banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 11:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 85 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2006, 19:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
Revan je napisao:
PS gdje piše to za 4 ispitna roka?

na AGF - u.. tachno ispod, sto puta iskrizhanog hemijskom olovkom, oktobarskog roka pishe da ce shkolske 2006/07 biti 4 roka.. januar, april, jun - jul, septembar - oktobar (na jedan od 2 se mozhe izaci)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2006, 08:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Mislim da je cijeli problem što je naš univerzitet zamišljen više kao nešto čime će omladina da se zabavi nego kao ustanova koja treba da obuči ljude da rade poslove koji su potrebni u ovoj državi.

Tu se mlate odluke koje uopšte ne uzimaju u obzir postojeće stanje, pa se onda povlače kad se vidi koliko su glupave. Otkad sam upisao fakultet svake je godine bila reforma i svake je godine nastavljano po starom.
Sad pokušavaju nešto s novim generacijama, ali se meni čini da su samo prevarili djecu.

Tako su nama jedne godine htjeli uvesti 5 rokova, stajali su objavljeni skoro mjesec dana. Na kraju su vidjeli da gotovo niko na više tri godine neće upisati narednu godinu... što je možda logično, ali logika izgleda nema nikakve veze s tim odlukama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2006, 19:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Te reforme nemaju veze sa stvarnošću i sprovode se samo polovično, kad se ovdje profesori ne odriču svog sistema ispitivanja i rokova. A stanje na fakultetima je takvo da niko ne želi uticati na njih da nešto promijene.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2006, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
hmm malo mi je cudno sto hoce da krenu po bolonji, a nemaju edukovan kadar,zaovstavshtina komunizma je zaista prevelika, ne mogu da vjerujem da jos uvijek postoje prof. na fakultetima koji drze po 3 katedre a bolonja kaze 4 prof na jednu ... zao mi je ovih danashnjih "mutant" generacija zbilja ce izaci "ni vino ni voda" ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2006, 16:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
blejalo je napisao:
ne mogu da vjerujem da jos uvijek postoje prof. na fakultetima koji drze po 3 katedre a bolonja kaze 4 prof na jednu ...

Ili još bolje, na više fakulteta drže nekoliko katedri, i normalno imaju različit tretman za studente na privatnom i na državnom fakultetu. Na državnom ih nikad nema (u vrijeme kada bi trebali biti) i stalno ih nešto moramo moliti i čekati.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 85 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC [ DST ]