Ja sam jedan od onih ljudi koji obozava ucenje bilo da je u skoli ili van,za razliku od bosne kod nas imas priliku da se usavrsavas i da upisujes bilo koje kurseve zelis i u kojoj doba godine zelis, ovo je cool, jer kad razmislimo , vecinom tinejdjeri i mi sami kad smo bili mladji , uzcenje nam je izgledalo dosadno i zbog velikog forsiranja u to, mnogo puta smo gubili interesovanje , i ponekad samo zavrsili neke testove i radove samo da zadovoljimo onima koji su nas tjerali u to.
Ovo je razlog zbog kojeg ja uvjek sam pazljiva o onome sta KAZEM danas, jer znajuci da moje jucerasnje misljenje se pretvorilo u sutra, i promjenilo tako da sad izgleda malo drugacije iz ovog ugla. Pitam se kako zivot izgleda iz godine u godinu, i yes to je jedini razlog zbog kog ja zelim zivjet, cinjenica da postoje stvari , a ja ih ne znam, i cinjenica da cu ih jednog dana znat.
OK, prosirih ovu temu, bezrazlozno, ---- ja studiram Computing,In the Open University i moja zelja je da uzmem Degree , dve godine do toga, radim u isto vrjeme , i u isto vrjeme radim papirini posao kod kuce za mog supruga-ov biznis.
Znaci dnevno- ja sam i principu zaposlena 24 sata, kad odem u krevet moj mozak je previse aktivan i nemogu spavati, pitam se zasto me ovo toliko zadovoljava,(nije novac jer ocigledno uopste ga i ne zaradjuem u velikim kolicinama) da li vas zadovoljava posebno ucenje, naravno cilj da postanem expert u kompjuter tehnologiji je nesto nemoguce odkako tehnologija se usavrsava iz dana u dan. A to je i jedan razlog da sam odlucila da promjenim karijeru, od moje dermatologije u ovo, nesto sto cu moci uciti i usavrsavati do kraja zivota.
Imali neko od vas slicno misljenje o skolovanju (do kraja zivota), kao ja, da li neko ima degree in computing i kako lako/tesko je poloziti sve ispite ? Inace globalno sta mislite o biznizu i sadasnjosti i buducnosti u kompjuterizovanoom dobu.
|