banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 02:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 144 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Feb 2008, 13:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ma kako da ne
oni su dobili, a poslije cemo mi da dobijemo....racun da se sve to plati
neandertalizam at its finest

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2008, 17:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
tema je za politiku, nema veze sa obrazovanjem.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2008, 18:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
filozof sa vrbasa je napisao:
Nema ništa loše u paljenju zastave onih koje mrziš!
Napominjem da oko 70% Srba iz biH nema pozitivno mišljenje o šugavoj EU i nemaju pojam da primanjem biH u EU jednog dana priamju i ljude koji će raditi na sabotaži te vještačke tvorevine!
Zastava BiH je zasluga visokog predstavnika koja je nametnuta srpskom narodu, tako da je i to u redu!
Protesti u sarajevu zbog ubistva Denisa Mrnjavca iskzani su na zajedničkim institucijama! To je isto da neki išara sprejom Bijelu Kuću!
I Srpska kao sjeverni Kipar nije loše rješenje, ako će to sačuvati srpsko jedinstvo! Ostalo ništa nije bitno od toga!
Konzulati zapadnih zemalja u Banjaluci su dobili šta su tražili!

buraz ja bi najradije tebe kamenovao i to svaki put kad neko provede cijeli dan cekajuci u redu za vizu, imas mozak velicine kokoske a toliko u buducnost i razmisljas :roll:

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2008, 19:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Feb 2008, 22:08
Da, u ovome momentu stvarno trebamo biti pragmatični. Zatvoriće nam konzulate pa ćemo morati u Sarajevo po vize. :D

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 09:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Mr.Dreamy je napisao:
Napominjem da oko 70% Srba iz biH nema pozitivno mišljenje o šugavoj EU i nemaju pojam da primanjem biH u EU jednog dana priamju i ljude koji će raditi na sabotaži te vještačke tvorevine!
Zastava BiH je zasluga visokog predstavnika koja je nametnuta srpskom narodu, tako da je i to u redu!
Protesti u sarajevu zbog ubistva Denisa Mrnjavca iskzani su na zajedničkim institucijama! To je isto da neki išara sprejom Bijelu Kuću!
I Srpska kao sjeverni Kipar nije loše rješenje, ako će to sačuvati srpsko jedinstvo! Ostalo ništa nije bitno od toga!

buraz ja bi najradije tebe kamenovao i to svaki put kad neko provede cijeli dan cekajuci u redu za vizu, imas mozak velicine kokoske a toliko u buducnost i razmisljas :roll:

Bagro bjelovsvjetska uzimate od zapada pare, putujete kod njih a napadate ih! Da se ja pitam ne bi vi nigdje putovali sa Balkana! Putujete tamo i otrov nam sa zapada vraćate nazad! Ili još bolje zauvijek vas protjerati iz Republike Srpske! Sardnici i izdajnici sopstvenog naroda! :angry4:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 10:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
Mr.Dreamy je napisao:

Bagro bjelovsvjetska uzimate od zapada pare, putujete kod njih a napadate ih! Da se ja pitam ne bi vi nigdje putovali sa Balkana! Putujete tamo i otrov nam sa zapada vraćate nazad! Ili još bolje zauvijek vas protjerati iz Republike Srpske! Sardnici i izdajnici sopstvenog naroda! :angry4:

mahacu ti sa mora ovog ljeta a ti se kupaj na Manjaci, koliko se sjecam srbi vise nemaju izlaz na more :roll: ( crnogorcu reci da je srbin pa ces vidjeti kako ces proci :lol: )

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 10:14 
Dajte ljudi... kakva je ovo svadja po forumu?

Zar ste vec zaboravili da:

CCCC ?

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 10:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2007, 12:57
Srpska kao sjeverni Kipar nije loše rješenje, ako će to sačuvati srpsko jedinstvo! Ostalo ništa nije bitno od toga!

Ti si izgleda jedan od onih koji zive pod geslom: "Srbuj, pa makar kamen jeo!"

Jel ti stvarno mislis da ce se budzet neke zapadne zemlje ugroziti zbog kante jupola???
Sutra ce ti dici gorivo za 0, 01KM pa ces ti to otplatiti ili kad tvojim sugradjanima budu odbijali vize ti ih tjesi pricom kako ste im jajima gadjali ambasadu...

Mr.Dreamy je napisao:
mahacu ti sa mora ovog ljeta a ti se kupaj na Manjaci

Jezero na manjaci je privatizovano, tako da mu i ta opcija otpada...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 12:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čuj bagre bjelosvjetske!
Možda je data koncesija, ali se ne može privatizovati prirodno bogastvo! To ako se kod vas na zapadu zrak plaća, to pokazuje samo koliko ste truli! Fuj.

A ne boj se ti gdje ću se ja kupati! Ove godine idem u zemlju za koju ne trba viza! A jadnici koji čekaju vizu neka je čekaju! Boli me briga!

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 12:52 
Čuj bagre bjelosvjetske!
Možda je data koncesija, ali se ne može privatizovati prirodno bogastvo! To ako se kod vas na zapadu zrak plaća, to pokazuje samo koliko ste truli! Fuj.

A ne boj se ti gdje ću se ja kupati! Ove godine idem u zemlju za koju ne trba viza! A jadnici koji čekaju vizu neka je čekaju! Boli me briga!

A imas li ti djecu, i sta ako njima jednom ustreba viza, ili recimo normalan zivot?

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 13:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne, nemam djecu još sam mlad!

Zavisi šta podrzumjevaš pod normalnim životom?

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 13:31 
Ne, nemam djecu još sam mlad!

Pa jedan vid normalnog zivota je da ne moraju da ganjaju vize za svaki zaseok u kog misle da idu, da ne strahuju od buducih sukoba, da imaju uredjenu drzavu sa jakim socijalnim sistemom...

Kada postanes roditelj, uvidjeces kako se pogled na zivot znatno mijenja... odjednom te uhvati strah sta ce biti sa tvojim djetetom u njegovoj buducnosti... mnogi kod nas obole od nervoza u tom stadiju kada uvide u kakvom balkanskom brlogu zive i sta im djecu sutra ceka...

Gledam ovdje svede.. sredili ljudi zemlju, pa se laganice zajebavaju... zna da mu djetetu nikada nece faliti kinta u dzepu niti krov nad glavom... pa ljudi mogu lagano da zive u prosjeku 80 godina...

Vidis sve ovo sto pisem je samo da te navedem da malo razmislis da li te ta politika koju propagiras vodi zaista u bolje sutra ili si nasjeo na neciju suplju pricu kojom ces njemu omoguciti da se dobro obogati i svojoj djeci obezbijedi sve moguce a tebe i tvoje potomke zaguli do crnog ispod noktiju.. razmisli, pa javi...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E vidiš mene baš to plaši da ću izgubiti svoj nacionalni identitet zarad nekog sjaja tu u bliskoj budućnosti!

Previše se puta to događalo u istoriji zarad ondašnjeg boljeg života i benificija odrekni se nečega svetog i sve nam je to istorija kasnije naplatila!

Neću da me moji potomci kunu!

Ima sijaset država u svijetu, koje su doborstojeće a nemoraju da popuštaju zarad nekih interesa!

A što spominješ rat?
Jel ti to znaš nešto što ja ne znam?

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 14:04 
E vidiš mene baš to plaši da ću izgubiti svoj nacionalni identitet zarad nekog sjaja tu u bliskoj budućnosti!

Previše se puta to događalo u istoriji zarad ondašnjeg boljeg života i benificija odrekni se nečega svetog i sve nam je to istorija kasnije naplatila!

Neću da me moji potomci kunu!

Ima sijaset država u svijetu, koje su doborstojeće a nemoraju da popuštaju zarad nekih interesa!

A što spominješ rat?
Jel ti to znaš nešto što ja ne znam?

Nacionalni identitet je tesko izgubiti, i svakako treba uraditi sve da se zadrzi, ali ne stavljati svoj narod u mizernu situaciju tim pokusavanjima...
Trenutno se pojam nacionalnog identiteta koristi vise za prljava posla kriminalnih politicara (iz redova svih naroda) nego za odrzavanje nacionalnog identiteta... uzmi da prije 30 godina si mogao reci da si Srbin i svi bi te cijenili, danas pola svijeta okrece glavu od tebe, Srbija smozdena i dovedena na mizernu figuru koja vise nemoze ni svoju teritoriju da zadrzi a kamoli da uzima tudju, a sve je to doslo "borbom za nacionalni identitet" kojeg ste imali a zaplasili su vas da cete ga izgubiti...

vidim, strahujes da "ja nesto znam o ratu sto ti neznas"... smijesno... jedino sto ja znam je da ovakva politika podjela i mrznje na Balkanu uvijek dovede do nekog rata... ja rat ne volim i ne zelim, ali sam u strahu da je neizbjezan i da ce se sigurno odigrati jos jedna epizoda u narednih 50-tak godina koliko je potrebno da usijane glave pripreme financije za ratovanje...

nadam se iskreno da ga nece biti... ali po obicaju niko ne pita mene i tebe... nas samo zavadjaju a onda mi nenormalno glasamo i eto ti rata...

tako je uvijek bilo i bice na brdovitom Balkanu...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 14:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne znam otkud ti to da je Srbija uzimala tuđe teritorije.
Ta priča kod ovog Srbina ne pali!

Borba za nacionalni identitet još traje i inspiraciju ne tražim u mojim političarima, već istoričarima, umjetnicima i književnicima.

Za budućnost još ćemo da vidimo! Ja sam optimista!

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 15:25 
Ne znam otkud ti to da je Srbija uzimala tuđe teritorije.
Ta priča kod ovog Srbina ne pali!

Borba za nacionalni identitet još traje i inspiraciju ne tražim u mojim političarima, već istoričarima, umjetnicima i književnicima.

Za budućnost još ćemo da vidimo! Ja sam optimista!

dobro... SRETNO...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 19:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
nacionalni identitet se gubi samo ako osoba to zeli tj. jednostavno zaboravi na doticni
ne znam stvarno kako mislis izgubiti onda nacionalni identitet?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 20:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Može itekako da se izgubi! Ja ne znam da li se Lajčaku omane ili on to namjerno kada kaže : Bosanci i Hercegovci!

Ja nisam ništa od ono gore navedeno, a niko da mu na to skrene pažnju! Pa ne znam da li stvarno podjebava ili je neki projekat već u igri!

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 21:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
evo, ja se sasvim slazem sa nadrealcem da treba da osudimo i zatvorimo one koji su krivi sto moramo da cekamo u redu za vizu za svaku drzavo.
imam cak i prijedlog kako da pocnemo. idemo u sarajevo da pronadjemo one koji su osami bin ladenu i ostalim islamskim teroristima dali bosanske pasose! ja mislim da je to malo bitnije od pokoje kamenice koja zavrsi u prozoru konzulata

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 22:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2007, 12:57

ono sto mi nismo imali priliku okusiti... :angry1:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 144 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]