu to u marke

mali off
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hm_26mq8Uwg[/youtube]