banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 18:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 17 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Okt 2007, 17:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Студенти РС- подршка мирним протестима

БАЊАЛУКА, 27. ОКТОБАР - Студентска унија РС позвала је све грађана, посебно студенте и цјелокупну академску заједницу да учествују у мирном протесту заказаном за понедјељак, 29. октобра у Бањалуци.

"СУРС подржава протестно окупљање, јер посљедње одлуке високог редставника у БиХ Мирослава Лајчака доводе у питање принцип равноправности народа у БиХ", истиче се у саопштењу.

СУРС упозорава да је суштина Дејтонског мировног споразума у томе да се одлуке не доносе прегласавањем, већ консензусом, а у случају посљедњих Лајчакових одлука у институцијама БиХ било би могуће одлуке доносити и ако већина представника једног народа није са њима сагласна.

Српски покрет невладиних организација најавио је да ће у 29. октобара на мирним протестима у Бањалуци и осталим градовима у РС искористити сва легитимна средстава да изрази незадовољство посљедњим одлукама високог представника за БиХ и да пуну подршку институцијама власти у одбрани Српске.

Скуп у Бањалуци заказан је за 14.00 часова на Тргу Крајине.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 17:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...dolazim, naravno...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 19:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Već vidim izaći neće profe , asistensti i ovi sa prosjekom iznad 8,5 ! Ali ja dolazim!!! Gtovo ja sa Lajčakom! 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 20:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Glupani, podigli im skolarine, podijelili stipendije bogatasima, ljetos su protestvovali protiv dodika ,a sad protestuju za njega. Ne znaju ni sami sta hoce.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 20:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
vim je napisao:
a sad protestuju za njega

Koliko znam, mozes protestovati protiv nekoga ili neceqa, a ne za nekoga. I, ne protestvuje se "za" Milu nego protiv Lajcakovih mjera, a to dvoje nije isto.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To je isto. Ako si protiv onog onda si za ovog. Brane ga da ostane i dalje radi bezakonje koje im je radio i prije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 20:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A ne vim nisi u pravu ja sam bio na tih nekoliko protesta i što se mene tiče neka ga Lajčak smjeni , ali Lajčak nema pravo da mjenja zakon i to je to!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
vim je napisao:
To je isto. Ako si protiv onog onda si za ovog

Nije isto. To bi onda znacila da ako si protiv Busha, onda si za Ahmadinedzada. Ili, ako si protiv pasa onda si za macke. Mojne da si demagog.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 22:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Наравно да ово нема везе са Додиком или онима који ће на том скупу говорити. Људи ће изаћи како би својим присуством манифестовали своје противљење Лајчаковим мјерама, а не како би дали подршку говорницима или слично. Потпуно демократски потез. Некима на овом форуму су пуна уста како их се ништа не пита. Господо, сада имате прилику да нешто кажете а да вас чују, својим присуством/одсуством показаћете да ли сте за урушавање Српске или њен опстанак?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 23:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
vim je napisao:
To je isto. Ako si protiv onog onda si za ovog. Brane ga da ostane i dalje radi bezakonje koje im je radio i prije.

Kako glup zakljucak...

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 10:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
medi je napisao:
Наравно да ово нема везе са Додиком или онима који ће на том скупу говорити. Људи ће изаћи како би својим присуством манифестовали своје противљење Лајчаковим мјерама, а не како би дали подршку говорницима или слично. Потпуно демократски потез. Некима на овом форуму су пуна уста како их се ништа не пита. Господо, сада имате прилику да нешто кажете а да вас чују, својим присуством/одсуством показаћете да ли сте за урушавање Српске или њен опстанак?!

Zašto onda svi mediji izvještavaju o"mitinzima podrške Dodiku"?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 11:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
kakv dodik takvi studenti... sve samo smeće... našli su nam sad držati "kurs iz rodoljublja", kad su cijene skočile,a plate iste ostale... kad bolje razmislim pa 99% ljudi u ovoj našoj "državi" je maloumno, stoga ko ih jebe iskoristi ih ... a dodik i lajček su jedna ekipa (čitaj jedan drugom drže leđa) a za narod je predstava... ja neću na "kurs rodoljublja" (instruisanja i zaglupljivanja)...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 11:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Idemo na miting za dobrobit Republike Srpske, nije bitno ko ga organizuje i koga podrzavamo, vazno je da pokazemo da nam je stalo do nase drzave kakva god ona bila. A ovi zakljuci tipa to je bezveze, Dodik i Lajcek su u istom timu i levate narod su glupe i dosadne. Od kada je dosao na vlast Dodik ima isti stav, da ocuva RS, pa makar i po cenu sankcija, jer su se nasi roditelji i rodbina borili za nju. Zasto sada da nam je jedan stranac oduzme, a da uz to i nema pravnu osnovu. :-? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 12:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
vim je napisao:
To je isto. Ako si protiv onog onda si za ovog.

JAOOOOO KUPI MI MAAAJKO TOP!!!!

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 16:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
Info je napisao:
Idemo na miting za dobrobit Republike Srpske, nije bitno ko ga organizuje i koga podrzavamo, vazno je da pokazemo da nam je stalo do nase drzave kakva god ona bila. A ovi zakljuci tipa to je bezveze, Dodik i Lajcek su u istom timu i levate narod su glupe i dosadne. Od kada je dosao na vlast Dodik ima isti stav, da ocuva RS, pa makar i po cenu sankcija, jer su se nasi roditelji i rodbina borili za nju. Zasto sada da nam je jedan stranac oduzme, a da uz to i nema pravnu osnovu. :-? :roll:

koliko se sjećam bila je priča surovog nacionaliste, referenduma i sl. pa danas ne smije pisnuti riječ referendum, i usta su mu puta bosne i hercegovine ... mani se te ideologije, ja sam nacionalista volim svoj narod, poštujem druge ... ali ne mogu ravnodušan ostati da neko ko uvali 225milion KM u zgradu vlade (pritom posao namjesti svom komšiji kršeći sve moguće zakone), da neko ko proda telekom za 700miliona evra, pa potom novce "razdijeli"domaćim bankama, da neko ko je protiv vraćanja stare devizna štednje štedišama, meni želi dobro iskreno sumnjam... studenti su ti koji su trebali pokrenuti ova pitanja jer "na mlađima svijet ostaje", ćute i puštaju da stvari idu kako idu... zato priču oko studenata i dodika svedimo na misao tome akvinskog "ako ne znaš ko si, i koliko vrijediš. primiriši svoje govno"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 16:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

blejalo je napisao:
kakv dodik takvi studenti... sve samo smeće... našli su nam sad držati "kurs iz rodoljublja", kad su cijene skočile,a plate iste ostale... kad bolje razmislim pa 99% ljudi u ovoj našoj "državi" je maloumno, stoga ko ih jebe iskoristi ih ... a dodik i lajček su jedna ekipa (čitaj jedan drugom drže leđa) a za narod je predstava... ja neću na "kurs rodoljublja" (instruisanja i zaglupljivanja)...

Upravo tako, ko se nije do sad naucio pameti da je sve to ista bagra od karadzica pa nadalje neka protestuje. Ako nista, ja sam se bezbroj puta uvjerio da oni samo koriste narod da se nagrabe para, a ko je glup nek ide da se bori za njih. Borili smo se za njih i sta smo dobili k.... u usta. Kom nije dosta nek ide.

Citiraj:
nije bitno ko ga organizuje i koga podrzavamo, vazno je da pokazemo da nam je stalo do nase drzave kakva god ona bila.

ako ti je stalo do drzave koja pljacka svoje gradjane a nista im ne da to je tvoj problem i ako hoces bori se za takvu drzavu.

Citiraj:
A ovi zakljuci tipa to je bezveze, Dodik i Lajcek su u istom timu i levate narod su glupe i dosadne.

Vidi se kako ne levate, samo se svadjaju i zajebavaju a narod se pati

Citiraj:
Od kada je dosao na vlast Dodik ima isti stav, da ocuva RS, pa makar i po cenu sankcija, jer su se nasi roditelji i rodbina borili za nju

Borio sam se i ja, na zalost, ali kad vidim zasto sam se borio vise nemam volje za borbom ni da ponavljam istu gresku i da se opet borim za lopuze. Oni i njihova djeca nece osjetiti sankcija i jos ce dobiti stipendije , a mi cemo osjetiti sankcije a dobicemo sipak. Ko hoce nek se bori za guzonje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2007, 00:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika Ja sam bio na protestima!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 17 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]