banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 11:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Jun 2005, 00:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Srećan što se mogu zvati apsolventom i pod uticajem prijatelja koji su nahvalili ovu ceremoniju, uplatim ja 38 KM za nešto što sam mislio da će ostati u mom sjećanju kao jedan lijep događaj iz studentskih dana.
Prevario sam se.
Događaj se desio sinoć u 21 h u hotelu "Bosna". Od uplaćenih 38 KM, imali smo konzumaciju u vrijednosti 5 KM (čaša vina, koje je u skoro svim kafićima 2 KM, ovdje je 4 KM) i "švedski stol". "Zabavljao" nas je petočlani "folk band Quatro". Čovjek sa imalo sluha ne bi mogao dugo da sluša ove estradne umjetnike.
Nakon 4 čaše vina i lagane večere napustio sam veseli skup oko 11.30, vjerovatno prvi. Otišao bih i ranije, ali me je bilo pomalo sramota i bilo je zgodnih djevojaka. :)
Ljudi, ukoliko volite svadbe i ako se uvijek dobro provedete na istim, toplo vam preporučujem ovaj događaj.
Onim drugim preporučujem da u svom aranžmanu odu u neki restoran i za manje para bolje i jedu i piju i zabave se.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2005, 08:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 22:04
jesu li barem dobre djevojke otisle sa tobom? zao mi je sto ti je bilo bezze..

Beckett: We're in another galaxy. How much more out can you get?

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2005, 09:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
Not now, John! je napisao:
Srećan što se mogu zvati apsolventom i pod uticajem prijatelja koji su nahvalili ovu ceremoniju, uplatim ja 38 KM za nešto što sam mislio da će ostati u mom sjećanju kao jedan lijep događaj iz studentskih dana.
Prevario sam se.
Događaj se desio sinoć u 21 h u hotelu "Bosna". Od uplaćenih 38 KM, imali smo konzumaciju u vrijednosti 5 KM (čaša vina, koje je u skoro svim kafićima 2 KM, ovdje je 4 KM) i "švedski stol". "Zabavljao" nas je petočlani "folk band Quatro". Čovjek sa imalo sluha ne bi mogao dugo da sluša ove estradne umjetnike.
Nakon 4 čaše vina i lagane večere napustio sam veseli skup oko 11.30, vjerovatno prvi. Otišao bih i ranije, ali me je bilo pomalo sramota i bilo je zgodnih djevojaka. :)
Ljudi, ukoliko volite svadbe i ako se uvijek dobro provedete na istim, toplo vam preporučujem ovaj događaj.
Onim drugim preporučujem da u svom aranžmanu odu u neki restoran i za manje para bolje i jedu i piju i zabave se.

ahhhh tako ti to kad hoces da budes u "fensy" lokalima iz titovog vremena :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2005, 23:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2003, 23:21
ma i meni je to odmah glupo bilo po samoj prici i organizaciji ..tako da moj fax nece ni ici (vecina nas, izuzev par nabrijanih, koje ocekuju 'cudo ' tamo) :oops: :lol: ..a za tu lovu organizovacemo nesto sami ..i podesavati sve po svojim zeljama! 8) :wink: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2005, 21:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Pa provod i raspolozenje u vecini slucajeva zavisi od ekipe sa kojom slavite.
Mislim da hrana i nije tako bitna...pice ionako svagdje sam kupujes a ko josh moze od konzumacije da ocekuje nesto mnogo?

Muzika je bila narodnjacka i proteklih godina ali zar se moze slaviti iz dushe bez narodnjaka 8) :D ?!

Moja 'bliza' ekipa sa faxa je je loooooooda :P :P tako da mi i kad sjedimo u 8 ujutro u skolskoj kavani -citaj bircuz napravimo lud provod tako da bez obzira gdje se nalazili ili na ekxurziji ili u hotelu bosna znam da ce sledece godine biti pakleno :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2005, 22:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2003, 23:21
Citiraj:
Pa provod i raspolozenje u vecini slucajeva zavisi od ekipe sa kojom slavite

..zato i kazem. :D .i zasto onda placati 50ak km..i smarati se u hotelu Bosna..gdje btw, nema ni klime po ovoj zezi..kad se za manje love mozete provesti sa "svojom rajom" i na drugom mjestu?!...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2005, 08:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Bez obzira na sve mislim da 38 KM nije mnogo za jedno zajednicko vece u hotelju/restoranu,uz prikladnu garderobu jer jednom si apsolvent...a provod po kafanama ili izleti i rostilji se moze uvijek organizovati i bivao je organizovan :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2005, 08:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
gipsy_girl je napisao:
Bez obzira na sve mislim da 38 KM nije mnogo za jedno zajednicko vece u hotelju/restoranu,uz prikladnu garderobu jer jednom si apsolvent...a provod po kafanama ili izleti i rostilji se moze uvijek organizovati i bivao je organizovan :wink:

Da sam ostao na toj jednoj čaši vina, onda je 38. Ako računam 3-4 čaše vina, + 1-2 soka: 38+3*4+2*2 = 54.
Samo kažem da priča "kako smo jednom apsolventi u životu" nije razlog da bacam pare na loš provod. ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2005, 16:49 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 05 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
"Zabavljao" nas je petočlani "folk band Quatro". Čovjek sa imalo sluha ne bi mogao dugo da sluša ove estradne umjetnike.

Šta si očekivao za jedno apsolventsko veče, Balkan Express??
Bio sam prošle godine i jedino što me razočaralo je fajront u 3 sata :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]