banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 07:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 6 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Feb 2008, 23:04 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Okt 2007, 23:57
Ljudi juce sam cula pricu koja me je naljutila.
Glasala sam do sada 2 puta za SNSD.
Raspitivla sam se ko je finasirao koncert "nevernih beba" juce u ispred mog fakulteta i pouzdano saznam da je Opstinski odbor SNSD-a Lktasi.
Sokirana sam , ako se jedna stranka tako odnosi prema situaciji na Kosovu.
Pokusava preko toga afirmisati ljude i koji ce "predstavljati studente" , a raditi za interes politickih partija i pojedinaca.
Zaista sam shvatila da svi trebamo ustati da se spasi taj SOBL, jer nece vise niko stititi nasa prava, ako se ova namjera ostvari.

Odricem se SNSD-a.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 14:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2008, 17:13
Da, steta sto je neko finansirao koncert, trebalo je da finansira par drogiranih huligana, koji uz to nisu ni studenti, pa da malo lupaju, ruse i pljackaju nas grad.
Ja sam cuo da je grad finansirao koncert. Ali stvarno mi nije vazno ko je to finansirao. Kao sto nije ni vazno ko SOBL trenutno finansira. Ili mozda jeste?
Bitno je da je poruka poslana na pravi nacin i da su studenti u BL pokazali svijetu i drugo lice. Usput, extra je bilo na koncertu. 8)

I ako se vec odrices SNSD-a, kazi to naglas da te svi cuju. Ali na nekom politickom forumu. Ja nikad nisam glasao za SNSD, niti mi se nesto previse svidja njihova politika, ali ako su oni platili koncert, onda im svaka cast. A vi svi koji branite SOBL, samim spominjanjem politickih partija pokazujete u kom pravcu ide vasa "borba za studente".

Pozdrav!!!

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 17:27 
Pripravnik
Pripravnik

Nisam razocarana sto finansira koncerte, vec sto se na taj nacin mijesa u rad studentskih organizacija i afirmise pojedince u studentskim organizacijama, a koje ne treba.
Mozda bi bilo bolje da novac usmjeri studentima na Kosovu, a performans se mogao izvesti i bez para.
SVAKAKO ZBOG POPULARNOSTI LIDERA KOJI SU ORGANIZOVALI, NISTA NIJE USPIJELO.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 19:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

neka je napisao:
Nisam razocarana to finansira koncerte, vec sto se na taj nacin mijesa u rad studentskih organizacija i afirmise pojedince u studentskim organizacijama, a koje ne treba.
Mozda bi bilo bolje da novac usmjeri studentima na Kosovu, a performans se mogao izvesti i bez para.
SVAKAKO ZBOG POPULARNOSTI LIDERA KOJI SU ORGANIZOVALI, NISTA NIJE USPIJELO.

Ko si ti da donosis odluku o tome koga SNSD treba da finansira, a koga ne.
A ovaj glupi sarkazam na kraju tvog posta samo pokazuje koliko je tebi stalo do studenata sa Kosova. Ti ovdje ne pises ni radi njih ni radi neke tamo pravde. Pises samo ZA SOBL i U KORIST SOBL-a. Apsolutno me nije briga, nastavi da pises o njima, ali nemoj da omalovazavas postene ljudske akcije i ljude koji su volonterski radili da bi pomogli nasoj braci na Kosovu.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 20:54 
Pripravnik
Pripravnik

Bedzevi koji su kupovani po marku, vjerovatno su vise placeni.
Kakva je to pomoc.
Rekla sam da nije los performans, samo sto je utrosen ogroman novac, a to je dato zbog mjesanja politike na Univerzitetu ne zbog ludi na Kosovu.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2008, 00:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pa dobro, bedzevi su bili po marku, pa sta? Da li je mozda veca pomoc studentima u Kosovskoj Mitrovici organizacija nekog protesta na Trgu Krajine? Ako je zaradjeno i 500 maraka, bolje je nego voditi na protest pijane studente i jos mnoge druge koji nisu ni vidjeli fakulteta. O tome ti ja govorim.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 6 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]