banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 00:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Feb 2010, 15:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Pratim ovaj forum duze vrijeme, a nikako mi se nije dalo registrovati, dok nedavno nisam cuo ovu vijest, a vidim nigdje jos nije "procurila".

Kako licno poznajem nekoliko ucenika iz pomenute skole, zaprepastio sam se kad sam cuo da nastavnik (inicijali B.V.) koji je donedavno tamo radio (ili jos radi), silom uvodi red kako u ucionici tako i u hodnicima za vrijeme malih odmora.
Navodno se radi o nekom tipu koji svo slobodno vrijeme provodi u teretani i kratkog je fitilja, te se izivljava na djeci, gurajuci ih (primjer guranja je izbacivanje iz klupe i obaranje djece na pod, pritiskanje o zid i sl. teror)...

Mogu samo da pretpostavim da se radi o nekome ko je "preko veze" dosao na posao u skoli u sred BL, te mu ni direktor ni uprava skole ne mogu nista.

Mozda je vrijeme da se klinci ujedine i nalupaju ga, kao sto se to nekad znalo desiti u srednjim skolama u BL?

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2010, 16:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Prvo, nemas ni jedan adekvatan dokaz o doticnom prof. i da li je to istina. A to sto "curi" i rekla-kazala, ne prolazi ovdje.
Drugo, tvoje rjesenje problema je totalno "pedagosko" da nije vrijedno ni komentara. :confused1:

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2010, 16:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2009, 17:16
imas prosvjetnu inspekciju, pa otidji i prijavi, njegovo ime i imena ucenika koje je tukao...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2010, 16:44 
budjav_lebac je napisao:
imas prosvjetnu inspekciju, pa otidji i prijavi, njegovo ime i imena ucenika koje je tukao...

Upravo tako...druga stvar kad bih ja saznao da mog sina jednog dana nedaj boze tako neko maltretira, otisao bih sa utokom u skolu a ne tuci... :wink: :wink: :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2010, 16:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2009, 17:16
ne moze ni tako, dijete etiketiras, pametnije je izazvati sazaljenje... e onda se strpis, snimis navike lika, okupis ekipu (malu ali bezveze :D) pozoves prijateljicu top modela da je starta a onda zna se stara dobra "zini i grizi", idemo na voznju do manjace :lol:
Spoiler:
naravno, sve je zeza :D

Poslednji put menjao budjav_lebac dana 05 Feb 2010, 16:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2010, 16:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Sep 2009, 14:21
Ako su ovakvi učenici onda ne znam šta bi rekao....ova djeca nemaju kućnog odgoja....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7i4x8zZjaSI[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2010, 16:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
a sta je to cudno,koda tog nije bilo prije.....pa mene je nastavnik Franjo(fiziku predavao u O.S. Esad Midzic)znao izbubat onako posteno al sam ja to zasluzio....do duse nije nikad udaro samare i tako to al je znao uzet lenijar(posalje me po njega u kabinet matematike)pa me prvo klepi spicom pa onda sa drugom stranom i onda me pita onako demokratski skojom stranom ocu da me izbuba :lol: :lol: :lol: :lol:
a mog druga Celacija je znao ganajt po razredu,kaze da pokaze neki eksperiment iz fizike :lol: :lol: :lol:

da se razumijemo nisu to bile prave batine ili neke prijetnje al sve u svemu treba reci posteno da smo mi bili najveci krivcu tu :cat:

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2010, 17:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Block out je napisao:
Prvo, nemas ni jedan adekvatan dokaz o doticnom prof. i da li je to istina. A to sto "curi" i rekla-kazala, ne prolazi ovdje.
Drugo, tvoje rjesenje problema je totalno "pedagosko" da nije vrijedno ni komentara. :confused1:

Nije rekla-kazala. Licno mi je to ispricao jedan djecak koji ide u odjeljenje u kojem pomenuti nastavnik predaje. Takodje mi je rekao da su se neki ucenici zalili direktoru, a ovaj nije reagovao.
Koliko je toga do sad doslo do roditelja, ne znam. Ali nije na meni da zovem inspekciju...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2010, 17:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Block out je napisao:

Nije rekla-kazala. Licno mi je to ispricao jedan djecak koji ide u odjeljenje u kojem pomenuti nastavnik predaje. Takodje mi je rekao da su se neki ucenici zalili direktoru, a ovaj nije reagovao.
Koliko je toga do sad doslo do roditelja, ne znam. Ali nije na meni da zovem inspekciju...

Pa vidis da jeste rekla-kazala :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2010, 17:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

cvox je napisao:
a sta je to cudno,koda tog nije bilo prije.....pa mene je nastavnik Franjo(fiziku predavao u O.S. Esad Midzic)znao izbubat onako posteno al sam ja to zasluzio....do duse nije nikad udaro samare i tako to al je znao uzet lenijar(posalje me po njega u kabinet matematike)pa me prvo klepi spicom pa onda sa drugom stranom i onda me pita onako demokratski skojom stranom ocu da me izbuba :lol: :lol: :lol: :lol:
a mog druga Celacija je znao ganajt po razredu,kaze da pokaze neki eksperiment iz fizike :lol: :lol: :lol:

da se razumijemo nisu to bile prave batine ili neke prijetnje al sve u svemu treba reci posteno da smo mi bili najveci krivcu tu :cat:

To je bilo nekad.
Nekad se moglo izbaciti dijete iz razreda ako pravi nered, cak dati jedinicu prije toga, pa zatim neopravdan cas.
Danas je sve to protiv pravilnika, ali problem je u tome sto nastavnici izgleda zive u nekom proslom dobu i na prvu bi (cast izuzecima) odmah usli u konfrontaciju.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2010, 17:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Shabban je napisao:
Block out je napisao:

Pa vidis da jeste rekla-kazala :lol: :lol: :lol:

Rekla-kazala je za mene nesto iz "druge" ruke. Djecak nema razloga da meni laze ono sto je vlastitim ocima vidio.
Kakav dokaz tebi treba, da odes do skole i da te sakriju negdje gdje se ocekuje da bi ovaj manijak mogao napasti dijete pa da onda svojim ocima vidis i kazes "eh sad nije rekla kazala"???

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2010, 17:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Puca mi k i za skolom Dositej Obradovic i za djecom i uciteljem, time sto to napises na forumu nista ne postizes, prijavi profesora i kraj price.........

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2010, 17:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Shabban je napisao:
Puca mi k i za skolom Dositej Obradovic i za djecom i uciteljem, time sto to napises na forumu nista ne postizes, prijavi profesora i kraj price.........

Onda se nemoj javljati na temu ako ti puca k.
A to da li se internetom kao medijem u komunikaciji nista ne postize je izgleda samo tvoje misljenje.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2010, 17:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Shabban je napisao:

A to da li se internetom kao medijem u komunikaciji nista ne postize je izgleda samo tvoje misljenje.

A jes ti ne kontas neke stvari.....aj reci mi sta si ti to konkretno postigao otvaranjem ove teme???

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2010, 17:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Shabban je napisao:
Shabban je napisao:

A jes ti ne kontas neke stvari.....aj reci mi sta si ti to konkretno postigao otvaranjem ove teme???

Izgleda da si ti taj koji ne konta.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2010, 18:13 
Odgovori covjeku na pitanje...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2010, 18:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Citiraj:

Sjajno, u ovome se mislim svi slazemo.
Ali onda lijepo posaljes mail inspekciji, policiji, urcu-palcu...navedes ime i prezime djecaka, takodje i profesora i eto!
Kada ovdje mozes pisati 20 postova dnevno mozes toliko i mailova poslati...ili jos lakse, salji iste, budi dosadan! :D
I et', tvoja gradjanska savjest je cista! :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2010, 21:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Odgovori covjeku na pitanje...

A sta se to postize konstantnim postavljanjem npr. video klipova divljanja ucenika na youtube-u ili slicnim sajtovima?
Otkud sad odjednom kad se pomene nastavnicko nasilje da vi ovde to shvatate kao nesto, ne znam, tabu?

@blockout:
Da sam ja licno pogodjen istim vjerovatno bih iskopao br. inspekcije ili tako nesto. Ovako, da anonimno prijavljujem (a ne znam ni gdje treba) zasto bih, valjda je to duznost roditelja?
Ako ijedan "nista-nesumnjajuci" roditelj djeteta koje ide u D.O. ovo cita, eto vam bar jedne svrhe ove teme...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2010, 22:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Ti kao savjestan gradjanin si obavezan da prijavis krsenje zakona po bilo kojoj obavezi. Kad oces po pravilniku, to je pravilnik.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2010, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...predlozio bih postavljacu teme da bolje uci, a da se manje zali na nastavnike...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]