banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 00:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 35 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Jun 2008, 18:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Vi iz SP trebate da znate da svaki fakultet ima svoje organizacije koje vode računa o tome i mi smo vodili računa kada smo rekli da nećemo sa vama praviti zajedničko veče.
A u novinama ste napisali da ćemo slaviti u hotelu Bosna i pouzdano znam da ste pobjesnili kada su vam rekli da mi sa tehničkih fakulteta idemo u restoran Jezero.

Moram da dodam da vam je režija glupa, okupljanje u parku Petar Kočić i defile kroz grad je malograđanski i govori mi samo da još niste porasli.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 15:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Okt 2007, 23:57
Ma bitna je lova. :)

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2008, 18:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Је ли ви стварно мислите да је некога од апсолвената ко је присуствовао тим Апсолвентским вечерима било имало брига ко је то организовао, колико је ко пара на томе зарадио, и да ли је приликом тога неко некога испалио или слично?

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2008, 20:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Okt 2007, 23:57
Pa mislim da nije lijepo zaradjivati na kolegama sa kojima studiraš, slagati im da će imati dva pića, zbog novca.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2008, 21:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

medi je napisao:
Је ли ви стварно мислите да је некога од апсолвената ко је присуствовао тим Апсолвентским вечерима било имало брига ко је то организовао, колико је ко пара на томе зарадио, и да ли је приликом тога неко некога испалио или слично?

Meni je sve poborojano bilo bitno, ja bih radijesjedio kući nego da mi Studentski Parlament režimskog rektora Stanića organizuje apsolventsko veče!

Takav sam, šta ja tu mogu!

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 17:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2008, 17:30
UPUĆENO filozofu sa vrbasa:
Dušo moja, kada budeš upućen u sve što Studentski parlament radi i to ti kojim slučajem ne bude odgovaralo, onda se javi, a do tada malo ohladi.
Samo praznu priču prosipaš. Pusti ljude da zive. Oni tebe ne komentarišu ovdje pa nemoj ni ti njih.
Što se apsolventske večeri tiče, nije mogla biti bolje organizovana. A to što si ti ljubomoran na neke ljude, to je tvoj problem, svoje frustracije liječi negdje drugdje, ovaj forum definitivno nije mjesto za to.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 18:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dee Dee je napisao:
UPUĆENO filozofu sa vrbasa:
Dušo moja, kada budeš upućen u sve što Studentski parlament radi i to ti kojim slučajem ne bude odgovaralo, onda se javi, a do tada malo ohladi.
Samo praznu priču prosipaš. Pusti ljude da zive. Oni tebe ne komentarišu ovdje pa nemoj ni ti njih.
Što se apsolventske večeri tiče, nije mogla biti bolje organizovana. A to što si ti ljubomoran na neke ljude, to je tvoj problem, svoje frustracije liječi negdje drugdje, ovaj forum definitivno nije mjesto za to.

Ovaj forum i jeste mjesto za to i prilika je parava da vam skrešem u brk sve kriminalne radnje koje pravite, a kao što vidim ti si jedna površna osoba , jer imaš nekoliko tema koje se bave tzv Studentski parlamenotm režimskog rektora Stanića.

dovoljno je pogledati internet prezentaciju studentskog parlamenta i vidjeti taj sav jad i čemer.

a ja sam tu da vam sjedim za vratom. :angry1:

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 18:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

POVRSNA? ha ha ha haaaaaaa
Pa daj covjece ohladi
Kritikujuci ostale putem foruma neces svoje komplekse izljeciti, vjeruj mi! Zato se fino zabij u svoju pecinu (kazem pecinu jer se ponasas kao pecinski covjek) i nemoj iz nje izlaziti narednih nekoliko godina. Mozda tad prebolis taj svoj kompleks nize vrijednosti!

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 18:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dee Dee je napisao:
POVRSNA? ha ha ha haaaaaaa
Pa daj covjece ohladi
Kritikujuci ostale putem foruma neces svoje komplekse izljeciti, vjeruj mi! Zato se fino zabij u svoju pecinu (kazem pecinu jer se ponasas kao pecinski covjek) i nemoj iz nje izlaziti narednih nekoliko godina. Mozda tad prebolis taj svoj kompleks nize vrijednosti!

Vidi se iz tvojih posotva koje iskompleksiran, recimo nas sa tehničkih fakulteta boli :fist: ua tebe i tvoj studentski parlament , a to su i pokazali i studenski izbori.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 18:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ko je tebi rekao da i ja nisam sa tehnickog fakulteta? Govori u svoje ime a ne u ime svih ljudi sa tehnickih fakulteta. OK? Jer ja znam da nije tako.
A to ko je iskompleksiran a ko nije, jos ce da se vidi. Znas, ja nisam prva pocela da pljujem ljude koji hoce nesto da promijene, ti si.....

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 18:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ti sa kojeg god da si tehničkog fakulteta si u manjini, to se vidi i iz broja glasova.

Tako da ti je bolje da poklopiš ušima, ni Savez mašinskog ni savez tehnološkog, ni savez elktro , ni savez šumarskog, ni savez AGF ne podržava studentski parlament.

Tako da ti jednino možeš biti član šugavog SNSD i to je to. A za njih me boli :fist: .

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 18:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

ma sa tobom ne vrijedi komunicirati, kad samo lupas gluposti.
Moze samo jedno pitanje?
Ako moze, evo ga: POSTOJI LI ISTA NA OVOM SVIJETU DA TEBI ODGOVARA?!!!!!!!
A sto se SNSD-a tice - NE BAVIM SE POLITIKOM NITI ME ONA INTERESUJE, A POSEBNO LOKALNE POLITICKE STRANKE.
Bavim se jedino humanitarnim radom i za razliku od vecine, ne vrijedjam narod okolo vec se trudim da pomognem onima kojima je pomoc stvarno potrebna!!!!

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 18:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ovo sad što si rekla i zvuči na nekog koje član podmlatka SNSD, jer kako osoba koja se bavi humanitarnim radom može biti tako puna gluposti.

Ja ne razumijem, :oops:

A vidi se iz tvog posta da si ti napala mene , a ne SOBL i dala si na zanje sa kim imamo posla.

ali ja imam i za vas 300 pameti.

I koga sam ja to uvrjedio , a da nije zaslužio?

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 19:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Izvini, kakve sam ja to gluposti rekla? Izvoli citiraj.
Ovdje jedini ko se pravi pametan i ko govori gluposti si ti. I daj se vec jednom skaci i prestani da lupas gluposti i da ME neprestano svrstavas u SNSD.
Koji ti dio recenice POLITIKA ME NE INTERESUJE nije jasan?!
Cim ti sam za sebe moras govoriti da si pametan odmah se zna koliko je sati.
Jedino sto sam rekla je da ne kritikujes ljude bez vidljivih dokaza a ako ces tako da radis, bolje se zavuci u pecinu, pa kad malo odrastes i prestanes biti ljubomoran, onda izadji.
To je sve sto sam ja rekla. Ako su tebi to gluposti, ok, tvoj problem.

I da zavrsim sa ovim glupostima, jer ovo nije tema. Javila sam se samo da kazem da je apsolventska vece bila savrsena, nije moglo biti bolje i ljudi, ako niste bili prisutni, bolje nemojte kritikovati.

Eto, to je moje, sa nekima se ne vrijedi raspravljati.

ADIO

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 23:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sve u svemu, nemoj se ljutit ali si nasrala više gluposti nego što si ih unijela u sebe.

Baš mi nisi jasna, nikakv konkretan pozitivan dokaz za studnetski parlament nisi iznejla, nego su ti samo na pameti neke pećine.

Kao što sam rekao od vas šupljoglavca iz SP sam pametniji 1000%.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 23:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jan 2005, 14:18
Prosto obozavam filozofa zato sto zna klepiti po usima ove crtane likove! :-) :) :)
Svaka cast majstore! UDRI GAMAD DO KOSKE!

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 23:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ona je prvo mene napala zato što sam ja napao SP, a logično bi bilo da napadne SOBL ili da u skladu sa temom iznese stav , eto ja sam uživala u apsolventskoj večeri koju je organizovao SP. Što mi je drago, ali to je njihova stvar.

Ja mogu da dodam sam i ja uživao u našoj apsolvnetskoj na Jezeru, i da je tamo bila gotiva, daleko od ovih i opuštena atmosfera, 1000x bolje od hotela Bosne, koje bio tamo razumjećeme.

A ona je skočila na mene, pa ja sa pravom mogu reći neka ne liječe svoje frustracije na meni, a kad god pogrješe ja ću ih putem ovog foruma napadati.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 23:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
Citiraj:
A ona je skočila na mene,

...ja se na bih branio...al bi ju podero....

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2008, 09:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Filozofe, ne filozofiraj!
Otkud tebi ideja da sam ja iz SP. Ako znam neke ljude iz SP i ako ih branim NE ZNACI DA I JA TU PRIPADAM. Prvo SNSD, pa SP. Ima li jos neka stranka/udruzenje i sl. ciji sam ja navodni clan? Daj me prosvijetli kad sam ja glupa pa ne znam sta mi se u zivotu desava. :-?
Napala sam tebe jer TI napadas ljude bez vidljivih razloga, a to sta parlament tacno redi nije tema. Koliko se sjecam tema je APSOLVENTSKO VECE U REZIJI SP.
MRZIM LJUDE PUNE SEBE KOJI NISTA U ZIVOTU NE RADE VEC SAMO PO DRUGIMA PLJUJU. Znas staru izreku "Prvo ocisti ispred svog praga pa onda kritikuj tudji". MALO RAZMISLI!
Kad tema bude vezana za konkretan rad SP, onda cu da pricam, branim i kritikujem, ovo nije mjesto za to.
I kad god ti ili bilo ko drugi budete kritikovali i pljuvali po ljudima koje ne znate, bio to SP ili bilo ko drugi, i ne znate cime se ustvari bave, JA CU SE PRVA POBUNITI.
Predji sa nivoa beskicmenjaka na nivo kicmenjaka, dodaj malo dostojanstva, pa ces vidjeti da svijet nije tako crn i da NEMA POTREBE da po drugim ljudima pljujes.
Ne kazem, ako imas dokaz u redu. Ali ako sve, sto se da primjetiti, baziras na praznim pricama i nekoj svojoj mrznji prema odredjenim ljudim, bolje je da sutis.
I stvarno mislim da forum, bilo koji, nije mjesto da se ljudi svadajaju i prepucavaju. Ako ti nesto ne odgovara, nemoj i druge tim da zamaras. Iznesi problem, i normalno ga rijesi, BEZ VRIJEDJANJA, PLJUVANJA PO DRUGIM LJUDIMA I SL.
Dovoljna je ta tvoja recenica koja se svaki put ponavlja, da si pametniji od ostalih, da ljudi vide kakav si u stvari.
Ok pametan si, mozda, tvoj problem, ALI NISI BOGOM DAN niti si nesto vise poseban od ostalih ljudi, ZAPAMTI.
tomorad je napisao:
Prosto obozavam filozofa zato sto zna klepiti po usima ove crtane likove! :-) :) :)
Svaka cast majstore! UDRI GAMAD DO KOSKE!

Mozda tebe neko klepa po usima, ali mene jos niko za ovih 20 i nesto godina zivota nije klepio po usima za ozbiljnije stvari pa nece ni filozof za ovo :D

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2008, 10:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Sorry ljudi ako sam vam poremetila koncepciju pljuvanja i vrijedjanja, nije mi to bila namjera.
Kako vi prema meni i ljudima koji se ovdje ne mogu braniti, tako cu i ja prema vama.
ZNAM DA ISTINA BOLI....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 35 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]