banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 23:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Jan 2004, 19:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
http://www.urc.bl.ac.yu

da li smatrate da nash univerzitet zasluje bolji web sajt?

Redovniji update linkova recimo prezentacije fakulteta.
Vezano za Medicinski fakultet, stoji da je dekan zena koja je poginula prije 4,5 godina.... da ne pricam onda dalje... :roll:

prezentacije fakulteta inace jako loshe.
Posto mnogo koristim linkove Medicinskih, Stomatoloshkih fakulteta u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu,Rijeci,Skoplju......ne mogu da vjerujem koliko kod nas se nista ne radi po tom pitanju.

Na pomenutim sajtovim ovih fakulteta, postoji raspored ispitnih rokova, online prijava istita, svi moguci laboratorijski preparati online(mikroskopski), sva predavanja i slajdovi su online dostupni. :P

Studentski forumi, pitajte profesora i slicno...Kod nas sve to ne mozete da dobijete licno :roll: a kamoli interaktivno i online....

misljenja i iskustva sa drugih fakulteta?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jan 2004, 22:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2003, 21:02
bas sam prosle godine nesto posjecivala sajt i ostala sam :o koliko je ocajan.posto me je medicinski fakultet interesovao,mogu reci da je veoma lose,em su podaci stari,em sve to lose izgleda,jadno uradjeno...ja sam imala priliku da gledam neke sajtova faxova iz sarajeva i razlika je ogromna...jadno stvarno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 02:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
pogledajte tamo na sajtu mora da ima i jedna rubrika o ukidanju linka urcu... jer vlada nije u stanju da plati link od 512kbps jer je to puno ulaganja u internet RS a vece igraonice imaju 512kbps!!!
treba vlada da se malo vise oko toga potrudi... vise para... svega vise... a ima dosta i do studenata! da je nekome stalo do toga mogao je volonterski da odradi site i da ga postavi na net! ima milion mogucnosti da se to na neki nacin dovede u red....... ali po starom nasem obicaju... dok do grla ne dodje nemoj da se vadis iz govana!

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2004, 12:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
mislim da je kod nas slab update
recimo na fakultetima u Srbiji i Hrvatskoj rezultati ispita se objave na sajtu
to sto kod nas nisu spremni da investiraju u link od 512 kbps me ne cudi jer kad se desio prekid negdje 2001 ili 2002 ministar obrazovanja je rekao da je internet za njega uticnica i da ne vidi nikakvu pozitivnu primjenu u tome
zaostali smo nema sta

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2004, 12:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
ministar obrazovanja je rekao da je internet za njega uticnica i da ne vidi nikakvu pozitivnu primjenu u tome
zaostali smo nema sta

kenot beliv it :o :o :o tragedija.....
ova izjava gojkotisa savanotisa mi je promakla 8) boze me sacuvaj.....

a kefalo je pomenuo da sigurno ima studenata koji bi radili na sajtu univerziteta...

pa onoliko ETF studenti informatickog smjera, zatim PMF odsjek matematike i informatike....
ubijedjena sam da se samo studenti animiraju da bi vrlo radi isoljili kreativnost po tom pitanju...i u oviru nekog seminiraskog ili prakticnog, ili kolokvijuma radili po pitanju web prezentacije univerziteta ili bar svog fakulteta...

ali sta ces kad nastavnom kadru to nije u interesu..jer nema od toga suske...

zalosno :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2004, 13:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

s obzirom da sam studirao ETF prije prelaska na Masinski fax znam kakva je situacija tamo
nemoj da te zavara to sto je smjer informaticki jer studenti ETF-a koji se ne bave time u slobodno vrijeme nemaju pojma ni o cemu (kao i na ostalom fakultetima)
prilicno je tuzno da studenti ETF-a ne znaju ni kako se lemi a da ne spominjem neke druge procese al` zato znaju filozofirati o nekim pojavama kojima se niko u svijetu ne zamara
evo ja licno imam zamisli kako bih uradio sajt za Masinski fax ali mi ne pada na pamet da trosim svoje vrijeme a da ne dobijem novcanu nadoknadu zauzvrat a kako od strane profesora uopste i ne postoji interesovanje stvar stagnira
sad su najavili kod nas da ce objavljivati rezultate ispita na netu ali ne znam kako ce to ostvariti jer se sluzbenice slabo snalaze i u win exploreru

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2004, 21:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
evo konachno smo i mi dobili zvanichni sajt fakulteta...
http://www.agfbl.com
....studenti su uchestvovali pri izradi sajta...objavljeni su i ispitni rokovi i raspored chasova...to smo imali online i na http://www.grupasmo.tk (koji radi grupa studenata agf)....hvala bogu da se neko toga sjetio da ne moram stalno da se cimam do faxa da vidim kad shta imam...josh ako budu i rezovi...auh....
eto krenulo je...bolje ikad nego nikad...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jan 2004, 10:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

bas tako :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jan 2004, 00:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
gipsy_girl je napisao:
pa onoliko ETF studenti informatickog smjera, zatim PMF odsjek matematike i informatike....
ubijedjena sam da se samo studenti animiraju da bi vrlo radi isoljili kreativnost

Nemaju vremena - uče :D :D

BSE je napisao:
prilicno je tuzno da studenti ETF-a ne znaju ni kako se lemi a da ne spominjem neke druge procese

Tačno.

ETF ima sajt http://www.etfbl.net/ sa koga sa mogu u PDF-u skinuti rokovi, raspored časova, zaduženja profesora, pogledati plan i program, predmete po smjerovima i ono što se uči u njima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jan 2004, 14:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ba0bab je napisao:
evo konachno smo i mi dobili zvanichni sajt fakulteta...
http://www.agfbl.com
....studenti su uchestvovali pri izradi sajta...objavljeni su i ispitni rokovi i raspored chasova......

hajd hvala bogu da ima bar neko... :wink: (cula sam da imate dobru dekanicu :wink: )

a sto se tice ETF-a cuj studenti uce... pa ucimo i svi mi ostali :D
a 80% ETF studenata visi na mIRCu i svrlja netom ..... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jan 2004, 20:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
a 80% ETF studenata visi na mIRCu i svrlja netom .....

naravno... a da ih profesori samo malo uvedu u programiranje ili samostalnu izradu uredjaja... sta mislis gdje bi onda provodili vrijeme? C. delphi, PHP... raznorazni uredjaji.... no mislim da nema studenta koji je takvo znanje sa ETF-a iznio! sto je najtuznije!

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2004, 08:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
Ma nako sajt ni nešto nije loš

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2004, 22:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Jan 2002, 01:00
http://www.efbl.org је сигурно једна од бољих презентација факултета на нашим просторима.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2004, 09:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

evo nabrzaka sam preletio i moram priznati da je odradjen sasvim solidno jos pogotovo kad se uzme u obzir da ostali fakulteti uopste nemaju prezentacije

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2004, 16:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Pa urcov sajt nije ni los ako imamo u obziru da nam cijeli uninet odrzavaju bukvalno 2 covjeka... njima svaka cast na tih 768 kbps (ne 512) a za ostalo je potrebno mnogo vise ljudi, volje i naravno shushke ;)

@Gipsy_girl: forum.urc.bl.ac.yu postoji samo... mislim da profesori ne zalaze bas precesto ;)

Ponovo svaka cast simicu i ljudima iz urca, gurajte dok moze :) :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2004, 21:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

epek je napisao:
@Gipsy_girl: forum.urc.bl.ac.yu postoji samo... mislim da profesori ne zalaze bas precesto ;)

he he pa rado bi oni zalazili kad bi bar imali minimum informatickog znanja :D

imala sam priliku da par puta kao "dajem opsta uputstva" 8) kako se otvara e-mail, ucitava neki sajt i sl, gore pomenutim 8) ....deshavalo se da dignu mish u zrak npr pa me pita:" gdje da kliknem, nece ovo , ne radi " :lol: acovjek je profa 20-30 godina..... 8)

itd.itd.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2004, 23:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

e pa u tome je glavni problem sto su sami profesori prestali da se edukuju ... a najvise je izrazeno na etf jer je elektrotehnika bash daleko otisla za kratko vrijeme... a nas jos zadesio rat

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2004, 10:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

heh kefalo sad si me podsjetio kad je na ETF0u profa poceo da prica kako je tehnika napredovala pa sad postoji Pentium na 233 MHz (a tad je vec bilo objavljeno da izlazi Pentium 3 na nekih 600 MHz - oj tugo jesenja)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2004, 12:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2003, 19:33
Nije srpski cutati!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2004, 23:51 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Sep 2003, 01:57
Savez studenata Medicinskog fakulteta je pokrenuo izradu sajta,
bice redovne informacije o rokovima, rezultatima i uopste obavjestenja vezana za studente medicine. Uskoro... :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]