teica je napisao:
pozz svima
Ja zelim da upisem Filozofski fakultet odsek Zurnalistika,bila sam u kampusu,oni naravno ne znaju nista rekli su samo da se polaze prijemni iz Srpskog jezika i Opste kulture,nemaju nikakve skripte,za opstu kulturu su mi preporucili Opstu Enciklopediju

A istraživački duh? Kakva si to buduća novinarka?
Mala šala, ali ima u tome i malo istine
teica je napisao:
ja kad sam bila na oglasnoj tabli nije pisalo apsolutno nista,iz BL sam,pa cu otici sutra odmah,hvala puno jos jednom

Davno si bila
To stoji već jedno 7-8 dana.
I ja sam vidio slučajno (gledao rokove za prijateljicu), a pošto mi taj info ne treba zaboravih većinu podataka
Uglavnom, od knjiga "Opšta enciklopedija" i "Srpski za Gimnaziju (ovo sam zapamtio

)".
Trebaš još pročitati jednu knjigu od Tanje Duronjić (zaboravih koju) i pratiti dnevnu štampu jedno 7 dana (datumi pišu na tom listu).
Prijemni se sastoji iz nekoliko dijelova (koliko sam skontao

)
Ako ti treba još informacija o odsjeku i nastavnom planu (predmeti, profesori,...) i prijemnom (neke okvirne informacije, a NE pitanja koja će biti!

) onda bi se mogla obratiti Tanji Duronjić. Mislim da je ona sada šef odsjeka, a termini za konsultacije su okačeni na vratima njene kancelarije (mada, ona je gotovo svaki dan tamo).
Za pitanja oko prijemnog, obrati se studentima. Ako znaš nekoga, onda bolje za tebe
Ako ne znaš, potraži studente na faksu. Ako ih nema, onda pogledaj rokove za prvu godinu (oni su skoro polagali prijemni, pa im je možda nešto ostalo u tintarama

) i pojavi se na faksu u vrijeme bilo kojeg ispita. Slobodno pitaj!
Srećno na prijemnom!