Hoce li ovako uskoro biti i u RS?
http://forum.krstarica.com/showthread.p ... 27&page=16stari 17.12.2008., 20:1
Deki43
Podrazumevano Re: SINGIDUNUM
Ljudi,nemojte se zavaravati i upisivati privatne "fakultete".To vam niko,ama baš niko ne priznaje.Bolje upišite neku državnu visoku školu ili fakultet......
Ne govorim u prazno,mnogi su bili u sličnoj situaciji,potrosili su ogroman novac i to još ranije,kada nisu se ovoliko ofucala imena Singidunum,Bk i Megatrend,Fabus itd,pa opet nigde nije mogla da pronadje posao....Čak nisu dozvoljavali ni da konkurise.....
---------------------
04.02.2009.
k2nigA
Isto se i ja pitam.....E u velikoj sam dilemi ovih dana.... dok se svi vec uveliko spremaju ja jos ne znam de cu, sta cu.... CINJENICA je da ovaj fax upisuju losiji djaci (citaj debili).... Zato ne bih zeleo da pored 4god sto sam izgubio u gimnaziji izgubim jos 4-5 na singidunumu na foru zavrsis ga a posle mozes obrises dupe diplomom....Ja znam da je bolje da upisem drzavni ekonomski ali opet razmisljam zasto bi davao njima kintu kad mogu da dam za privatni i ladim jaja....zato vas pitam da mi objektivno odgovorite i eventualno razuverite predrasuda koje imam prema singidunumu....
a sto se tice dobijanja posla u Srbiji (procitajte interesantno je)
Inace ovu pricu mi je ispricao profesor na ekonomskom fakultetu dok sam isao na pripreme u januaru.... Dakle neki njegov prijatelj raspise konkurs za posao (u Kragujevcu, ukoliko se ne varam)... naime trazi dve osobe sa zavrsenim ekonomskim fakultetom.... I prijavi se pedesetak.... Rece covek..Ko je zavrsio privatni ekonomski... Digne ruku tridesetak ljudi... Mozete izaci, slobodni ste....... Ko je zavrsio drzavni ekonomski van Beograda... desetak ljudi ustane....i vi izadjite...... Ostadose ovi sa ekonomskog u Beogradu...koliko jezika znate?...Njih dvojca koji su znali po tri jezika dobili sljaku a ostali.... Dakle sa privatnom diplomom ste ispali u startu....... E sad...kad sam pitao profesorku srpskog da li je singidunum degradiran rece mi zena....