Filozofe, ne filozofiraj!
Otkud tebi ideja da sam ja iz SP. Ako znam neke ljude iz SP i ako ih branim NE ZNACI DA I JA TU PRIPADAM. Prvo SNSD, pa SP. Ima li jos neka stranka/udruzenje i sl. ciji sam ja navodni clan? Daj me prosvijetli kad sam ja glupa pa ne znam sta mi se u zivotu desava.
Napala sam tebe jer TI napadas ljude bez vidljivih razloga, a to sta parlament tacno redi nije tema. Koliko se sjecam tema je APSOLVENTSKO VECE U REZIJI SP.
MRZIM LJUDE PUNE SEBE KOJI NISTA U ZIVOTU NE RADE VEC SAMO PO DRUGIMA PLJUJU. Znas staru izreku "Prvo ocisti ispred svog praga pa onda kritikuj tudji". MALO RAZMISLI!
Kad tema bude vezana za konkretan rad SP, onda cu da pricam, branim i kritikujem, ovo nije mjesto za to.
I kad god ti ili bilo ko drugi budete kritikovali i pljuvali po ljudima koje ne znate, bio to SP ili bilo ko drugi, i ne znate cime se ustvari bave, JA CU SE PRVA POBUNITI.
Predji sa nivoa beskicmenjaka na nivo kicmenjaka, dodaj malo dostojanstva, pa ces vidjeti da svijet nije tako crn i da NEMA POTREBE da po drugim ljudima pljujes.
Ne kazem, ako imas dokaz u redu. Ali ako sve, sto se da primjetiti, baziras na praznim pricama i nekoj svojoj mrznji prema odredjenim ljudim, bolje je da sutis.
I stvarno mislim da forum, bilo koji, nije mjesto da se ljudi svadajaju i prepucavaju. Ako ti nesto ne odgovara, nemoj i druge tim da zamaras. Iznesi problem, i normalno ga rijesi, BEZ VRIJEDJANJA, PLJUVANJA PO DRUGIM LJUDIMA I SL.
Dovoljna je ta tvoja recenica koja se svaki put ponavlja, da si pametniji od ostalih, da ljudi vide kakav si u stvari.
Ok pametan si, mozda, tvoj problem, ALI NISI BOGOM DAN niti si nesto vise poseban od ostalih ljudi, ZAPAMTI.
tomorad je napisao:
Prosto obozavam filozofa zato sto zna klepiti po usima ove crtane likove!

Svaka cast majstore! UDRI GAMAD DO KOSKE!
Mozda tebe neko klepa po usima, ali mene jos niko za ovih 20 i nesto godina zivota nije klepio po usima za ozbiljnije stvari pa nece ni filozof za ovo