Meni je sto se tice ETF-a skripac u finansijama. U BL se ide 1 god zajednicka za sve, pa poslije biras. Znam, ima malo kao i Bolonje, ali je guzva, mislim, svi ga hoce upisu, a jedva ko zavrsava. Traumiram se zbog te prolaznosti.Nisam veliki ljubitelj fizike,a u svim smjerovima je medju predmetima koji se najvise boduju. Nisam streber, ucim sa razumjevanjem i srednja skola mi je bila laka, no sta ako je fax strava? Sigurno nisam genije, pa da bolje prodjem od svih koji padaju, a imam rok 4 godine za fax. Poslije su finansije cut off, tako da ne mogu sebi dozvoliti gubitak godine, sto je sasvim normalno za ETF. Meni bi to znacilo i kraj studija.
Simplicity, hvala, imam par drugova i koju drugaricu na PMFu, kazu da je programiranje prilicno zahtjevno, bar na opstem smjeru mat. i info, taj nije samo za prosvjetni posao. Doduse oni nisu bas ljubitelji programiranja, pa ne znam koliko vjerovati, ali znam da je Java na prvoj godini.Kazu solidan nivo tezine, za pocetak valjda. Vjerovatno ima poslije i drugi jezik, ?, to cu jos provjeriti.Matematika, zadaci su mi odmor(u smislu nisu teski).Teorija ce biti za grijanje stolice

ali bar ima dokaza. Pedagog mi je mama, pa mi se pedagogija popela na glavu

, ali prezivjecu nekako- ti predmeti dolaze u trecoj/cetvrtoj godini.
Ernesto, je li govoris o ovom ETF-u u BL ili BGD-u? Tebi je super ako ces tamo, kvalitetniji je od naseg. A kako si tako siguran, je li imas obecanu stipendiju (onda cestitam) ili dovoljno love (ne mislim na ljubav

) ili si nasao prijemne (oni sto su na njihovim sajtovima nisu teski).Ti ces programerski smjer, je l'da?
BSE, gdje si gledao, ono sto je na onom praistorijskom sajtu PMFa, je stvarno praistorijsko, teorija sa trunkom prakse. Pocinjem da se kolebam, da me nije drustvo sa PMFa izlevatilo naskroz

Sto se tice matisa, kazem da mi jos nije nikakav problem, radim ju jos dobrovoljno

. Ipak programiranje mi je, naravno, zanimljivije. Zna li iko koji su jezici na ETF-u? Ne vjerujem da su jos masinski.
Jesi li ti upisao vec neki fax(koji) ili jos trazis?