banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 16:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: AHahah
PostPoslato: 14 Jul 2009, 10:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Jul 2009, 10:48
E ljudi dobar danek :D
Vidim pise se daju se savjeti,sve super.e ok mene zanima da li ce se ove godine prosirivati spisak na Medicinskom fakultetu,jer mi likusa koja radi u Studentskoj sluzbi rece da ce mozda biti i da podnesem molbu dekanu fakulteta-e sad jel ima ko kakvih ideja,saznanja ili saveta u vezi s ovom zalbom.Bio bih miu vrlo zahvalan.
PS-bio sam oko 105. mesta na rang listi

Vrh

Tema posta: Re: AHahah
PostPoslato: 14 Jul 2009, 11:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2009, 16:42
Lucky Shtrajk je napisao:
Vidim pise se daju se savjeti,sve super.e ok mene zanima da li ce se ove godine prosirivati spisak na Medicinskom fakultetu,jer mi likusa koja radi u Studentskoj sluzbi rece da ce mozda biti i da podnesem molbu dekanu fakulteta-e sad jel ima ko kakvih ideja,saznanja ili saveta u vezi s ovom zalbom.Bio bih miu vrlo zahvalan.

Ja sam cuo (ali nemoj uzeti za sigurno) da bi se lista mogla prosiriti za 20 mesta (valjda je tako bilo i ranije), a ako ti je ona likusa rekla da podneses molbu onda probaj jer nista ne mozes izguiti...
Sretno...

Slika

Pogledaj ako smijes

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2009, 11:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
...likusa...

AHahah? :) :confused3:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2009, 12:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 15:51

Ahahahah :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2009, 12:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Pa možda ovi doktori koji su bili 100-ti na prijemnom budu bolji od onih sa vrha liste.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2009, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
drLJo je napisao:

Ahahahah :lol:

Ajde nemoj se smijati covjeku, nije to presudno, ja sam bio 288 mislim, pa znam dosta koji ostali iza mene, ili odustali.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2009, 16:21 
Početnik
Početnik

Hvala onima koji misle pomoci,ovi drugi likovi-da da,likovi,mada je i to tepanje za njihov IQ,neka malo pogledaju te svoje jadne zivote...Jel ims jos uvijek takvih imbecila koji nemaju blage veze sa realnoscu,nemaju sopstveni zivot,pa im je jedina utjeha u tom isfrustriranom i iskompleksiranom postojanju zaj``````e drugih preko foruma,gdje se kriju iza sigurnosti svojih nickova.Ljudi,doktor sa 105 . mjesta vam kaze -aj se lecite ili pokusajte naci neki zivot,svega vam..Jer brate :fist: ,kako ti to nije debilno-mozes pisati sra``e,a kad treba biti covjek i pomoci nekom drugom-tu padas..
Da, nisam usao u tih 80.Nisam jer sam pola skolovanja proveo u kaficima i parkovima,nije me sramota-opet sam bolje prosao nego pola bubatora koju su imali 0 neopravdnih i savrseno vladanje.A stalo mi je do te medicine,zato kazem opet-ako neko nesto zna sto mi mozda moze pomoci,stvarno sam zahvalan.Ali isto tako apelujem-debili,molim vas..odje```e

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2009, 16:29 
Citiraj:
opet sam bolje prosao nego pola bubatora koju su imali 0 neopravdnih i savrseno vladanje

Zato mislis da si bolje prosao?

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2009, 16:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 15:51
ahahahaah genije, nisi skontao, ne smeta. da nisi bio po kaficima-skontao bi. nema veze sto si bio 105, rekoh, cova pametan pa se sali/zna na vlastiti racun jer naslov teme je u bilo kome drugom slucaju ekstra malouman. no, ti se sujetno uvrijedi na salu i k tomu nam objasni da si genije koji je srednju zavrsio po kaficima a bubatori su supci. sjajno. imam kolegu na medicini, em uci "ko sivonja" em to sve traje 6 godina i tesko se moze zavrsiti sa spomenutim "stilom". al' on je glup i bubator (nadam se da me nece banovati :lol: )

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2009, 16:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Samo se ti igraj sa Igrutinom :lol: (pa nećeš više biti član biblioteeeeke jbt) :D

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2009, 17:03 
Početnik
Početnik

Ma blago tebi znas...Blago tebi -jesi mozda razmisljao da krenes u politiku ? bas si skrojen za nj...DA jesam fino i kulturno napisem par stvari koje me zanimaju,malo se i se nasalim..Posle nekog vremena udjem na forum kad tamo jedan konstruktivan komentar,jel se slazes,dalje sami Buull shit,i jeste tako.Normalno je da te to iznervira.Zato dragi Drljo kako ti znas sve tako fino iskonstruisati i otici na xyz temu.reci mi sada - zar nije debilno upisat skilu koju ne volis i strebati dan i noc za neku klimavu 3,zapostaviti svoj zivot a cesto i izgled,da li se to isplati-eto to je moja definicija bubatora-kad ti moram sve potanko objasnit.Sto se tice moje skole u kafani,opet kazem ne stidim se-zasto>?>Jel imas neku alternativu-ne-isao sam ja na rukometnu sekciju dok je bilo.Davao sam krv vise puta u godinu i po dana.Isli smo volontirati u domove.Isli na praksu i preko raspusta./Zasto?

Za K!Dok je bilo volje bilo je projekata.Nikog nije bilo briga.Onda skontas dzaba trud .I sad me razumi ako sam malo temperamentan i neskroman,jer ste me povukli za jezik.Eto kakva je to skola u kafani,sta se moze opet kazem ne zalim se.

:evil:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2009, 18:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Strasan sam protivnik skolovanja po kafanamaaaa :angry4: :angry4: :angry4:

Nemoj se ljutiti jer nije nista licno, ali vecina nas (mislim na one koji su prosli na prijemnom) je isla u skolu onako kao se zapravo i treba ici u skolu i bez problema je to savladala. Meni je iskreno i drago kad neradnike stigne sudbina jer dok ste ti (sam si to rekao) i tebi slicni provodili vrijeme po kafanama, ja i meni slicni nismo spavali nocima kako bi mogli ostvariti svoj cilj...A sad se ti stavi u moju poziciju...ucis i spremas se pa ne prodjes na prijemnom, a ,,ucenici iz kafana'' prodju...Znam postoji i teorija snalazljivosti, ali to trenutno nije glavna tema...

Ja cu se uvijek boriti (direktno ili indirektno) da se neradnici ,,kazne" onako kako to i zasluzuju...

I da...znam milion ljudi (pa i sam sam takav-ne hvalim se) koji postizu odlicne rezultate, a takodje vode brigu o sebi i drugima (daju krv, volontiraju u raznim centrima, rade, a i izlaze i imaju drustveni zivot)

Mislim da trebas malo povesti racuna kad na nekog ,,pljujes" jer moras imati dobre argumente, a u ovom slucaju si definitivno out...

:read2:

Slika

Pogledaj ako smijes

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2009, 18:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Ni poceo studirati a zivci kao flis papir. Sta ces raditi ako kad odradis tih 6 godina? Tuci narod po odjelu? :roll:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2009, 18:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
To mu i ja govorim , da to nije dobro za akademskog građanina i da takvi obezvrjeđuju titulu akademskog građanina.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2009, 18:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Ni poceo studirati a zivci kao flis papir. Sta ces raditi ako kad odradis tih 6 godina? Tuci narod po odjelu? :roll:

Je li ovo meni upuceno ili doticnom?

Slika

Pogledaj ako smijes

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2009, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Autoru.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2009, 19:14 
Početnik
Početnik

ja vas sve volim-ali imam jedan veliiikiii problem,ustvari 2. Zivim u bosni i steka mi Facebook.Hahahhahaaa
E da slazem se ja sa svima,svako je na neki nacin u pravu.Ima istine u svakom postu.Nego ovaj kad se smire strasti i sve to,ima li iko od nas pravo da sudi nekom drugom.Krecem od sebe - izvinjavam se svakoj osobi koja se pronasla u onim ruznim rjecima koje sam ja napisao.Stvarno nisam mislio da ikog povredim ili da nanesem nekome dusevnu bol.
Dinamo -Pyunik 0:0.Levati.
Nego da se napokon vratimo na tu temu ako je uopste ima-ima li sanse da se upise na Medicinski fakultet -ne interesuje ovo samo mene,nego sve one sretnike sto su se pronasli s one strane CRTE.Jer vrijeme svima istice.Medicina je puna u Foci,Visoka med. je puna u Prijedoru,ostaje ta zdr.njega.Da li ima iko od ovdeprisutnih kolega forumasa da nesto vise zna od mene i ili neku noviju informaciju?Kako vidim ima ovde i moralnih ljudi,dobrih ljudi pa dajte onda da se nesto nadje i korisno.Vidim ima i relativno dosta pregleda,znaci jos se neko zanima za ovo pitanje.

Pozdrav svim zaposlenim na sajtu MF Bl-svaka im cast-boljeg sajta nema niko,a kako se tek azurira...pa stvarno je vrh..neko radi za dz,a neko za dz dobija platu...i tata bi,sine

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2009, 19:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Prosirice spisak, prosirivali su i do sada tako da prime vecinu (sve?) koji su polozili prijemni ispit.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2009, 13:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2009, 14:09
Mrki990 je napisao:
Strasan sam protivnik skolovanja po kafanamaaaa :angry4: :angry4: :angry4:

Nemoj se ljutiti jer nije nista licno, ali vecina nas (mislim na one koji su prosli na prijemnom) je isla u skolu onako kao se zapravo i treba ici u skolu i bez problema je to savladala. Meni je iskreno i drago kad neradnike stigne sudbina jer dok ste ti (sam si to rekao) i tebi slicni provodili vrijeme po kafanama, ja i meni slicni nismo spavali nocima kako bi mogli ostvariti svoj cilj...A sad se ti stavi u moju poziciju...ucis i spremas se pa ne prodjes na prijemnom, a ,,ucenici iz kafana'' prodju...Znam postoji i teorija snalazljivosti, ali to trenutno nije glavna tema...

Ja cu se uvijek boriti (direktno ili indirektno) da se neradnici ,,kazne" onako kako to i zasluzuju...

I da...znam milion ljudi (pa i sam sam takav-ne hvalim se) koji postizu odlicne rezultate, a takodje vode brigu o sebi i drugima (daju krv, volontiraju u raznim centrima, rade, a i izlaze i imaju drustveni zivot)

Mislim da trebas malo povesti racuna kad na nekog ,,pljujes" jer moras imati dobre argumente, a u ovom slucaju si definitivno out...

:read2:

Skolovanje po kafanama nema nikakve veze i ja sam vrijeme provodila po kafanama ali kod kuce ucila i sad sam upisala ekonomiju i rezultat je odlican... Kod kuce se uci a ne u skoli...

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2009, 19:17 
Početnik
Početnik

Rekose mi u Studentskoj sluzbi da dodjem 15.valjda ce biti objavljena ta prosirena lista (crna!)...Neki moji prijatelji koji su kao i ja cekali taj 15. nisu izdrzali i upisali su neke druge,ne toliko primamvljive fakultete...Ja cekam 15.,samo me zanima-da li se ko kada u realnosti upise na taj nacin...sad kad sam toliko cekao valjda postoji neka osoba da mi kaze nesto vise osim Dodjite 15.septembra

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]