chils je napisao:
morat ces za prijemni malo da prosiris opus nije vilenjacka likovna akademija nego nasa bosanska valjalo bi i koju bukvu i medu ono portret familije i to

Razumijem da mi je potrebno crtanje po živom modelu (irl), imam i to, ali ne mogu da odolim da ih ne pretvorim u vilenjake.
Citiraj:
Ajme, Iorveth moj omiljeni vilenjak
Citiraj:
Savrseno, apstraktno, fenomenalno, ne da se opisati ta energija koja zraci iz ovih slika <3
;*
Citiraj:
Ja kontam mrtva priroda, a ono aždahe i jednorozi.
Deder ti stavi u zdjelu kakvog voća, pa crtaj. I onda nafataj par likovnjaka pa pitaj za mišljenje.
I vježbaj raditi sa akrilom, uljem, temperama... Mislim da se za prijemni rade i portreti i aktovi.

već sam počela to vježbati. Dobro ide. Bolje nego većini ljudi koje znam, u svakom slučaju

Citiraj:
Umjesto sto nas pitas koliko si dobar, bolje da se zapitas sta to najvise volis da radis.
OVO. Već imam pristojno zanimanje za 'ljeba zaraditi.
Citiraj:
moja skolska koja je htjela u bg na akademiju spremala se citavi cetvrti razred, a profesorica likovnog je oko nje igrala citavo to vrijeme,
Meni je samo klimala glavom. Nikad nije imala neku posebnu prijedbu

Citiraj:
Može da se oproba sa airbrushom.Poso dobar a para laka ,plus ima talenta za tako nešto.
Divno, Spijo, vrlo uviđajno. Upravo ovo sam mislila da probam kasnije. U svakom slučaju ,,klasično znanje'' je vrlo poželjno.
Citiraj:
Nisi
Malo konstruktivnije mišljenje je dobrodošlo.