blejalo je napisao:
kakv dodik takvi studenti... sve samo smeće... našli su nam sad držati "kurs iz rodoljublja", kad su cijene skočile,a plate iste ostale... kad bolje razmislim pa 99% ljudi u ovoj našoj "državi" je maloumno, stoga ko ih jebe iskoristi ih ... a dodik i lajček su jedna ekipa (čitaj jedan drugom drže leđa) a za narod je predstava... ja neću na "kurs rodoljublja" (instruisanja i zaglupljivanja)...
Upravo tako, ko se nije do sad naucio pameti da je sve to ista bagra od karadzica pa nadalje neka protestuje. Ako nista, ja sam se bezbroj puta uvjerio da oni samo koriste narod da se nagrabe para, a ko je glup nek ide da se bori za njih. Borili smo se za njih i sta smo dobili k.... u usta. Kom nije dosta nek ide.
Citiraj:
nije bitno ko ga organizuje i koga podrzavamo, vazno je da pokazemo da nam je stalo do nase drzave kakva god ona bila.
ako ti je stalo do drzave koja pljacka svoje gradjane a nista im ne da to je tvoj problem i ako hoces bori se za takvu drzavu.
Citiraj:
A ovi zakljuci tipa to je bezveze, Dodik i Lajcek su u istom timu i levate narod su glupe i dosadne.
Vidi se kako ne levate, samo se svadjaju i zajebavaju a narod se pati
Citiraj:
Od kada je dosao na vlast Dodik ima isti stav, da ocuva RS, pa makar i po cenu sankcija, jer su se nasi roditelji i rodbina borili za nju
Borio sam se i ja, na zalost, ali kad vidim zasto sam se borio vise nemam volje za borbom ni da ponavljam istu gresku i da se opet borim za lopuze. Oni i njihova djeca nece osjetiti sankcija i jos ce dobiti stipendije , a mi cemo osjetiti sankcije a dobicemo sipak. Ko hoce nek se bori za guzonje.